Aktuelno

UZ KAFICU - SA CAROM MIMI ESTRADNOM UMETNICOM KOJA JE OBOGATILA NOVIM NOTAMA NAŠU MUZIČKU SCENU

Cara Mimi spada u vokalno kvalitetnije estradne umetnice iako svoju karijeru nije formirala na skandalima,ona se već skoro dve decenije veoma uspečno drži  u sredini estradnog neba.Kao jaka mlada počela je estradnu karijeru i kao takva dugo godina je pevala po SAD - u ali i po mnogim drugim zemljama evrope.Tek od skoro je prešla na naše prostore gde gradi izuzetno dobru karijeru.

I pre samog početka intervjua proizilazi pitanje, šta se sa Carom i oko Care dešava tokom perioda iza nas.Hoćemo li otkriti pratiocima Ezo Svet portala koliko je dugo Cara na estradnom nebu ?

Bila sam se početkom godine preselila u Bg i živela sam tamo sve do sada. Međutim gužva ubrzanje vremena kao i gubljenje vremena u kretanju u takvoj metropoli nije godilo mom senzibilitetu kao i mnoga glumatanja i lažnih vrednosti konkretno u svetu estrade pa eto odlučih ipak da se preselim u moju Šumadiju i renoviram tamo porodičnu kuću.

Svoj dom je ipak dom... Na estradnom nebu sam već dvadeset godina... PS ali jako mlada sam počela da pevam i živim od ovog posla , pevala sam narodnu muziku ali u vremenu kada je to imalo smisla.

Da li se u studiju krčka nešto novo i kad izlazi nova stvar

Za sada neznam ništa kada izlazi novi projekat jer sam bila opterećena oko renoviranja kuće i privatnih poslovnih obaveza kao i letnjih nastupa, pa videćemo.

Mnoge tvoje kolege, posebno koleginice svoju karijeru grade na skandalima,ti si jedna od retkih javnih ličnosti koja nije podvrgnuta skandalima i kakvo mišljenje imaš za kolege –nice koji karijere grade na skandalima.

Skandali su u današnje vreme nažalost najbrži način da se neko medijski oglasi ali naravno i najpogubniji.

Samim tim što urušava čoveka kao duhovno biće pre svega i naravno stvara jako lošu reputaciju u društvu ali kažem ipak pošto je ovo naše današnje vreme dekadencije pre svega eto skandali su postali čak viče i poželjni.

 Sezona je raznih rialiti emisija, vidiš li sebe u nekoj od njih i tvoje mišljenje o učesnicima istih

Na šablonski pristup bilo kom rijalitiju ne vidim sebe uopšte. Moguće je da bih ušla naravno pod mojim uslovima i naravno na određeno vreme a mislim da bih ipak najveći šou u rijalitiju ipak napravili Zoran Šumadinac i ja u tandemu kada bih ušli mnogima ne bi bilo dobro ... xaxaxa

 Da li se kaješ zbog nečega što nisi uradila a mogla si 

Ne ne kajem se ničega što nisam uradila,možda jedino eto što nisam završila fakultet ali Bože moj možda rešim i završim ga ali uostalom inače radim dosta na sebi i svojoj edukaciji veoma.

Čitaoce portala Ezo Sveta interesuje da li Cara ima leptiriće u stomaku hehehe ili da raspišemo konkurs na portalu

Nemam leptirice u stomaku neznam za taj osećaj....Ono osećaj, osećaj, tako mi se čini heheh.

 Koju vrstu muzike slušaš u slobodno vreme

U slobodno vreme obično slušam neke mirnije note i neagresivnu muziku obično đjez i bluz koja me smiruje i ujedno inspirise.

Najneobičnija/najluđa stvar koju si uradila u životu 

Ihhh pa mnogo ludih stvari sam uradila u životu ... hahaha neznam koju bih ovako posebno izdvojila. Ali ipak mislim da je najluđa stvar u poslu to što sam uradila eto taj preokret koji je svakako i velika hrabrost to što sam od pevačice klasične narodne muzike ušla u vode poprok elektro pravca i mislim da mnoge moje kolege ne bi se sigurno usudile na taj korak .. možda je ludost ali pošto vreme ne postoji a ja uvek i obično egzistiram u budućem vremenu što često umem da kažem stigla sam na ovu planetu letelicom iz budućnosti znam da nisam pogrešila i da je elektronska muzika sigurno muzika skorije budućnosti.

 Šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu

U skorijoj budućnosti iskreno se nadam da ću konačno završiti i izdati svoj ljubavno mistični roman ... tema je jako interesantna

Фотографија корисника Zoran Petrovic

 

Estradna umetnica - Cara Mimi 

 Caro koja je tvoja poruka pratiocima portala Ezo Svet

Poruka za čitaoce portala je radite i samo skupljajte znanje na ovoj planeti osvešćujte ljudi sebe ignorišite periferne stvari stavite fokus na svoj lični razvoj i neka vas prožima ljubav u svakom segmentu jer što više bude osvešćeno takvih bića onda će i ova naša prelepa plava planeta biti mnogo lepše mesto za život.. zar ne?...

Redakcija portala Ezo Svet  se u potpunosti slaže sa Carom jer sve dok budemo gledali  da nadogradimo i edukujemo sebe kako bi pomogli upravo sebi samima,e tada će ova naša šarena planeta biti bogatija i lepša za sve nas.

Portal Ezo Svet

Pročitano 1450 puta
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…