Vidoviti Boba

Aktuelno

SLEDEĆE NEDELJE STIŽE POLARNA ZIMA: Spremite se za ledeni talas, evo i do kada će trajati (RHMZ)
Ove nedelje snežni pokrivač očekuje pre svega u Timočkoj i Negotinskoj krajini, tek naredne nedelje nas očekuje prava zima.

Kako navodi meteorolog Đorđe Đurić, temperatura će za nedelju dana ići i do minus deset.

– Oblačno vreme sa susnežicom i snegom očekuje nas danas, dok nas već sutra ujutru u nizijama očekuje sneg. Tokom srede i četvrtka biće kišovito u celoj Srbij, a u petak će doći do otopljenjenja. Od naredne nedelje dolazi nam polarna zima i ledeni talas sa snegom i ledom, a temperatura ce ići i do minus 10 stepeni. Kada je reč o ovoj nedelji, smenjivaće se kiša i sneg.

 

 – Tokom većeg dela sedmice oćekuje nas oblačno vreme, uz povremenu kišu. Sneg ce padati u planinskim predelima, a najviše snega biće u istočnoj Srbiji, posebno u Timočkoj i Negotinskoj krajini, gde će napadati i do 10 centimetara snega. Ostatak Srbije ce biti kišovit. Biće velika razlika između temperature na severu, gde ce biti oko dva stepena, i jugu države, gde će biti oko 10 stepeni Celzijusovih – navodi Đuric.
 
Portal EZO SVET 
Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…