Vidoviti Boba

Aktuelno

JELENA MARJANOVIĆ - NATALNA KARTA PROREKLA TRAGIČNU SMRT

Jelena Marjanović mlada  pevačica folk muzike koja je bila zaštitnica Grand produkcije, svirepo je ubijena 2 aprila prošle godine. Mnoge verzije su se  spominjalei prepliću se  još uvek, skoro nijedna nema veze  sa istinom. Jelena nije ubijena iz strasti, ova mlada žena je žrtvovana u demonističke svrhe. Natalna karta koju sam odradio za portal Ezo Svet jasno predoči njenu moguću tragediju u trećoj deceniji života.Da pogledamo zajedno Natalnu Kartu Jelene Marjanović – Krsmanović .

Jelena Marjanović – rođena Krsmanović je na svet nastala pod horoskopskim znakom Devica, njen prirodni element je bio Zemlja što odaje čvrstinu i snagu volje  za istrajnost na životnom putu.                      

Sunce u Device upravlja planeta Merkur. Fizički se odnosi na digestivni trakt. Vezan je za ženski princip, pa je energija reaktivna. Pošto je zemljani znak, vezana ste za materiju, ali za razliku od Bika, čija se interesovanja tiču prvenstveno novca, kod  nje je bio  u pitanju posao i organizacioni principi. Osobe sa Suncem u Devici izražavaju sebe na perfekcionistički način, kritički i samokritički. Obavljaju sa lakoćom teške poslove, motivisana  da bude od koristi i servis drugima. Principi u životu, odnos prema poslu i društvu su centar njene pažnje. Prisutna je tendencija da izanalizira sve i da iznova vrši upoređivanje. Racionalno mišljenje je dominantno, pa ne bi bilo loše da malo date slobodu fantaziji. Veoma samopožrtvovana, ali ne prema drugima, nego prema formi, prema zadacima. Važno joj  je savršenstvo, pa zato sa mnogo obazrivosti je ulazila u vezu. U odnosima je verna i predana.          

Koje su bile Jelenine dobre osobine:      

                                                                                                                                                                                                                                                                          Tačnost, precizno izražavanje, oštro oko, predanost, uslužnost, skromnost, efikasnost, strpljenje, sistematičnost, praktičnost.             

Njene lose osobine :

Sitničavost, nesigurnost, skeptičnost , veliko poverenje drugima.                                                                                                                               

U samoj natalnoj karti  jasno stoji izraženo da kada se Venera nađe u Lavu a to je druga polovina druge decenije života, predstoji brak sa osobom čudnih TJ drugačijih pojmova ali i napredak u karijeri.                       

Merkur u Vagi poručuje nam da ako životne prepreke uspešno preovlada napredak u karijeri biće neminovan kao i rađanje dva ženska deteta.                                                                                                       

Jelena je bila Bik u podznaku što sa prirodnim elementom Zemljom čini jakom i  istarjnom ali i pravednom osobom.                                                   

Dalje čitanje natala nam jasno ukazuje da će na početku treće decenije Jeleni se  Vaga naći u planeti Pluton koja nam dalje govori da može lako doći do nenadane smrti ali pak ako prevaziđe ovu prepreku da su joj sudbinosne godine 40 kao  47  godina života. Dakle  po natalu  jasno stoje tri veoma kritične godine, neki to nazivaju i sudbinosne godine ali pošto se radi o planetama i zvezdama onda možemo nazvati i univerzumsko proklestvo …

Фотографија корисника Zoran Petrovic

Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut i Astrolog

Zoran Šumadinac

Mob.viber 0038166/113 813    Mob.0038161/143 8 713  Skajp zoranpetrovic91

Portal Ezo Svet

 

 

Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…