Aktuelno

OPREZ ! SUTRA NASTAJU PRIRODNE NEGATIVNE KOSMIČKE ENERGIJE

Sutra od 13:45 časova nastupaju prirodne negativne energije koje dolaze iz kosmosa ali i manjim delom iz zemlje. Zbog približavanja asteroida pod nazivom 2012 TC4  koji se velikom brzinom kreće prema zemlji i koji će za oko 44000 kilometara proći mimo zemlje pojačane su  negativne energetske vrednosi koje će velikom delu stanovništva evrope doneti razne iznenadne tegobe.Ono što treba da znate je da nemojte uzimati antibiotike ni druge lekove jer vam neće pomoći: Negativni snopovi kosmičke energije zauzimaju našu atmosferu.

 

Sutra  od  13:45 h negativne kosmičke energije zauzimaju našu atmosferu, nanoseći pregršt negativnih snopova kosmičke energije i to nije sve zemljino jezgro takođe će emitovati negativnu energiju ali u mnogo manjem obimu.                                                                                                     

Ova pojava je prirodna i ničim nije drugim izazvana a protiv nje se ne možemo boriti, jer se radi o prirodnim energijama koje dolaze iz kosmosa. Ovi talasi prouzrokovat će mnogima tegobe (Veliki pritisak u čeonom delu, teške oči tj. blaga zamućenost ili kratkovidost povremeno, stega u grudima, lupanje srca, pad krvnog pritiska, pospanost, malaksalost pa i napetost blagu u psihološkom smislu,kod meteoropata izazvaće i blagu kostobolju ali i naduvanje u pojedinim delovima tela).

Preporučujem da se opustite što više, šetnju danas da zaobiđete, osim ako ne morate, naravno što više prirodnog vitamina i tečnosti uzimajte. Nemojte uzimati antibiotike i ostale lekove jer vam neće pomoći. Samo se prepustite i čekajte da simptomi sami prođu. Ova pojava prolazi u četvrtak oko podne i tada će se polako normalizovati i naša atmosfera.

Kod ovakvih energija važno je naglasiti da i pre samog formiranja negativnog sfernog aspekta  pet do sedam sata pre i četiri  sata kasnije tih energetskih snopova  mogu se očekivati slični simptomi.

Napominjem, razloga za paniku apsolutno nema.

Фотографија корисника Zoran Petrovic

 Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut i Astrolog

Zoran Šumadinac

Mob.viber 0038166/113 813    Mob.0038161/143 8 713  Skajp zoranpetrovic91

Portal Ezo Svet

 

Pročitano 2032 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…