Aktuelno

Estradni OLOŠ na delu: KUKALI NA SAV GLAS da privuku pažnju, sahranu “zaboravili”!

ESTRADNI OLOŠ! Njima nije žao apsolutno nikoga, za dve rečenice u medijima prodali bi babu i dedu i rođenu decu, legli u bilo čiji krevet, gazili po mrtvima, ali bukvalno! Upravo ovako, u svega nekoliko reči može se opisati srpska estradna scena, a ni ona u regionu nije bolja, narod bi rekao – ista go*na ! 


Mlada bosanska umetnica Azra Kolaković poznatija kao Dona Ares, izgubila je bitku sa kancerom, i sahranjena je juče u rodnom Bihaću, skromno kako je i živela, bez puno pompe, i bez kolega! Bez istih onih kolega koji danima unazad bodu oči javnosti statusima na društvenim mrežama, tuguju i kukaju za tastaturom, gube dah od “tuge” i ostaju bez reči.

Po ko zna koji put dolazi do izražaja nepisano pravilo, dok si moćan – biću ti najbolji prijatelj, kada se razboliš – u tunelu sam, u gužvi sam, ne znam gde udaram!

Ipak, krivica nije isključivo na njima, već i na medijima koji daju prostor ovakvim “pojavama”.

Donu je na večni počinak ispratilo svega nekoliko kolega iz Bosne, dok iz Srbije u Bihać, koji je od Beograda udaljen svega nekoliko sati, nije otišao NIKO! Vrlo je verovatno, da umesto da odu na sahranu, “zvezde” uživaju u svojim “megalomanskim” životima, beru plodove svog marljivog “rada”, odnosno kao lešinari sede u svojim memljivim sobama, žickaju wi-fi i čekaju sledećeg kolegu da krene u večna lovišta, pa da ga svi horski, bez daha, “ožale” kako i dolikuje.

Tekst održava isključivo stav autora, a ne stavove portala PRessSerbia.com

Portal Ezo Svet

Pročitano 1635 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…