Aktuelno

NEZAPAMĆEN POTOP AMERIKE: Vetar od 145 km/h prvo razneo a onda i potopio Ki West, MORE GUTA FLORIDU

Uragan Irma stigao je do Floride, a prvi na udaru su gradovi na arhipelagu na jugu. Brzina vetra prema nekim procenama u Ki Vestu dostigla je 145 km/h.

Najpoznatiji ezoteričar i parapsiholog u Srbiji Zoran Šumadinac je pre tri godine najavio prirodnu kataklizmu Amerike kao i mnogo drugih događaja,između ostalog i povratak dr.Šešelja iz Haga i da nije bolestan,mnoge prognoze su se uvide će te i ostvarile.

Posle nekoliko dana evakuacije i neizvesnosti, Irma je posle Kube, gde je uragan izazvao veliku štetu, došla do teritorije SAD.

Irma se vratila u kategoriju četiri, a prvo su pogođena ostrva na krajnjem jugu Floride, saopštio je Nacionalni centar za uragane.

Do sada je bez struje na Floridi ostalo 565.000 domova.

Nivo mora se već podigao, a velika oluja se očekuje, piše BBC.

“Najgori vetrovi tek dolaze“ saopštio je Nacionalni meteorološki centar.

Centar uragana bi sada kako se pomera trebalo da pogodi grad Sent Pitersburg na Floridi, a ukoliko nastavi da se kreće preko tople vode Meksičkog zaliva, mogao bi da povrati snagu pre nego što ponovo udari na kopno.

Fotograf “Nacionalne geografije“ i “lovac na oluje“ Majk Tis objavio je niz snimaka iz Ki Vesta koji pokazuju neverovatnu snagu vetrova koje je donela Irma.

  

Jedan od najčitanijih intervjua na Balkanu u 2014 godini,intervju Zorana Šumadinca

Pročitano 711 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…