Aktuelno

UZ KAFICU  - SA ESTRADNOM FOLK ZVEZDOM ANICOM MILENKOVIĆ

Anica Milenković vec dve decenije se nalazi u zlatnoj sredini , kada je reč o folk sceni. Svoju karijeru je pocela sa trinast godina  i odmah se vinula nasam vrh estradnog neba. U njenoj pogatoj karijeri ne postoji nijedan trač, nijedan skandal iz razloga što svoju karijeru gradi iosključivo poštenim i kvalitetnim radom. Baš iz tog razloga Anica je zasluđila mesto na portalu Ezo Svet. Anica već duže vreme živi i radi na Floridi.

Kao prvo pitanje , moram da ti postavim da li se Anica seća svojih prvih dana na estradi i koji su tada bili saradnici ?

Sećam  se početka, kako bih mogla zaboraviti. To je period kada se moj život promenio. Lepe uspomene.

Suada  Demirovic je pisala tekst, za pesmu Na lančiću ime tvoje .

Šta se promenilo od tada ,do danas u Anicinom životu ?

Dosta se promenilo, jesam zadovoljna mada mi je žao što nisam ostala u  Južnom vetru. Promenilo se skoro sve, kvalitet u muzici.

Da li ima iskrenog druženja i kolegijalnosti na nasoj estradnoj sceni i sa kime si i dalje u dobrim odnosima ?

Ima ih dosta , ja sam sa svim kolegama imala uvek lep  odnos. Cana, Tina, Dj Krmak, sa njima Sam i dan danas u kontaktu, Ljilja Bela je najvise samnom u kontaktu.

Hoćeš li pratiocima  Ezo Svet portala otkriti  naslove po tebi tvojih najboljih pesama do sada ?

Najbolja pesma, uf, teško. Ako već moram da izdvojim Nesanico moja, Ja re volim ona ima, Zilet, Ma ima dana. Ima ih još mada Lančic je ostao  i dan danas.

Da li ima  kolega i koleginica  sa kojima ne bih ni kafu popila ?

Ne znam, nema takvih, kao što rekoh, sa svima imam korektan odnos, istina je da neko mi je bliži  a neko dalji. Ja nisam konfliktna osoba, poštujem kolege, njihove  izbore.

Da li misliš da ima iskrenog druženja na estradi ?

Koliko ima iskrenog druženja sada ne znam jer dugo nisam tu, dok Sam bila dole mogu reci da i nema bas, ima naravno onih koji gaje  dobre odnose ali ima i onih koji se pretvaraju.

Da li možemo u skorije vreme očekivati novi sing od Anice Milenković ?

Posle skoro 10 godina spremam, bila je prvo u opticaju jedna pesma međutim, kada sam razmislila  i kako se stvari odvijale odlučila sam se za ceo CD, dugujem to ljudima koji i dan danas prate  moj rad. Ja sam još prisutna zahvaljujući svima koji me i dalje slušaju.

Hoćeš li pratiocima  portala otkriti  neke od novih  naziva pesama a i saradnike na novom projektu ?

Pesme koje imam su drugačije , ozbiljnije, imala sam vremena da biram i odlučujem i sigurna sam da sam odabrala  dobre.

Nisam želela po svaku cenu da snimam već sam temeljno birala. Još uvek nemam prave nazive pesama, kada privedemo kraju , znaće se i one .

Saradnici su isti,Slavko Stefanović koji je uradio fenomenalne pesme, Vesna Petković, Steva Simeunović, Dejan Filipović, jedino novo ime je Elvis Karadolami koji je dao prelepe  2 pesme .Još uvek sve nije komletirano i do kraja ne znam šta će sve biti . Bratislav Manasijević moj drug i kolega isto će se potpisati po prvi put sa prelepom kompozicijom.

Pretpostavljam da će izdavačka kuća Grand Produkcija potpisati tvoj novi album ?

Da Grand u pravu si , još je ostalo da dođem i stavim tačku  na pregovore.

Gde Anica najviše provodi vremena , u Srbiji ili Dijaspori ?

Ja živim u Americi i ovde sam više ali veoma često rado dolazim u Srbiju.

Imaš li da dodaš nešto za kraj, a da te ja nisam pitao ili možda imaš poruku neku za čitaoce portala Ezo Svet ?

Za kraj, nema ništa što bih dodala  sada ali, kasnije će sigurno biti. Pratiocima portala Ezo Svet rado preporučujem da ostanu verni portalu jer ga i sam redovno posećujem jer je dosta drugačiji i bogatiji sadržajem od drugih portala.

Сродна слика

 

Anica Milenković

Našoj dragoj Anici MIlenković portal Ezo Svet želi uspešan povratak na estradnu scenu i dobru slušanost novih pesama.

Za portal Ezo Svet uređuje i piše Zoran Šumadinac

 

Pročitano 318 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…