Aktuelno

ŠOKANTNO- ACA LUKAS I SONJA VUKSANOVIĆ NEZNA SE KOJE BOLJI MANIPULATOR

Pevač Aca Lukas ovih dana u žiži  je domaće javnosti od onog trenutka kada je njegova bivša supruga Sonja Vuksanović prijavila da ju je pretukao. Tokom gostovanja u jutarnjem programu Aca Lukas izjavio  je da nije ni pipnuo Sonju Vuksanović, kao i da on nije nasilnik i ženomrzac. - Pipnuo je nisam.

Da ima nečega, da sam nešto uradio, sve može da se dokaže. Odgovorno tvrdim, gledam ljude u oči, pipnuo nisam svoju suprugu tog dana. Nisam je udario nikada u životu od kad smo zajedno - rekao je Lukas. Međutim, ono što je interesantno je Acina izjava da se svojevremeno suočavao sa čudnim i nesvakidašnjim stvarima u svojoj kući od strane svoje bivše žene. - Ja nisam baba Vanga niti sam prorok, mada bih volio da jesam. Mada suočavao sam se i sa takvim stvarima, neka prskanja po kući i repovi ispod jastuka. Ima Sonja jednu drugaricu, pjevačicu koja se vodi time. Jednom sam je vidio da prska po vratima nekom vodom! Pošto ja nisam prorok, vidjet ćemo šta će sutra da bude - izjavio je Aca.. Iz sveg ovog saopđtenja za javnost možemo zaključiti da ima još puno prljavog veša iza zatvorenih vrata. Poznavajući Sonju a posebno Lukasa definitivno ovo je samo površna priča za medije,ono najprljavije ostaće iza zatvorenih vrata.                  

Sonja je zena slobodnog stava i ponašanja, partnere bira  po dubokom đžepu i veoma je raskošna. Međutim Sonja je i psihološki nestabilna osoba i od nje se svašta može očekivati iz sata u sad ali i pored toga jako je dobra glumica. Sonja veruje u  natprirodno i sa svojom drugarico koja je na estradi redovno posećuje vidovvnjake i gatare.                         

 Ona spada u one roditelja kojima deca nebi trebalo da pripadaju za strateljstvo, ne nikako.       

 

                                 Bračni par Vuksanović    

                  

 Aca Lukas je blago rečeno čudna osoba , osoba koja nema adekvatno obrazovanje, već obrazovanje koje je slučajno stekao sa ulice i kruga prijatelja sa kojima je redovno. Poznato je da Aca koristi sve vidove poroka …. kocka, alkohol, droga … i njegovo ponašanje pred kamerama apsolutno je debiliostičko i ogavno, mislim da bi autori emisija kao i urednici televizija trebali da mu skrenu pažnju na ponašanje, posebno u emisiji ZVEZDE GRANDA jer omladini pokazuje kako NE TREBA se ponašati. Ni u jednom zemlji takvo ponašanje nebi prošlo nekažnjeno ili sankcionisano ….                                                                                             

Da zaključimo, pomenuti bračni par je u neprestanoj žiži interesovanja ali ne zbog njihovih kvaliteta, već zbog nepristojnog i neuravnoteženih međusobnih i među ljudskih odnosima. Budite uvereni da ovde nije kraj.

Za portal Ezo Svet piše Zoran Šumadinac

 

 

Pročitano 1742 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…