Astrolog Vlada

EzoSvet

Horoskopski znak određuje kakve bi muškarce trebalo da izbegavate a kave da prihvatite.

 

 

OVAN

Ti u ljubavi: Za tebe je ljubav strast i uzbudenje. Voliš da flertuješ i gotovo uvek osvojiš mladića kojeg poželiš jer je nemoguće da odoli tvom šarmu i duhovitosti. On je potpuno očaran tvojom željom da ga imaš i svim onim što si spremna da uradiš kako bi mu dokazala svoju ljubav.

Problem za romansu: Previše se oslanjaš na instinkte i guraš glavom kroza zid, umesto da malo napraviš pauzu i razmisliš o svemu. Obično zažališ zbog svoje impulsivnosti, ali ne padaš u depresiju ako stvari ne idu onako kako si zamislila.

Tvoja srodna duša: Mladići lovci kao što su Strelac i Lav, najbolji su plen.

Nije za tebe: Sentimentalni Rak uzburkava tvoje emocije, ali traži previše.

 

BIK

Ti u ljubavi: Moćni Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Ti sanjaš o savršenom princu koji ce te držati za ruku i obasipati malim poklončićima. Zauzvrat, biće ti zadovoljstvo da ga razmaziš. Ti ne igraš igre u ljubavi, niti voliš mladiće koji ih igraju. Strpljenje i odlučnost ti dopuštaju da čekaš savršenog mladića pre nego da traćiš vreme na beznadežnu vezu.

Problem za romansu: Ponekad si previše obazriva kada treba da pokloniš svoje srce. Moraš da se oslobodiš svojih strahova i daš šansu ljubavi da bi nešto zapocela.

Tvoja srodna duša: Mladici Ribe su privlačni tvojoj osećajnoj strani, ali jake Škorpije čine da ti srce brže zakuca.

Nije za tebe: Od brbljanja nema vajde, a to je sve što Blizanci mogu da ti ponude kada je u pitanju ljubav.

 

BLIZANCI

Ti u ljubavi: Ti si majstor u flertu, i gde god da se pojaviš za sobom ostavljaš gomilu slomljenih muških srca. Ti ne želiš nikoga da povrediš, ali mladići se jednostavno zaljubljuju u način na koji se smeješ ili zabacuješ kosu. Ti uživaš da igraš ove igrice sve dok ne pronađeš mladića pored kog ceš želeti da se skrasiš.

Problem za romansu: Potrebno ti je prostora – i tip koji se lepi za tebe kao pijavica nema prolaz. Ne voliš ni ljubomorne mladiće, niti one koji se trude da te obuzdaju.

Tvoja srodna duša: Tebe privlači samostalna Vodolija, ali idealni mladić za tebe je Strelac jer će voleti tvoj avanturistički duh i majstor je u flertu, kao i ti!

Nije za tebe: Otkidaš na izgled Jarca, ali on ne ume da se izbori sa tvojom nezavisnošću.

 

RAK

Ti u ljubavi: Iako tvoj znak ima klešta, ti si osećajna ljubavna ptičica. Tebi je potreban mladić koji voli da se mazi kao i ti, ali u isto vreme i poštuje tvoje staromodne standarde. Važno ti je da se tvojim roditeljima dopada tvoj dečko jer je tebi najvažnija porodica. Tvoj idealni sastanak sa mladićem je kada ostanete kod kuće, i uživate gledajući zajedno filmove.

Problem za romansu: Emocije su za tebe sve, i nijedan mladić ne sme da zanemari činjenicu da je tebe lako povrediti. Kada se to desi – ti se zavlačiš u svoju ljušturu i patiš u tišini – uz veliku količinu čokolade.

Tvoja srodna duša: Nežna strana Device izlazi na površinu u tvom prisustvu.

Nije za tebe: Mladić Vodolija će prozreti tvoju dušu, ali neće biti nežan koliko je to tebi potrebno.

 

LAV

Ti u ljubavi: Kraljevska Lavica voli da bude glavna u ljubavi. Mladiće pomalo plaši tvoja samouverenost i nezavisnost dok te ne upoznaju. Istina je da moćna kraljica džungle može da postane preplašeno mače kada joj neki mladic slomi srce. Duboko u duši, ti si mačkica koja voli da ima samo jednog mladića koga će zvati svojim. Duboko si odana, i to zahtevaš i od svog dečka.

Problem za romansu: Ponekad se taj tvoj veličanstveni ponos ispreči pravoj ljubavi jer ti je teško da priznaš da si pogrešila.

Tvoja srodna duša: Blizanci i Strelac ti nude uzbuđenje, ali pored Raka osećaš se sigurno i voljeno.

Nije za tebe: Kloni se kritički nastrojene Device koju plaši tvoje otvoreno samopouzdanje.

 

DEVICA

Ti u ljubavi: Stidljiva Devica nije od onih koji ljube a posle pričaju o tome. Ljubav je privatna stvar između tebe i tvog dnevnika. Tvoj ljubavni stil je pre da ga ostaviš da se pita, nego da napraviš prvi korak ili se besramno baciš na mladića. Ti ne želiš da budeš misteriozna. U suštini, ti si potpuno otvorena i iskrena, čim odlučiš da dozvoliš mladiću da ti se približi. Međutim, pre nego što se to dogodi, on će morati da te impresionira svojim umom.

Problem za romansu: Sklona si da mladiće brzo otpišeš, čak i posle samo jednog razgovora. Biceš i dalje prijatelj sa njima, ali ako nije super inteligentan i ne razmišlja brzo kao i ti, odlazi u zaborav.

Tvoja srodna duša: Ti poštuješ senzibilitet Jarca.

Nije za tebe: Tebe odbijaju ljudi koji su majstori drame. Možemo li da kažemo – Lavovi?

 

VAGA

Ti u ljubavi: Tvoje magične moći ti dozvoljavaju da privučeš baš onaj tip mladića koji želiš, a zatim baciš čini koje učine da se beznadežno zaljubi u tebe. Ovo ne znači da ti nisi probirljiva. Tvoj dečko mora da izgleda dobro i da se oblači dobro kao i ti.

Problem za romansu: Ponekad si više zaljubljena u osećanje zaljubljenosti, nego u svoju jaču polovinu. Ovo se dešava zato što si idealista i vidiš samo ono što želiš da vidiš kod svog dečka.

Tvoja srodna duša: Ne možeš da ignorišeš način na koji Ovan ulazi u prostoriju, ali on nije pravi za tebe. Rak će te obožavati kao niko drugi.

Nije za tebe: Vodolija razmišlja na sličan način kao i ti, ali se ne pronalazi u tvojoj romantičnoj strani.

 

ŠKORPIJA

Ti u ljubavi: Škorpija se ne boji da se bori za ljubav. Čim ošacuješ nekog tipa, ti instinktivno znaš šta da uradiš i kažeš da bi te on poželeo. U stvari, ti si toliko dobra u igri zavođenja da on pomisli kako on juri tebe. Ti konce uvek držiš u svojim rukama. Emocije držiš zaključane dok nisi sigurna da mu možeš verovati. A onda, on neće spoznati intenzivniju ljubav od tvoje.

Problem za romansu: Tvoja ljubomora se vidi na kilometar. Ako ti pođe za rukom da to veliko zeleno čudovište držiš pod ključem, dragi te nikada neće napustiti.

Tvoja srodna duša: Otkidaš na Ribe i Raka.

Nije za tebe: Tebi je potrebno mnogo više vremena i pažnje nego što je Strelac spreman da ti da.

 

STRELAC

Ti u ljubavi: Kada je u pitanju ljubav, ti si opuštena. Mladići otkidaju na tebe jer ih ne zamaraš i ne dramiš bez potrebe. Ti voliš tipove koji vole dobro da se provedu, avanturističkog su duha i spontani su. Potrebno je i da budu iskreni i poštuju to što ti stvari posmatraš onako kakve jesu. Duboko u svom srcu, čezneš za putovanjima, pa te često privlače mladići egzotičnog izgleda ili oni koji potiču iz udaljenih mesta.

Problem za romansu: Tvoje srce bez problema skakuce od jednog do drugog mladića, zbog čega te često prati reputacija srcolomke. U suštini, tebi se može verovati, ali mladići su često nesigurni u tvojoj blizini jer si vrlo otvorena.

Tvoja srodna duša: Najbolje je da se držiš mladića slobodnog duha kao što su Vodolija ili Blizanac.

Nije za tebe: Mladić Rak je previše osetljiv za tebe.

 

JARAC

Ti u ljubavi: Za tebe je ljubav ozbiljna stvar. Nema šanse da dovedeš svoje srce u opasnost, osim ako si sigurna da su ti osećanja uzvraćena. Ti voliš da ispitaš okolinu, a zatim lagano uploviš u vezu. U tvojim romansama prijatelji igraju veliku ulogu jer ti često pribavljaju važne informacije!

Problem za romansu: Kad jednom uspostaviš vezu sa mladićem, ti si za ljubav na duge staze. Za tebe je raskid gotovo nemoguć zbog tvoje odanosti i odlučnosti da veza uspe.

Tvoja srodna duša: Bik i Devica te razumeju bolje nego bilo ko.

Nije za tebe: Tvoja oprezna priroda odbija žestoke tipove kao što su Lav i Ovan.

 

VODOLIJA

Ti u ljubavi: Ti si nezavisna. Najveća greška koju neki mladić može da napravi jeste da ugrozi tvoju slobodu. Ti ne želiš da ljubav upravlja čitavim tvojim životom. Petkom uveče voliš da se vidiš sa njim, ali zato subotom izlaziš sa drugaricama. Ako mu to ne odgovara, otpisuješ ga. Takođe mu je potrebno i da ima samopouzdanja da bi razumeo da je tvoje srce dovoljno veliko da voli sve.

Problem za romansu: Pripazi da ga previše često ne odbijaš, jer svaki mladić rečenicu “Popričaćemo kasnije” prihvata samo određeni broj puta.

Tvoja srodna duša: Mladić rođen u znaku Device je dobar za tebe jer i on voli da ima slobodu.

Nije za tebe: Lav koji zahteva da obožavaš i zemlju kojom on hoda nije dobar za tebe iako između vas postoji neverovatna hemija.

 

RIBE

Ti u ljubavi: Astrološka boginja ljubavi je najsrećnija kada je zaljubljena – stvarno zaljubljena. Ti si romantik koji potpuno veruje u postojanje srodnih duša. U stvari, ti si spremna da prevrneš i zemlju da bi pronašla svoju. Kada budeš pronašla savršenog mladića, bićeš spremna sve da uradiš za njega, ali ponekad je greška da njegove potrebe stavljaš ispred svojih.

Problem za romansu: Tebi je potreban osećajan dečko, neko ko će razumeti tvoja osećanja. Ako nije na istoj talasnoj dužini kao i ti, ti se emotivno zatvaraš i veza tone u nerazumevanje i nezadovoljstvo.

Tvoja srodna duša: Rak oseća tvoj bol, i deli tvoju radost bolje nego bilo koji drugi znak.

Nije za tebe: Egocentrični Ovan uživa u tvojoj pažnji, ali i iskorišćava tvoje nežno srce.

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Dok Mars bude prolazio kroz znak Riba bićete slabe volje, pasivni i bez hrabrosti. Zbog straha od neuspeha i treme, vaši učinci mogu biti prepolovljeni.

 

Na poslu možete praviti katastrofalne greške, možete imati nesuglasice ili afere sa kolegama, možda ćete morati da menjate bolesnog kolegu ili ćete na poslu biti usamljeniji nego inače.

Prijaće vam obavljanje poslova u tišini ili tajnosti. Koncentracija će vam biti potrebna i ukoliko se na neki način bavite umetnošću jer ćete samo tako moći da postignete dobre rezultate.

Za one druge je preporuka, da slušaju muziku na radno mestu jer će na taj način ublažiti efekat ovog tranzita.

Zbog Marsa u Ribama neki od vas smatraće svoj posao potpunim promašajem ili pogrešnom  investicijom, dok će drugi imati mnogo manje posla nego obično.

Možete biti obeshrabreni ili plašljivi da krenete u akciju.

Ovaj tranzit može vam doneti osećaj da uopšte niste sigurni šta to radite i da li je to što radite ono što želite. Nesigurnost i strah od propasti možete da namirišete u vazduhu.

Mars u Ribama donosi pojačane aktivnosti ljudi sa one strane zakona, više nelegalnog posla, više pljački i prevara, ali i više aktivnosti tajnih službi i špijuna.

No, nije Mars u Ribama tako loš, jer ga možete iskoristiti i za pomaganje ljudima iz svog okruženja ili za volontiranje. Ovaj Mars ume da se žrtvuje jer je veoma saosećajan.

Sam znak Riba predstavlja ljude koji su zaposleni u zdravstvu, napre doktore, a potom i sve ostale koji se brinu o pacijentima, što govori da će zdravstveni radnici narednih dana imati puno posla. Posebno će zdravlje muške populacije biti ugroženo, zbog čega se preporučuje odlazak kod lekara.

Sjajan period je za muzičko stvaralaštvo, komponovanje i muziciranje.

Znakom Riba predstavljeni su i svi oni čija je profesija vezana za muziku, igranje i sve vrste plesa. Od tanga, preko baleta, do folklora. Ovaj tranzit donosi mogućnost povreda, pogotovu stopala.

Mars kao predstavnik muške popularcije govori i da će oni u narednom periodu biti dosta nesigurni u sebe, uplašeni ali i tajanstveni – skloni lažima i prevarama, ali i otkrivanju istih.

No, pratiće ih i duboka emotivnost i nesebičnost.

Planeta Mars predstavlja agresiju a sam znak Riba predstavlja Rusiju, što govori da će u narednom periodu najviše problema imati Rusija.

Osobe koje su rođene u znaku Riba postaće agresivnije i imaće više volje, a osobe kojima je Ascendent u Škorpiji ili Ovnu biće povučenije i emotivnije, samim tim i depresivnije.

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Pahulje su nas malo osvežile i naznačile da je zima na pragu. A šta nam zvezde poručuju, upravo će mo pogledati

 

OVAN

Ovnovi ove nedelje uživaju u obnavljanju partnerskih odnosa koji su u prethodnom periodu bili narušeni i uspostavljaju ponovo međusobno poverenje. Slobodni su skloni povećanoj nervozi i teže uspostavljaju kontakte, tako da se mnogima neće ostvariti ljubavne želje.

 

BIK

Bikovima će ove nedelje biti mirnije na ljubavnom planu, odnosi sa partnerom biće emotivniji, dok će slobodni pripadnici znaka biti romantičniji i skloni zaljubljivanju. Moguće je neko značajno poznanstvo ili susret, naročito preko posla, ili na nekom putovanju.

 

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje u partnerskim i porodičnim odnosima imjau napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi da zakomplikuju odnos sa partnerom. Krajem nedelje taj će se uticaj ublažiti. Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo i zaljubljivanje.

 

RAK

Rakovi ove nedelje neće biti u ljubavnim neprilikama, mada će neke mučiti da li je voljena osoba u potpunosti iskrena. Ipak većina će se dobro provesti, a slobodni mogu imati ljubavnog uspeha ako se radi o osobi iz poslovnog okruženja. Zauzeti se posvećeni svojoj vezi.

 

LAV

Lavovi ove nedelje osećaju olakšanje u svojoj vezi, jer su se oslobodili nečega što je stvaralo veliku tenziju u partnerskim odnosima. Slobondni pripadnici znaka biće skloni da se zaljube na brzinu i to na krajnje neobičan način, a broj novih veza mogao bi da se poveća.

 

DEVICA

Kod Devica je ove nedelje moguća napetost u ljubavnim odnosima, koja kod nekih može kulminirati neprijatnim svađama. Gledajte da to izbegnete jer vam svađe neće ništa rešiti, Slobodni će biti bolje sreće, jer mogu upoznati neku novu i zanimljivu osobu.

VAGA

Vage su ove nedelje oslobođene loših planetarnih uticaja na svoj ljubavni život, tako da treba što više vremena da provedu sa voljenom osobom. Neki pripadnici znaka mogli bi imati lepa poznastva, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

 

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje svoju emotivnu napetost mogu proživljavati iznutra, tako da će se stalno suzdržavati od konflikta, ali kada jednom eksplodiraju, mogao bi uslediti kraj. Neki će biti skloni tajnim ljubavnim vezama, gde može da vlada velika doza strasti i ljubomore.

 

STRELAC

Strelčevi se ove nedelje nalaze u napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni prpadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se dopasti preko putovanja.

 

JARAC

Jarčevi će ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima što će prilično zasmetati i partneru, tako da su moguće manje razmirice u vezi. Slobodni mogu imati poznanstvo sa nekom interesantnom osobom, naročito preko posla.

 

VODOLIJA

Vodolije bi ove nedelje mogle da učvrste svoje partnerske odnose, nervoza i napetost u vezi će se smanjiti, biće više razumevanja. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za druženje sa prijateljima i lako mogu sresti neku zanimljivu osobu koja će im se dopasti.

 

RIBE

 

 Ribe ove nedelje mogu da preživljavaju negativan period u svom ljubavnom životu. Neki se neće slagati sa partnerom, a svađe bi mogle da postanu učestale. Ipak u vezama će biti i pojačane strasti, tako da je to bolji način da se svi oslobode negativne energije.

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Hajmo da vidimo šta nam zvezdano nebo poručuje za ovu prvu snežnu nedelju.

 

 

OVAN

Posao - U ovoj sedmici mnogo toga će se dešavati nad čime biste voleli da imate kontrolu ali nad većinom nećete imati, stoga se naoružajte strpljenjem. Želećete da posao odradite kako treba. Ne podnosite osećaj da neko želi da vas prevari.

Ljubav - Iako se o vašem ljubavnom životu priča više nego što vama prija, potajno želite da budete u centru pažnje. Ako ste slobodni, to je samo zato što mnogo birate ili imate strah od neizvesnog a ukoliko ste u braku, vi ste ona strana koja drži konce u svojim rukama. Moguće je da vam se udvara Strelac.

Zdravlje - Ne izlažite se previše stresu.

 

BIK

Posao - Ovaj period podstiče vašu energičnost. Tako biste rado svakog postavili na svoje mesto, ali znate dobro koju biste cenu morali da platite. Uz malo diplomatskog dara, prevagnuće praktična strana vaše ličnosti. Očekuju vas poveći izdaci, ali ne žalite novac koji dajete na neuobičajene kupovine ili tretmane. Ukoliko se radi o modernim metodama ulepšavanja, bićete više nego zadovoljni.

Ljubav - Neverovatno je kakvom veštinom uspevate da zavedete svakog koga poželite. Ostavili ste jake tragove u dušama onih sa kojima ste bili u vezi, ali ma koliko vas zvali da se ponovo sretnete - vi ste ona strana koja bira.

Zdravlje - Više se odmarajte.

 

BLIZANCI

Posao - Ukoliko ste se poigravali zakonskim propisima i nervima poslovnih partnera, pod hitno se izvinite. Vratite dugove, platite račune, kupite poklone... Ko kaže da se ljubav ne može kupiti - u vašem slučaju može.

Ljubav - Mnogima ste zavrteli mozak, a vi ste mrtvi hladni. Vrlo ste dominantni, osim kada su u pitanju Ovan, Lav i Vodolija - pošto su nestalniji od vas, sa njima ne možete tako lako. Lava nikako ne podsećajte na obaveze, jer to nikako ne voli, naročito ako ste joj ih vi vešto nametnuli.

Zdravlje - Za promenu, prijao bi vam uredan život.

 

RAK

Posao - Nalazite se u stanju pripravnosti, kao da je opšta mobilizacija u pitanju, pa čekate da vas pozovu. Ne paničite, ništa nije nerešivo kako vam se čini, iako su se mnogi prilično urotili protiv vas. Dali ste im povod za takvo ponašanje, ali situacija može da se popravi. Razgovori o tome šta kome pripada od novca, nasledstva, nekretnina ili honorara samo će vam doneti razdor i glavobolju, pa je najbolje da ga izbegnete.

Ljubav - Pokušajte da budete što ljubazniji prema partneru, jer vam logika nije jača strana. Partnerova logika zasniva se na emocijama i to je jedino što on priznaje. Za vas je najbolje da ga prihvatite takvog kakav jeste. Slobodne Rakove očekuje susret sa Jarcem.

Zdravlje - Previše ste nervozni, odmarajte se što više.

 

LAV

Posao - Nervozni ste i često menjate raspoloženje što iritira vaše saradnike. Vaš autoritativni stav svima ide na nerve, ali vi se sjajno držite. Subjektivni osećaj zadovoljstva vam je najvažniji, pa na njih i ne obraćate pažnju. Uopšte ne brinete o novcu, jer ima ko to radi. Vi ste neko ko samo kaže kada i koliko mu treba - i novac se stvori.

Ljubav - Čak i ako niste neverni na delu, niko ne zna šta vam je u duši. Prividno korektno ponašanje i navodna popustljivost baš ništa ne znače. Skloni ste tajnim vezama, a ako vam posao to dozvoljava, u njih se vrlo rado i upuštate.

Zdravlje - Smanjite alkohol i duvan.

 

DEVICA

Posao - Početkom sedmice bićete opterećeni poslom. Pretpostavljeni je komunikativan, prijatan i vrlo zahtevan. Vi ste prilično koncentrisani na posao, ali biste ga rado zamenili. Zasada možete dobiti samo obećanja, ali ni to nije malo. Ceo period je dobar kada je novac u pitanju. Nemate na šta da se žalite, jer vam pritiče sa više strana, pogotovo preko Jarca ili Bika.

Ljubav - Moguća su velika uzbuđenja u susretima koji će se dogoditi na javnom mestu. Moraćete drugačije da se postavite prema onima koji vam nešto znače. Ne otkrivajte lako emocije, naročito ne pred Devicom, Ovnom, Lavom ili Jarcem. Imate nekoliko paralelnih simpatija koje sumnjaju da nisu jedine u vašem životu.

Zdravlje - Smanjite obroke.

 

VAGA

Posao - Ceo svet je vaš, posebno oni sa kojima radite šta hoćete. Ako ste žena, poslovno ljubavna kombinacija vam ide od ruke. Tamo gde je posao, tamo su i ljubav i novac. Uopšte se ne uzbuđujete zbog situacije na poslu gde svi gube nerve, vi ste samo hladnokrvni posmatrač. Dobar period za novac, pogotovo ako partner radi u privatnoj firmi. Uspećete da ubedite partnere da prihvate vašu poslovnu ponudu. Ako ste muškarac ova nedelja može doneti neke promene, raspravu sa kolegama ili poslodavcem.

Ljubav - Ako odete u neki restoran, ne odustajte od pića, prijaće vam. Ako ne pijete, bićete pijani od ljubavi. Nemojte sledite svoju intuiciju.

Zdravlje - Prijao bi vam odmor.

 

ŠKORPIJA

Posao - Škorpija se pravi kao da ne voli savete nego novac. Pošto novca ima, savete i te kako prihvata, pogotovo kada dolaze od mudrih žena. Oko vas je mnogo onih koji vam govore šta da radite. Ako mislite da nemate dovoljno novca, idite do kioska i kupite greb-karticu, možda budete srećne ruke.

Ljubav - Neko pričljiv, razdragan i pun ideja opseda vas pričama o novom zajedničkom projektu, a vi samo gledate u njega opčinjeni. Osim novca, Škorpije vole da osete kada adrenalin struji njihivim venama. Ako ikada bude strujao, to će biti u ovom periodu.

Zdravlje - Ostavite se cigareta.

 

STRELAC

Posao - Niko više ne veruje u vaš izraz jadne i napuštene kuce koju niko ne razume i niko neće. Dovoljno je da se malo pokrenete s mrtve tačke, odete tamo gde treba i kod koga treba, ako je potrebno i savijenog repa - i stvar je gotova. I vrlo lepo plaćena. Duhovni znak, pri tom avanturista. Šta će vam novac, ionako ga imate. Ukoliko ga nemate, samo što nije stigao.

Ljubav - Ne budite ponovo egocentrični sa izrazom jada i čemera na licu - samo da bi vas partner tešio. Promenite taktiku i malo primetite tu pametnu, trpeljivu i veselu osobu koja prolazi zajedno s vama sve vaše uspone i padove. Ako ste slobodni, to je zato što čekate nečiji poziv.

Zdravlje - Više šetnje bi vam prijalo.

 

JARAC

Posao - Sjajan period za pravljenje planova, pisanje pesama, komponovanje, za sve za šta imate talenta. Osim mira u svetu, glavna briga Jarčeva je novac. Mir nikada nije vladao niti je zavisio od vas, a za novac ste kao stvoreni, pravite ga, šta čekate.

Ljubav - Blago vama, ili jadni vi. Imate toliko mogućnosti, a vi odugovlačite sa donešenjem odluke. Očekujete da neko aranžira susret, da se dogodi nešto što bi vas bacilo u naručje osobe koja vam je opsesija. Vi ćete morati da se potrudite da se to dogodi.

Zdravlje - Koristite biljne čajeve.

 

 VODOLIJA

Posao - Još nije kucnuo čas ni za šta. Ovo je vreme čekanja na svim nivoima. Možete da odete na Internet i pronađete sve potrebne informacije o poslu, o osobi koja vam je draga. - Pribojavate se da vas neko ne pita gde vam je novac. Pošto uvek imate više nego što bilo ko zna, ma koji iznos da je plašite se da će se to otkriti. Stiže nova uplata.

Ljubav - Dobro se slažete sa osobom koja u vama budi romantična sećanja na lepe dane koje ste prokockali. Mislite da možete da ih povratite. Nažalost, ne možete, ali možete da ugovorite sastanak koji bi sada bio drugačiji, ali možda isto tako nezaboravan. Osim toga, ima još kandidata koji bi se rado borili za vašu naklonost.

Zdravlje - Opustite se od obaveza, šetajte u prirodi.

 

RIBE

Posao - Vaša potreba da svima ugodite i da se svima nađete pri ruci, i kada možete i kada ne možete, neće vam doneti ničiju naklonost. Pametnije je da svu snagu usmerite na posao koji vam donosi najviše novca. Novi kolega ili koleginica biće vam od velike pomoći. Dobićete novac od Jarca, Škorpije ili Device. Ovan će pokušati da vas nečim kupi, a vi to nećete želeti.

Ljubav - Vrlo lepa sedmica puna uzbuđenja i raznih događaja, jer predstoje izlasci na razna mesta, skupovi, promocije, otvaranja, svečanosti. Ako ste slobodni, nožda ćete negde izaći sa nekim koga ste upoznali upravo tokom ove sedmice.

Zdravlje - Ne opterećujte se nepotrebnim brigama.

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Žene rođene u ovom znaku imaju veoma izraženu seksualnost, vole strast, nežnost, romantične su i mistične.

Ako biste želeli da unapred saznate šta vas čeka u krevetu sa Ribom pročitajte ovaj tekst.

 

  1. Ribe mogu osetiti ono što vam je potrebno - intuitivno

Budimo iskreni: neko rođen između 20. februara i 20. marta, ima žestoku intuiciju.

Intuicija im kaže šta tačno želite, kada želite i koliko želite.

  1. Ribe imaju za cilj da vas zadovolje i prilično su nesebične u krevetu

Vaše zadovoljstvo je ono što je potrebno Ribama da se osećaju zadovoljno.

  1. Žene Ribe posebno su ženstvene i zavodljive

Ako volite suptilno zavodljive dame, onda je Riba žena stvorena za vas.

Praznik je za oči, ali je činjenica da je krase kreativnost, duhovnost i saosećanje

  1. Ribe vole da fantaziraju i maštaju, lako se užive u bilo koju ulogu

Vole da budu dominantne, ne kao u Pedeset nijansi sive, ali ulogu seksi medicinske sestre neće odbiti.

  1. Ribe i tantrički seks idu ruku pod ruku

Kad su Ribe u pitanju, knjiga Kama Sutra vam je neophodna.

  1. Ribe imaju tendenciju da se izgube u svojim mislima tokom seksa

 Foto - Ilustracija: PIxabay

Foto - Ilustracija: PIxabay Foto - Ilustracija: PIxabay

 

Nije da Ribe ne osećaju seksi vibracije, samo se zanesu u svom sanjarenju o najluđim fantazijama.

Ali to nije razlog za brigu, to samo dodatno podgrejava uzavrelu atmosferu.

  1. Kod Riba naslabija tačka, kao što pretpostavljate, su noge

Ribe vole dobru masažu stopala, a to im je i fetiš

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Strana 1 od 165
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…