Web prezentacije

Aktuelno

UZ KAFICU - SA ESKOM HAJROVIĆ - FOLK PEVAČEM

Esko Hajrović je izvrsni folk pevač koji se godinama već probija i opstaje na estradi sa kvalitetom pesama i vokalnih sposobnosti. Za razliku od mnogih,svoju karijeru gradi tiho i temeljno bez skandala i tračeva.Iz tog razloga je i dobio svoje mesto na portalu Ezo Svet.

 

Za početak i ono obavezno pitanje, ko je u stvari Esko Hajrović ?

Po zanimanju sam pevač, narodne muzike. Rođen sam i živin u n.pazaru sa porodicom,

Znam da uglavnom nastupaš u Dijaspori a poslednjih dve godine imaš puno nastupa u Turskoj ?

Inače radim širom evrope a najčešce sam u Turskoj u prelepom Istanbulu,gde se i sada nalazim .

Da li se sećaš svog početka koji je bio u srcu Šumadije ?

Prvi put i slučajno sam počeo pevati u blizini BG na Ibarskoj magistrali gde sam i ostao nekoliko godina a svoj prvi CD sam snimio 2000 god koji je solidno zapažen kod publike. Onda sam snimio veći broj singl pesama a zatim izdao za SEZAM produkciju. Pre nekih mesec dana snimio sam dve dvojke uz kolegu Radeta Gajic i muzičkog producenta Selima Zečevic i još puno dobrih i poznatih saradnika kao što je i gost  na mom projektu i Angel Dimov. Pre nekih 15 dana završen je moj singl  Doćiću ti na vencanje uz dugogodisnjeg saradnika Bojana Zekića iz studija BZ, a ovih dana se završava duet koji smo snimali ja i Saša Lilic Balkanac ,  izdaće mo za neku poznatu kuću .

Esko koji su po tebi najblje kolege - nice a sa kojima ni kafu nebi popio ?

Što se tiče najboljih kolega ima ih mnogo a jako mi je drag Bađi, Đani, Selhan Alija, Denis Huduti kao i draga koleginica Slavica Ristić - Slavujka koja je bila dugo u emisiji NIKAD NIJE KASNO. A ima i licimera s kojima nebih ni kafu popio,suvišno je nabrajati ih prepoznace se sami.

 Hoćeš li nam odkriti tvoje mišljenje o kolegama koji ulaze u razne rialiti emisije ?

Za kolege koji učestvuju u rijaliti imam dobro mišljenje jer svak se bori za neko mesto,najdraža od učesnica mi je Vendi i Jelena Golubović, Atina Markovic Fetari je moj idol za Pareve, pravi je šoumen. Iskren da budem rado bih i ja učestvovao i u Parove a takodje i na Farmi,tj Zadrugi,valja se i u tome oprobati,zašto da ne .

Šta bi Esko poručio za kraj posetiocima portala Ezo Svet-a  ?

Za kraj,želim se prvo zahvaliti tebi na pozivu i uvek sam dostupan za tebe kao i za portal Ezo Svet , takođe pozdraviti sve moje drage kolege i one koji to nisu. Čitaocima portala želim da i dalje ostanu uz portal Ezo Svet jer ih tu očekuju dosta dobrih naslova.

Esko Hajrović

Za portal Ezo Svet piše Zoran Šumadinac

 

Pročitano 1317 puta
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…