Vidoviti Boba

Mesečni horoskop

ASTROLOGIJA - MESEČNI HOROSKOP ZA SVE ZNAKOVE - JANUAR 2019

Vaša astrološka prognoza za prvi mesec u godini! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!

  

OVAN

Posao - Vaš znak je jedan od onih koji može svojim ličnim angažovanjem ali i vezama sa osobama na položaju u ovom periodu postići sjajne rezultate. Upornost i principijelnost su osobine koje će doći do punog izražaja. Imate veliku podršku prijatelja koji su podjednako veliki entuzijasti kao i vi. Poslovni problemi mogu prositeći iz loše komunikacije sa svojeglavim saradnicima, jer ćete biti skloni preteranom isterivanju pravde, konfliktima i možda i preteranom nerviranju po nekim pitanjima od opšteg značaja. Ako se bavite privatnim poslom, očekujete dobitke preko posla sklopljenog sa strancima. Možete očekivati poziv od ugledne privatne firme za sjajan posao koji može doneti velika primanja. Obavićete verovatno veoma značajan razgovor sa nekim ko ima zavidnu reputaciju. Krajem meseca kao poslovni partner pojavljuje se sposobna mlađa žena, moguće strankinja. Najviše uspeha imaće osobe koje su u zreloj životnoj dobi, dok mladi treba da se pripaze odluka donetih pod uticajem drugih, posebo osoba za koje su emotivno vezani ili odluka donetih u afektu. Znanje stranih jezika, smisao za trgovinu i pregovaranje mogu vam biti od velikog značaja. Najverovatnije ćete imati dosta izdataka,i to zbog ulaganja u nove poslove ili ćete biti posebno galantni prema starijim članovima porodice. U pregovorima postižete zavidne uspehe jer ostavljate utisak osobe kojoj se može verovati.

Ljubav – Nemate utisak da možete značajno da utičete na tok događaja u ljubavi. Pomalo se pepuštate sudbini, ali niste malodušni. Na sve, pa i na ljubav gledate previše filozofski. Što ste mlađi, to na vas imaju veći uticaj vaši roditelji. Moguć je interesantan susret početkom perioda sa osobom koja često putuje ili radi sa strancima. Partner u znaku Strelca, Lava ili Jarca mogao bi da bude ono o čemu ste oduvek maštali. Konfliktni odnosi mogući su sa Blizancima, Rakom, Škorpjiom. Ako ste žena, verovatno vas privlače ambicozni, sposobni muškarci koji su dosta stariji od vas ili najveći deo svog vremena posvećuju karijeri. Ukoliko ste muškarac, osvajaćete šarmom, duhovitošću i znanjem, a posebno možete fascinirati osobu koja je inače po prirodi prilično uzdržana. Vaša najveća snaga leži u vašoj društvenoj reputaciji koja na mnoge deluje kao afrodizijak. Na poslovnim sastancima bićete predmet želja osoba suprotnog pola, tako da se radno mesto pokazuje kao ambijent u okviru koga ćete najviše privlačiti pažnju okoline. Ukoliko ste u braku, verovatno ćete planirati zajednički put sa partnerom i u novogodišnjoj noći ćete se sjajno provesti. Ne uspevate da imate kontrolu nad svim događajima u vašoj porodici, a možda i ne bi trebalo da se time preterano opterećujete. Nema potreba da budete sumnjičavi prema dobrim namerama prijatelja, iako će oni biti predmet nečijeg ogovaranja.Pokušaće da vam otvore oči,u vezi sa nekim ko vam je u suštini odan i vi nećete dozvoliti da vas iko pokoleba u vašem stavu.

Zdravlje – Pripazite na kolena.

 

BIK

Posao - Najverovatnije imate brojne poslovne mogućnosti, posebno sa strancima. U toku celog perioda budite oprezni u radu sa osobama koje su po prirodi agresivnije i direktnije od vas. Bićete skeptični prema nekim ponudama, naročito ako dolaze od Ovna ili Device. Dinamični odnosi sa saradnicima koji dosta putuju i koji imaju brojne ideje u vezi sa zajedničkom saradnjom prilično će vas iscrpljivati ali i ispunjavati zadovoljstvom. Posle tog perioda mogla bi krenuti stabilizacija stanja. Pomalo i nepristojne ponuda mogu vas zaintrigirati, moraćete da zauzvrat nešto ponudite. Sve vreme glavna vaša sumnja biće u pogledu iskrenosti saradnika, jer ćete imati veliku potrebu da držite konce u svojim rukama. Ceo period je izuzetno naklonjen onima koji se bave stručnim usavršavanjem, studentima, osobama koje se bave izvozom i uvozom robe. Mogući su veliki dobici sa više strana ali i i veliki izdaci uglavnom zbog vaše darežljivosti, naročito prema osobi koja vam je draga, a koja to ume lepo da koristi. Ušli ste u period koji će potrajati u toku koga su mogući poveći dobici preko posla sa strancima.

Ljubav - Vaša maštanja će početi da se realizuju i materijalizuju u vidu vrlo ozbiljne, ambiciozne osobe koja možda neće pokazivati svoja osećanja baš na način na koji biste vi to želeli, ali će vam ipak imponovati njena pažnja. Radi o se nekome ko je dovoljno principijelan i častan da će biti krajnje iskren prema vama, ma koliko vi povremeno u to sumnjali. Ako ste imali već jednu ozbiljnu dugu vezu ili brak, pripremite se za nešto novo u vašem ljubavnom životu. Bilo bi dobro da odete negde na neko javno mesto, iako vam se možda ne ide, ali sjajno ćete se provesti. Mogućnost vam se pruža u sferi tajnih veza, posebno sa osobama koje rade u bankama i to inostranim, koje često putuju ili nose neku vrstu uniforme na radu. Ženama će se dopadati lekari, sportisti, biznismeni, a mušakrcima dinamične otvorene i duhovite žene. Ako ste rođeni sredinom ili krajem pedesetih i osamdesetih, predstoje burni dani, moguće i početak veze koja će potrajati i koje se mogu završiti brakom. Imate naglašenu potrebu za izlascima i nemojte dopustiti da vas bilo šta omete, posebno poslovne obaveze, da sebe toga lišite.Odogvara vam društvo umetnika i osoba koje žive u inostranstvu ili često putuju. Ako ste u braku, bilo bi najbolje da se ne upuštate u rasprave, posebno ne oko novca, jer će i to biti jedna od tema na dnevnom redu.

Zdravlje – Ne preopterećujte stomak ogromnim količinama nezdrave hrane.

 

BLIZANCI   

Posao - Sve što se ranije sejali, sada ćete da požnjete. Mnogo toga lepog vam se verovatno već dogodilo ali u toku ovog meseca ćete želeti da svoj uspeh i na neki način overite dobrom finansijskom investicijom. Potreba za materijalnom sigurnšću koja inače nije primerena vašem znaku, sada dolazi do izražaja i ide vam od ruke privatan biznis. Neko stariji, ugledniji ili iskusniji, ponudiće vam zajedničku saradnju ili da radite za njega. Pripazite da ne napraviti pogrešne poslovne poteze pod uticajem prijatelja na osnovu pogrešnih informacija ili zbog preteranog entuzijazma. Možete očekivati izazovne ponude iz inostranstva od osoba koje vas izuzetno cene. Moguć je i put u neku stranu zemlju u kojoj ste više puta boravili i sjajno se proveli ili u koju ste odavno želeli da putujete. Poslovni aranžmani koje budete u ovom periodu sklapali mogu biti rizični. Ako nameravate da rešavate pitanja u vezi sa privatnim biznisom ili nekretninama imaćete potrebu da potražiate savete prijatelja.Podržaće vas i osoba za koju ste emotivno vezani i članovi porodice. Vaši talenti mogu doći do izražaja. Mogući su poveći dobici u novcu sa više strana. Pristaćete na uslove rada koje vam drugi budu postavljali jer ćete biti sigurni da ste na pravom putu ka dobroj zaradi. Igrajte igre na sreću, može vam se osmehuniti više puta.

Ljubav – Biće vam prijatno u krugu osoba koje vas vole i sa kojima se uvek osećate izueztno prijatno. Ako ste slobodni, idite negde u restoran sa društvom, upoznaćete mnoge prijatne osobe. Neko ko vam se bude dopao te večeri može postati ne samo osoba za koju ćete se ozbiljno emotivno vezati, već i neko s kim možete zajedno raditi. Pripazite, ovo vreme vam donosi sklonost ka preljubi ili nemogućnost kontrole postupaka, posebno ako je osoba koja bude bila za vas ljubavni izazov neko ko je veoma uspešan i ambicozan. Skloni ste paralelnim vezama i to je ono što može u priličnoj meri iskomplikovati vaš ljubavni život. Ako i bude nekih nesuglasica između vas i osobe koja vam se dopada, trebalo bi da se situacija poboljša i to zahvaljujući vašoj spremnosti da u mnogo čemu popustite. Nakon toga, trebalo bi da planirate zajednički put sa osobom koja vam je draga, ako je ikako moguće, negde u inostranstvo. Najviše će vas privlačiti uspešne osobe, kako mlađe, tako i one koje su starije od vas, ali svakako komunikativne, dinamične i duhovite. Možete dobiti neočekivanu bračnu ponudu.

Zdravlje – Čuvjate se prehlade i mogućih povreda na ulici.

 

RAK

Posao - Nalazite se u periodu koji nije baš tako sjajan za sklapanje novih poslovnih aranžmana, mada ćete vi želeti da bez obzira na savete sa strane uđete u rizičan projekat. Trebalo bi da dobro proučite ugovore, posebno sa Ovnovima, Blizancima, Devicama, ne moraju želeti da vas svesno prevare, može se raditi o slučajnim greškama. Partnerski odnosi sa Jarcima i Bikovima donose dosta novih mogućnosti o kojima niste ni sanjali. Najverevoatno da vam predstoje poveći dobici preko rada sa strancima,u prosveti ili u poslu u kome treba da pokažete veliku odlučnost. Na momente možete pomisliti da se vaš trudi ne isplati, ali u stvari vrlo brzo će situacija početi da se odvija u vašu korist. Prvi dani perioda veoma su povoljni za biznis. Imaćete veliku podršku Vodolije, Riba i Jarca. Bilo bi dobro da budete oprezni u poslu koji ima veze sa javnošću ili da budete manje kritični prema saradnicima. Neočekivane ponude koje će vas zaintrigirati kriju u sebi zamku, naročito ako dolaze od poslovnih partnera koji po svaku cenu žele da vas impresioniraju. Novac vam dolazi sa više strana, moguće iz poslova sa strancima, preko poslovnog ili bračnog partnera. Imaćete potrebu da rizikujete ili da pravite velike troškove, zato pripazite.

Ljubav – Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Blizanaca, Device ili Ovna, odnos može biti izuzetno napet. Moguće da ćete imati utisak da partner od vas očekuje više nego što ste u stanju da mu pružite. Budite spremni na svaku vrstu dogovora i kompromisa, a kritiku nemojte shvatati previše lično. Mogu vas privlačiti osobe koje u suštini osim ličnog šarma i harizme nemaju sa vama mnogo dodornih tačaka ali upravo ćete i biti privučeni po principu da se suprotnosti privlače. Neko drugi, strpljiv i veoma veoma odan, ko vam se vrlo otvoreno divi biće sklon da vam ukazuje pažnju, što će vam peilično laskati. Većina predstavnika vašeg znaka ima izuzetno komplikovan ljubavini život zbog naglašene ljubomore i nesposobnosti da se suočite sa realnošću. Razmislite šta ste dobili sistemom odbrane koji ste izgradili i koji vas je napravio nepristupačnim za mnoge. Pokazujete svetu jedno lice, veselo, društveno i često strastveno, ali kada treba da se upustite u ozbiljnu vezu, skrivate se iza bedema koji vas ne mogu sačuvati od razočarenja i osećaja usamljenosti. Bik ili Škorpija samo čekaju da im date znak i krenuće u akciju.

Zdravlje – Smanjite uzimanje alkohola.

 

LAV

Posao - Ušli ste u jako dobar period i ceo mesec je izuzetno dobar za sklapanje poslovnih aranžmana ili ugovaranje novih projekata sa osobama koje se nalaze na mnogo višem položaju od vas ili su mnogo boljeg finansijskog stanja. Pokušajte da ne otkrivate svoje namere nikome. Bićete izueztno aktivni i pokazivati inicijativu da se započeti projekti što pre završe. Ipak, poželjna je izvesna doza opreza, posebno u odnosima sa prijateljima i dugogodišnjim kolegama, naročito onima koji žive u inostranstvu ili rade sa strancima. Oni mogu doprineti konfuziji u sferi poslovanja, jer će biti brzopleti, nepouzdani ili nedovoljno informisani. Na neki način ste u sudbinskom periodu kada se grabi šansa. Možete se dvoumiti između dve podjednako atraktivne poslovne ponude. Postali ste znatno skromniji ili štedljiviji, posebno od kako ste se suočili sa nekim većim izdacima na koje niste računali. Moguće je ulaganje novca u posao i nećete žaliti iznos koji može biti poveliki, a koji ćete možda sebi obezbediti uzimanjem bankarskih kredita. Budite oprezni.

Ljubav – Što je osoba sa kojom ste u emotivnoj vezi mlađa od vas, to se više ponosi vašim profesionlanim uspesima i spremna je da se žrtvuje za vašu karijeru. Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je vaše godište ili starija od vas, moguće je da joj nedostaje vaša pažnja. Bilo bi dobro da nađete vremena za društveni život, jer ako ste slobodni, moguća su lepa poznanstva. Možete doći u iskušenje da paralelno koketirate sa dve osobe koje su najverovatnije slične struke ili se čak uzajamno i poznaju. Oni predstavnici vašeg znaka koji su duže od tri godine u vezi mogu osetiti potrebu za promenom, posebno ako provode mnogo vremena zajedno i preporučljivo je da nađu neki svoj lični hobi. Vašu zaokupiranost poslom ili možda sklonost povremenim neraspoloženjima, partner može pogrešno protumačiti. Birajte reči i nemojte biti previše grubi ili često kritikovati partnera.

Zdravlje – Smanjite obroke i eliminisaćete eventualne želudačne probleme.

 

DEVICA   

Posao - Vrlo ste odgovorni, sistematični, diskretni, štedljivi, ozbiljni i vredni. Praktični ste i stremite uspehu. Ove vaše osobine izbijaju u prvi plan i donose vam uspeh. Prištedite sebe nepotrebnih napora, a poslove možete ugovarati i u opuštenoj atmosferi. Dobra saradnja sa Jarcima olakšava vam značajno posao, dok se Blizanci i Ovnovi pokazuju kao nepouzdani. Ne verujte svemu što čujete ili bar budite oprezni u poslovnim razgovorima, ne otkrivajte sve karte, neko vam može ukrasti ideje. Imate jaču konkurenciju nego što mislite i to u vidu mladolike osobe, najverovatnije žene koju često viđate na radnom mestu. Imate dobre savetodavce i podršku u vidu Škorpije i Bika. Ako se bavite dizajnom, arhitekturom ili finansijama, moguće je unapređenje. Moguć je neočekivan dobitak, naročito ako radite u medijima u vidu povećanja plate, vanrednog dobitka, ili honorarnog iznenadnog posla koji će jednokratno doneti popriličnu svotu novca. Budite otvoreni za ideje osoba koje su nešto starije od vas, jer ćete moći da ih lepo naplatite.

Ljubav – Očekujete da vam se dogodi romantična priča, ali upravo se toga i čuvajte. Da ne bude sve na lepim rečima, jer ako vam se dopada osoba koja je na položaju ili dosta starija od vas, može vas očarati, ali teško da će se upustiti u dužu vezu sa vama. Ako ste u zrelim godinama, prva ljubav iz rane mladosti, posebno ako se radi o nekome ko živi u inostranstvu, pojaviće se i prilično će vas uzdrmati. Ma kog uzrasta ili pola da ste, što bogatiji društveni život ili putovanja u inostranstvo ili velika okupljanja donose šanse za nova poznanstva. Možete se nadati i diskretnom udvaranju osobe koja je bliski prijatelj ili saradnik nekog rođaka. Sa više strana vas vrebaju mogućnosti za nova poznanstva i nove romanse. Ako ste u dužoj vezi ili braku, moguće su nesuglasice, jer ste vi i partner verovatno potpuno različitog temperamenta. Trebalo bi da se uzdržite od svake vrste rasprava, posebno ako ste u zajedničkom biznisu ili imate neke druge neraščišćene zajedničke interese. Ako ste sasvim mladi, i pri tom žena, na putu u inostranstvo može vam se dopasti stariji muškarac koji moguće nije slobodan, ali je u nekoj vrsti emotivne krize.

Zdravlje – Pazite da se u žurbi ne povredite.

 

VAGA

Posao - Moguć je nagoveštaj puta u inostranstvo i bićete veoma zainteresovani da tu ideju realizujete. Bilo bi bolje da u ovom periodu ne krećete na put, bar ne iz poslovnih razloga, jer najverovatnije nećete sklopiti posao kakav vi želite, a ukoliko do toga i dođe, poprilično ćete se namučiti oko pokušaja da nametnete poslovnim partnerima svoje uslove rada. Moguća su kašnjenja, posebno na aerodromima ili odlaganje puta zbog vremenskih neprilika. Zastoj u saobraćaju može biti razlog što nećete stići na vreme tamo gde treba, na poslovni sastanak ili poslovni partneri neće raspolagati potrebnom dokumentacijom. Krajem meseca kreće povoljan period za privatan biznis i dobijate mogućnost da se na veoma odgovornom ili zahtevnom radnom mestu istaknete.

Ljubav – Spremni ste i za brak ili za novu ljubav, jer priželjkujete sigurnost u vezi i za partnera želite da imate osobu kojoj možete bezrezervno da verujete. Ljubavni život može biti prilično komplikovan ako ste emotivno vezani za stranca, osobu koja radi za strance ili koju ste upoznali negde na putu. Možete doživeti romansu sa nekim koga često viđate na poslu, posebno ako se bavite informatikom, marketingom, medijima ili umetnošću. Ako ste u stalnoj vezi, partner može biti previše okupiran svojim poslovnim planovima ili čestim putovanjima. Nećete imati veliko poverenje u njega i moguće su česte trzavice. To se posebno odnosi na žene koje su emotivnoj vezi sa osobom koja radi u medijima ili se bavi sportom. Ako ste emotivno vezani za osobu rođenu 70-tih godina, bićete često skloni ljubomori, posebno ako se radi o Ribama, Ovnu ili Blizancima. Slobodne Vage mogu biti privučene osobom sa posla koja je veoma uticajna, moguće da nije slobodna, ali se ponaša kao da jeste. Iako ste svesni da možda zbog vas ne bi ništa poremetila u svom životu, nećete joj odoleti. Ako se bude radilo o Biku ili Škorpiji, pazite, mogu biti jako posesivni.

Zdravlje – Ne uzimajte masnu hranu, možete imati stomačne probleme.

 

 

 ŠKORPIJA

Posao - Nalazite se u sjajnom periodu za razne vrste poslove, posebno sa ženama, ma kog pola da ste. Vrlo ste autoritativni i mnogi pokušavaju da započnu saradnju sa vama. Partnerski odnosi donose dobit, posebno sa strancima u domenu trgovine, građevine, preduzetništva i medija. Ma kog uzrasta da ste, budite oprezni u radu sa mlađim saradnicima, mogu mnogo obećavati a malo ispunjavati. Ako imate privatnu firmu, pazite, neko iznosi poverljive informacije, možda i slučajno, pričajući ono što ne treba. Saznaćete za to i bićete veoma revoltirani. Bik vas opseda sa svojim idejama i sve dok vam ne bude ponudio i finansijsko rešenje ili vas ne bude ubedio zašto bi trebalo da baš sa njim sarađujete, nećete pristati da uđete u rizičan projekat. Ako ste umetnik, posebno muzičar, moraćete da otvorite četvore oči, naročito u radu sa Vodolijama ili Blizancima. Preko saradnje sa njima predstoje gubici ili loše sklopljeni aranžamani. Ovnovi takođe mogu biti konfuzni kao saradnici, a vi možete pomisliti da vam namerno prave spletke. Uspećete da naplatite jedan dug ili da sklopite dobar posao koji će vam vrlo brzo doneti dobit. Preko rođaka iz inostranstva slede dobici, bilo u novcu ili poklonu.

Ljubav – Previše ste analitični i skloni da analzirate partnera, što njemu može smetati. Ako ste tamnokosa žena, ne pokazujte koliko ste samostalni ili zahtevni jer jedan Ovan ili osoba rođena u znaku Riba mogu se uplašiti i pobeći. Žene rođene u znaku Škorpije mogu biti u procepu između čak tri potencijalna partnera od kojih sva trojica imaju istu karakteristiku – izuzetno su atraktivni i ambiciozni. Verovatno se nećete oprediliti ni za jednog od njih, nego ćete sačekati onog pravog. Ako ste muškarac Škorpija, veoma ste ljubazni prema suprotnom polu i ako ste slobodni, verovanto nećete odustati od želje da osvojite upravo osobu koja vas izbegava. Moguće da ne želi da se vezuje ili nije sigurna u svoja osećanja prema vama. Oženjene Škorpije su mnogo opuštenije i spremne da se upuste u manji flert koji neće ozbiljno uzdrmati njihov brak. Ako ste rođeni početkom sedamdesetih ili osamdesetih, možete postaviti sebi visoke kriterijume koje će malo ko uspeti da ispuni. Sa Lavom ili Strelcem možete doživeti romansu na kraćem putu ili na nekom slavlju koje budu organizovali rođaci. Jedan Strelac ili Devica pokušaće da vas osvoje i ako ste sa njima u poslovnim odnosima, teško da ćete odoleti njihovom šarmu.

Zdravlje – Pazite se, skloni ste povredama.

 

STRELAC     

Posao - Ušli ste u period u toku kojeg ćete moći da ostvarite mnoge svoje poslovne zamisli. Što su grandiozniji projekti, to je pre moguće da se oni ostvare, posebno ako ste u prethodnih godinu dana radili na razradi projekta. Ma čime da se bavite, potrebna vam je podrška starijih iskusnijih kolega, moguće onih koji već imaju razrađen privatan biznis. Rad u državnim institucijama može biti prilično stresan i pretpostavljeni vam mogu praviti razne vrste problema ili vam davati odgovorna radna mesta i opterećivati vas radom. Imate otpor prema autoritetima i najverovatnije ćete planirati privatan biznis. Ukoliko radite sa Ovnovima, Blizancima ili Škorpijama, možete imati problema u komunikaciji. Ukoliko vaš posao podrazumeva da često putujete, budite oprezni, da ne biste imali problema u saobraćaju. Mogući su dobri poslovni odnosi sa Lavovima. Sa Bikovima ili Vagama nećete znati na čemu ste, a bilo koja vrsta partnerskog odnosa može biti prilično frustrirajuća. Početkom perioda možete imati nekoliko vrsti dobitaka, posebno preko poslovnog aranžmana sa Lavovima ili Devicama. Ne odustajte od projekta za koji verujete da će vam se isplatiti. Nije momenat za trgovinu nekretninama.

Ljubav – Ljubavni život teško da će vam doneti mnogo zadovoljstva, osim ako niste u vezi sa partnerom sa kojim vas deli popriličan broj godina, bilo da je mlađi ili stariji od vas. Ukoliko je mnogo mlađi, verovatno planira put ili vi sumnjate da ima tajnu simpatiju. Nepotrebno se opterećujete razmišljanjima o nečemu što ne možete sprečiti, ali zapravo niste ni svesni da je on u podjednakoj meri ljubomoran koliko i vi. Ako priželjkujete zajednički put sa partnerom, nemojte se udaljavati mnogo od mesta u kome živite. Ako ste slobodni, situacija je obrnuta, upravo je naglašena moguća romansa na dalekim putovanjima, posebno poslovne prirode. Sredinom meseca moguća je ljubomorna scena, naročito ako ste u vezi sa Rakom ili Lavom. Ne pridajte mnogo važnosti onome što partner priča i nemojte se upuštati s njim u rasprave.

Zdravlje – Pazite na grlo.

 

 JARAC

Posao - Trebalo bi da vam krene dobro i to odmah. Imaćete dosta obaveza i takav tempo će se nastaviti i dalje, jer između ostalog ne umete da odbijete saradnike niti da se postavite selektivno prema poslovima. Bilo bi dobro da na najpozitivniji način shvatite posao i da upravo usmerite svoju karijeru ka poslovima koji vam donose najviše zadovoljstva. Duh praktičnosti će preovladati uz pomoć jedne Device ili nekog Bika koji će vam možda i ponuditi odličan posao, najverovatnije neki koji zahteva dobro poznavanje stranih jezika ili česta putovanja u inostranstvo. Ako se radi o Zapadnoj Evropi, na pravom ste putu da napravite veliki poslovni zaokret. Veze koje uspostavite početkom meseca, mogu označiti intenzivnu saradnju sa iskusnim saradnicima koji će biti vrlo precizni u svojim očekivanjima od vas. Privatan posao će se odvijati sa manjim zastojima zbog neažurnosti saradnika ili neodgovornih kolega koji izvršavaju svoje obaveze u poslednji minut. Bićete strogi ali pravični. Mogući su dobici sa više strana. Iz redovnih primanja neće biti tako veliki ali manje-više sigurni. Neki nov posao koji ćete morati da obavite u kratkom vremenskom roku može vam doneti poprilične iznose. Prevođenje, informatika, knjigovodstvo, dizajn, donose najviše novca vašem znaku.

Ljubav – Većina predstavnika vašeg znaka može realizovati svoja maštanja o osobi koja vas je u toku protekle godine fascinirala. Ako ste suočeni sa ljubavnim problemima, razmislite o svom stavu prema životu uopšte jer je potrebno da napravite nekakva iskorak iz svakodnevnice, da promenite nešto u svom životu, od garderobe, imidža i ponašanja do pogleda na život. Previše konvencionalni pristup ljubavi i očekivanje velikog duhovnog sklada sa mnogo strasti i romantike značiće totalni promašaj, a ako i doživite susret sa osobom koja vam može sve to pružiti, to će biti samo iluzija. Stvarnost je mnogo manje ružičasta ali daleko obećavajuća. Ako želite da imate uz sebe osobu koja vas nikada neće izneveriti, imaćete je, ali neće biti ni približno onoliko zanimljiva koliko očekujete. Ovo drugo možete naći u vidu osobe koja često putuje, koja govori ono što vi volite da čujete i koja osim vas može imati bar još jednu simpatiju. Kako nećete biti spremni da je delite ni sa kim, moguć jer raskid, brzo nakon početka veze. Ako želite da upoznate nekoga idite na put i to u inostranstvo ako ikako možete sebi da priuštite. Studijska putovanja takođe mogu biti sjajna prilika da sretnete nekoga ko će vam se na prvi pogled svideti. Ako budete u bilo kakvoj dilemi, emotivne ili poslovne prirode ili ako vam bude potreban savet u vezi sa ulaganjem novca, pitajte prijatelja u znaku Bika, Vage ili Škorpije.

Zdravlje – Uzimajte biljne čajeve.

 

VODOLIJA

 Posao - U ovom periodu imate potrebu da imate siguran izvor prihoda, moguće u vidu dopozita u stranoj banci ili ćete na neki drugi način osigurati svoja sredstva. Takođe ste skloni tajnim dogovorima i novim projektima o kojima nikome nećete pričati ili potrebe da što manje radite a da vam novac pritiče, moguće od rentiranja stambenog ili poslovnog prostora. Ovo je vreme opuštanja i potrebe za uživanjem ili radom u tišini. Moguće je da ćete se posvetiti pisanju, slikanju, komponovanju ili nekoj drugoj delatnosti preko koje ne dolazite često u kontakt sa mnogo ljudi. Veze sa osobama na položaju održavaćete u intimnom krugu prijatelja tek koliko da saznate ono što vas interesuje. Kako period bude odmicao tako ćete i vi biti sve nestrpljiviji kada su poslovi u pitanju, jer ćete pri realizaciji jednog od svojih zamisli imati dosta problema u radu sa neposrednim saradnicima, posebno onima koji su mlađi od vas. Po mnogim pitanjima možete se razmimoilaziti u stavu sa Ovnom, Devicom i Jarcem i bićete često veoma direktni, što može izazvati nepotrebne polemike i rasprave. Ne bi trebalo da budete preterano kritički nastrojeni ni prema kome, jer cilj verovatno nećete postići, ali ćete sebi stvoriti otvorene neprijtelje. Imate potrebu za finansijskom sigurnoću i potrudićete se da sebi stvorite rezervni fond za koji niko ne zna. Moguće je novac od nasledstva ili od kamate na oročena sredstva, od poslova u koje ste ulagali u prethodnoj godini.

Ljubav – Ako ste u vezi sa Jarcem ili Devicom, situaicija nije tako sjajna jer se od vas očekuje da u mnogo čemu popustite, a vi niste ni malo spremni na to. Moguća je obnova veze sa nekim koga poznajete od pre dosta godina. Ako ste tada imali burnu tajnu vezu, isto vam se može dogoditi i sada. Ukoliko se radi o nekome koga poznajete s posla, utoliko je pre moguće da vam se to dogodi. To što ćete vi smatrati tajnom vezom, biće nešto o čemu će svi pričati, posebno ako se bude radilo o Vagi ili Škorpiji. Vaš privatni život gotovo nikada ne može da ne bude predmet priče, tako da ćete i u ovom periodu davati dovoljno materijala da se o vama priča. Možete se vrlo lepo provesti u društvu atraktivne osobe. Bilo bi dobro da odete na neko javno mesto, naročito ako ste slobodni, jer vam predstoji vrlo interesantno poznanstvo. Ako planirate put,moguća je strastvena, kratka avantura, moguće u inostranstvu. Možete pogrešno proceniti namere nekih osoba,i pomisliti da vam nisu naklonjene.Ne žurite u oceni drugih,samo na osnovu površnog utisaka ili neproverenih informacija.

Zdravlje – Uzimajte biljne čajeve umesto kafe.

 

RIBE

Posao - Vaša naglašena individualnost može predstavljati za vas prednost ali i manu, naročito ako ste rođeni krajem znaka, dok za one koji su rođeni početkom perioda nastupa mesec dana priličnih izazova na poslu. Nemojte svoje poslovne planove praviti na osnovu neproverenih informacija ili nedovoljno preziciraznih dogovora. Oslonite se na starije saradnike, one koji imaju već određenu reputaciji i koji su više puta dokazali svoju lojalnost. Mlađi saradnici, entuzijasti bez osnova koji svaki čas menjaju planove a nude vam saradnju držite na distanci. Ma kako vam izgledali naporni saradnici u znaku Device ili Jarca, oni mogu biti pravi oslonac u momentima krize. Preko njih možete doći do nekog honoraranog posla koji će za vas biti svojevrsna proba,jer vam možda taj posao neće u potpunosti odgovarati. Možda će vam se javiti bar dva nekadašnja saradnika koji će vam ponuditi da obnovite saradnju i moguće da ćete to shvatiti kao pravi izazov kome nećete moći da odolite.

Kod vas novac dolazi i odlazi takvim tempom da ne možete ni da kontrolišete šta se dešava na finansijskom planu. Potražite neku Škorpiju, Bika ili Jarca da vode računa o stanju na vašem računu da ne biste ušli u minus. Velikodušni ste i kada imate i kada nemate dovoljno sredstava i skloni da pozajmljujete novac samo da biste druge obradovali lepim poklonima. I vama predstoje dobici.

Ljubav – Vaše strasti se smiruju i vi ostvarujete mnogo bolju komunikaciju sa osobom koja vam je draga. Čak iako se radi o nekome ko je opterećen brojnim obavezama i možda nema dovoljno vremena za vas, bićete dovoljno strpljivi i manje zahtevni kada je ljubavni život u pitanju. Skladni odnosi mogući su i sa Jarcima, Devicma, Bikovima i Škorpijama, ali ne i sa Ovnovima i Blizancima, jer će biti prilično neiskreniili skloni paralelnim vezama. Neko ko vam je mnogo značio u prošlosti raspitivaće se o vama i vi ćete za to saznati ali najverovatnije ostati ravnodušni. Ako ste slobodni i budete u društvu prijatelja koji žive u inostranstvu, moguće je da će vam se pružiti prilika da upoznate, upravo posredstvom njih, nekoga ko će vas zaintrigirati. Ipak, bićete prilično suzdržani i nećete biti skloni naglim izlivima ljubavi, osim ako se ne radi o Škorpji ili Biku koji vam već duži period mnogo znače. Podjednako ćete biti skloni platonskim vezama i nemogućnim ljubavima koliko i stabilnoj bračnoj vezi bez mnogo uzbuđenja. Bićete prilagodljiviji nego pre.

Zdravlje – Čuvajte se prehlade

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Pročitano 3284 puta
Tagovano
Share this article

About author

EzoSvet
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…