Aktuelno

POP ZVEZDA ZOKI ŠUMADINAC ODGOVARA NA PROZIVKE  DA NjEGOVE PESME LOŠE UTIČU NA DECU - TEKST PRENOSIMO U CELOSTI

Mnogi naslovi već danima kruže po raznim časopisima i društvenim mrežama na temu ODKUD ZOKI ŠUMADINAC U

ARANĐELOVCU - SRCU ŠUMADIJE DA SVOJOM PESMOM TRUJE  DECU  I PODSTIČE IH  U NEMORAL.

Neću mnogo polemisati na tu temu, jer je neko očigledno nezadovoljan svojim životom pa to istresa na druge, no ipak svako  za sebe.  ZOKI ŠUMADINAC ima pet pesama iza sebe, ni u jednoj pesmi niti nastupu – spotu nije preferirao niti  na bilo koji način pozivao na blud, drogu, alkohol,  opijate, kriminal, prostituciju ili mržnju kao što u osamdeset posto pesama  možemo čuti. Nije mi jasno, kuda plovi ovaj brod nalik Titaniku…

Deca na televiziji redovno 24 h gledaju blud, razvrat, drogu, alkohol, kajle, kriminal, gola dupeta, sise itd To je vama uredu….To  uzdiže  našu decu, to je ono što  naša deca trebaju da gledaju i slušaju, to im je satisfakcija  takvi spotovi i tekstovi. Neka takvi roditelji uđu na net ili javne mreže i pogledaju da li Zoki Šumadinac osim pesmica vedrog duha  sa veselim i neobaveznim tekstovima da li postoji neka pesma ili deo pesme  gde poziva  da deca budu nemoralni ili da uđu u kriminal ili porok.

Da li tekstovi na mojim javnim mrežama godinama unazad  postoji i jedan jedini tekst gde ZOKI poziva  na nevedeno ili su tekstovi motivacioni i pozivaju na  na zdravu opštu ljubav . Zadnjih sest – sedam godina većina roditelja me zove baš upravo radi svoje  dece. Žale se i mole za pomoć – Deca  su krenula  lošim putem, drogiraju se, alkoholišu, bludniče, žale se da im ćerke idu sa mnogo starijim  muškarcima, neće da pomažu roditeljima, sinovi  sa muškarcima idu isl. probleme iznose.

Pa što se dragi roditelji čudite  kakva su vam deca, nisu ni deca kriva, VI ste krivi što  aplaudirate  da  upravo slušaju i gledaju  takav sadržaj od svoje 2 do 15 godine, pa šta onda očekujete od  dece, deca ne znaju, misle što se plasira i šta vi odobravate nemo, da je dobro zato nemogu da se saberu, nezanju pravi put, pogubljeni su i vi posle opet deca kriva…..Ne VI ste krivi jer nemo odobravate takve stvari dok negirajuci Zokija Šumadinca, Baku Prase i ostalih.  Šta zar trebaju da slušaju i gledaju Macu Diskreciju, Staniju i njima slične…….E dragi roditelji ako  nemo dozvoljavate da rastu uz njih,  kakva će vam deca biti, šta mislite.  

Kažu u jednom časopisu sprečite kulturni skandal. Pa zar nije  kulturni skandal u Soraji, Maci, Staniji i njima sličnima… Stavite prst na čelo pa dobro razmislite šta radite i pišete. Razmislite malo da li ste upravo VI eksponirali pomenute osobe i njima sličnim,  da li baš VI vašom propagandom  sa navedenim osobama i sličnima  dovodite do kulturnog skandala.  Kada bi većina bila kao Zoki Šumadinac da poziva  sve na ljubav, toleranciju, da mladi budu ne poročni i da neidu lošim putem već da veruju u dobro jer samo se dobro – dobrim vraća.

Srdačan pozzdrav svim mladima i onima koji se tako osećaju i ne dozvolite da loši primeri vama budu ciljni pravci u životu već živite zdarvim  životom i sa puno ljubavi prema sebi, i prema drugima. Verujte da ako drugima oko vas šaljete ljubav - ljubav će vam i uzvratiti.

 

Фотографија корисника Zoran Å umadinac Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Zoran Å umadinac

Фотографија корисника Zoran Å umadinac         Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Zoran Å umadinac

Par postavki sa javnih mreža Zokija Šumadinca koji kako neki tvrde Zoki  nam truju decu. Da li je tako procenite vi sami. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…