Radmila Misic

Aktuelno

PEVAČICA JELENA MARJANOVIĆ JE UBIJENA ZBOG DEMONSKOG OKULTIZMA

Jelena Marjanović mlada  pevačica folk muzike koja je bila zaštitnica Grand produkcije,svirepo je ubijena  2 aprila prošle godine. Mnoge verzije su se  spominjalei prepliću se  još uvek,skoro nijedna nema veze  sa istinom. Jelena nije ubijena iz strasti,ova mlada žena je žrtvovana u demonističke svrhe. Sutra na portalu Ezo Svet pročita će te i Natalnu kartu Jelene Marjanović u kojoj se nagoveštava tragedija.

Ja sam još prošle godine,odmah nakon tragedije davao intervjue raznim pisanim ali i elektronskim medijima da je ubicu Jelena i te kako poznavala kao i to da je imala neverovatno veliko poverenje. No kao i sve do sada u Srbiji kad neko govori sasvim drugu priču ili iznosi drugačije izlaganje, odmah većina poklapa i odstranjuje ono što oni nisu u stanju pratiti.

Dakle tragično nastradala Jelena Marjanovic je žrtva okultizma demonkog rituala, to se poklapa sa mnogim znacima koji mnogi,gotovo svi zanemaruju. Da razvijemo događaj od početka.                               

Jelena Marjanovic je već imala neke naznake da će se nešto desiti, stoga je par kolegama nagovestila da oseća kako će se desiti nešto ali da ne zna  šta i kada. Jelena je to rekla  kolegama dve nedelje pre samom zločina. Mnogo neistine i gluposti je pisano ovih godinu ipo dana, što je i policiju skretalo sa puta istrage. Jelena Marjanović tog kobnog dana nije vozila biciklu, niti je trčala  tom stazom, zašto pitate se…razlog je jednostavan.. zato što je Jelena već bila ubijena. Jelena je ritualno  ubijena u zatvorenoj prostoriji, samom činu ubistva su prisustvovale  dve osobe, muškarac i žena. Jelena je bila obučena u drugoj garderobi ali je nakon čina ubistva preobučena u sportsku odeću i telo nesrećne  žene je baceno u kanal, mobilni telefon je namerno bačen blizu tela dok je patika takođe namerno ostavljena kako bi se lakše telo pronašlo.       

Da je stvarno reč o okultizmu TJ đavoljoj raboti,govore nam činjenice koje moramo da propratimo.                                                                          

   DOKAZ OKULTNOG UBISTVA

Šta je okultizam :

Okultizam (lat. occultus - skriveno, tajno) odnosi se na skriveno znanje ili agnostičko znanje Okultna znanja su ona znanja koja su morala ostati skrivena i nisu se smela širiti iznad određenih krugova. Okultizam danas predstavlja učenje duboke umne filizofije i realnosti koja se širi izvan današnje normale, tj. opipljive fizičke logike. Poznato je da se nekada praktikovao unutar krugova Slobodnih zidara i templara.                 

Termin okultno se koristi u etiketiranju raznih magijskih organizacija ili redova, kao i vežbi i učenja koja su one propovedale. Ovaj se termin širi i obuhvata brojnu literaturu i spiritualnu filizofiju čiji je vrhunac videlo doba renesanse.                                                                                                    

Pogledajte koincidencije : Isus je bio mučen pre stradanja , razapet je u 33 godini života , Jelena je ubijena neparnog broja 01 aprila tokom jutarnjih sati a telo je nađeno u jutarnjim satima takođe neparnog broja 03 aprila. Godina je 2016 , njena ćerka je imala šest godina, Jelenine 33 godine starosti, tri plus tri su šest, plus godina stradanja i dodajemo  ćerkinih šest godina. Kad malo bolje pogledamo dolazimo do rezultata : Jelena 33 godine života ( 3 + 3 = 6 ) godina stradanja 2016 i ćerkica 6 godina starosti, nije teško odgonetnuti da se radi o šesticama  demonskog obeležja.

Sličnu priču sam i prošle godine govorio ali svu su tražili krivca tamo gde ga nije bilo.                                                     

NEOBORIV ZAKLjUČAK  ; Jelena Marjanović je ritualno ubijena zarad satanastičkog obreda , Jelenu su ubile njoj dobro poznata muška i ženska osoba u zatvorenoj prostoriji i tada je imala drugu garderobu na sebi, telo je bačeno u kanal u popodnevnim satima.  Sutra na portalu Ezo Svet  možete pročitati Jeleninu natalnu kartu gde su joj zvezde I planete predskazali tragičan događaj.

Фотографија корисника Zoran Petrovic

Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut i Astrolog Zoran Šumadinac

 

Portal Ezo svet

Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…