Web prezentacije

Aktuelno

Umrla je Lujza Hej

Umrla je Lujza Hej, najpoznatiji life coach na planeti. Mnogi su je nazivali Majkom Nove Misli. Godinama je predavala i podučavala ljude po celom svetu na koji način funkcioniše naš um i da smo sami odgovorni za sve ono što nam se dešava u životu. Lujza Hej je umrla prirodnom smrću u 90. godini, a to je objavljeno na njenoj zvaničnoj Facebook strani.

- Preminula je u miru, okružena ljudima koji je vole - piše između ostalog u saopštenju.

Lujzino imanje i sva imovine, kao i buduće tantijeme biće donirani Hej fondaciji koja će nastaviti sa podrškom organizacije koje pružaju pomoć ugroženima i siromašnima.

Njena lična filozofija kovana je kao posledica njenog mučnog detinjstva.  Njeno detinjstvo je bilo nestabilno i osiromašeno, a njeni tinejdžerski dani obeleženi zlostavljanjem. Luiz je pobegla od kuće, i završila u Njujorku, gde je postala model i udala se za uspešnog biznismena. Iako se činilo kao da je njen život doživeo totalni preokret, Luiz je svoje lečenje započela tek 14 godina kasnije, kada se njen brak završio razvodom. Kada joj je dijagnoziran rak, Luiz je dobila priliku da svoju filozofiju primeni na delu.

Izvor: Noizz.rs

Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…