EzoSvet

Dragi prijatelji javljam vam se ponovo  jer ste VI to želeli. Predhodni tekst je izazvao vaše veliko interesovanje.S tigli su mi brojni pozivi za pomoć zbog oslabljenog imunološkog sistema i posledica koje to nosi. Preporučila sam vam biljne mešavine po mojoj recepturi, ponudila energetsko čišćenje i vi mi se javljate sa pozitivnim rezultatima već sada. Pratite moje instrukcije i bićete zadovoljni.

 Današnjim tekstom vam dajem odgovor na pitanja o alergijama. Verujte da su brojna,što je i razumljivo, jer su alergije postale jedna od najzastupljenijih oboljenja u savremenom svetu. Visoka doza stresa,pad imuniteta dovode do pojačane reaktivnosti organizma na faktore iz spoljašnje sredine.

 Alergija je pojačana reaktivnost organizma na faktore iz spoljašnje sredine: poleni biljaka,  prašina, grinje, hemijske materije, namirnice, voda, sunce, otrovi,  insekata...Uzročnici su bezbrojni.

  Organizam može da odreaguje lokalnom reakcijom u vidu otoka,  crvenila , svraba kože-koprivnjača, ekcem, kontaktni dermatitis, alergijski konjuktivitis,  alergijski rinitis, astma, poremećaj varenja. Ovaj put bih akcenat stavila na alergijsko oboljenje disajnih puteva-na astmu.

 Bronhijalna astma je hronično upalno oboljenje donjih disajnih puteva koji postaju hiperreaktivni na različite činioce. Neadekvatnim  oslobađanjem alergijskih medijatora dolazi do grča mišića bronha, otoka sluznice bronha , pojačanog lučenja guste lepljive sluzi i time do poremećaja u oksigenaciji  a u teškim slučajevima i do prestanka disanja.  Astmatični napad mogu da pokrenu: alergijske reakcije na prašinu, grinje, lekove, ujede insekata,  nutritivne alergene...

Znaci i simptomi astmatičnog napada su: izrazito teško disanje,bukvalno borba za vazduh, prisilan sedeći položaj da bi se disanje koliko-toliko olakšalo, uvlačenje međurebarnih prostora, pomoć trbušnih mišića pri disanju.

 Ukoliko napad dugo traje ishod mu je neizvestan. Veoma je važno da se oboljenje dijagnostikuje,  da se utvrdi okidač napada,da se ne izlažemo uzroku napada, da se koristi terapija prepisana od strane pulmologa. Uz sve navedeno izuzetno je važno ove metode dopuniti prirodnim metodama koji će pomoći da se napadi prorede i na kraju i sasvim prestanu.

 Prirodne metode u lečenju astme :

 -Boravite na čistom vazduhu bez prisustva alergena,umereno se baviti fizičkom aktivnošću

 -Ubacite u ishranu namirnice bogate vitaminom C, magnezijumom, vitaminom E.

 -Koristite biljne mešavine koje će smanjiti pojačanu reaktivnost bronha, smanjiti pojačano lučenje sluzi.

 Recepture:

-1.Dobro usitniti list i cvet podbela,koren belog sleza,cvet i list divizme.Jednu kašiku ove mešavine preliti sa 300-400 ml ključale vode.Ostaviti poklopljeno 15-20 minuta. Potom ocediti i pti toplopre jela jednu šolju tri puta dnevno.Idealno bi bilo ako možete svakih sat- dva piti po nekoliko gutljaja ove biljne mešavine.

-2.Koren omana i gaveza usitniti, 3 kašike, 4 kašike pasje trave i majčine dušice. Po jednu kašiku ove mešavine preliti sa 300 - 400 ml ključale vode, ostaviti da odstoji 20 minuta , ocediti i piti u toku dana po nekoliko gutljaja dok sve ne popijete.

-3.Astmu i alergijske bolesti creva leči anis. Dve kašike anisa se stavi u pola litre vode , kuva 10 minuta, ohladi procedi i pije tokom celog dana u gutljajima.

 Nadam se da ćete usvojiti i primeniti ovo što sam vam preporučila. Treba da znate da je svaka osoba specifična i da se ne leči bolest nego jedinka , da univerzalni lek ne postoji.  Znači za svakog od vas postoji određena čajna mešavina koja će vama najbolje pomoći.  Zovite me , javljajte se - rešenje za vaš problem uvek postoji treba ga samo znati pronaći.

 Budite srećni i zdravi – Vaša Svetlana

Portal Ezo Svet i Svetlana vam poklanjaju dva Numerološka tumačenja vašeg datuma rođenja. Pošaljite poruku portalu i navedite vaše ime,prezire kao i tačan datum rođenja kao i vašu šifru pod kojom želite da vam  odgovorimo i naredne sedmice dobiće te odgovor na portalu Ezo Sveta. Naravno vaše podatke nećemo objavljivati, već samo će mo naznačiti vašu šfru i ispod šifre  odgovor.
 

ZA PORTAL EZO SVET PIŠE - VRHUNSKI FITOTERAPEUT - NUMEROLOG I REIKI MAJSTOR - SVETLANA ILIĆ

 U korak sa prirodom - Svetlana Ilić

Kontakt:

Сродна слика    +381638329097

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат слика за viber aplikacija  +381656591654

Резултат слика за skajp    svetlana.ilic3

 

Portal EZO SVET

 

ONA: Treba da vežbaju pred ogledalom zavodnički pogled, da skinu klasičnu crnu haljinu i obuku nešto veselo i neobavezno. Takođe bi trebalo da odbace religiozan odnos prema nepisanim zakonima i konvencijama.

ON: Ako već nisu u stanju da glume Don Žuana, onda bi trebalo da nauče da omekšaju izraz lica, da bi izgledao mnogo nežnije i poželjnije. Prvi sastanak treba da zakažu u nekoj diskoteci da bi neobavezna atmosfera istopila njihovo kruto držanje i rezervisanost i učinila ih ljupkim.

KAKVOG PARNERA ŽELE

ONA: Traže princa koji će da ih oslobodi iz ropstva predrasuda i koji će da im skine velove hladnoće, da bi otkrio nežnu i ljupku devojčicu koja čezne za nežnostima i istinskom ljubavlju.

ON: Želi dragu i milu ženu koja će ga obasipati nežnostima, pažnjom i koja će brinuti o njemu. Trebala bi da razume njegovo arogantno ponašanje koje je samo sastavni deo njegove igre. Vernost se podrazumeva, jer bi u protivnom provela život sa njim u hladnoj tišini.

VI I OSTALI ZNACI U LjUBAVI

JARAC I OVAN: Njihov odnos pre liči na borbu nego na vođenje ljubavi. To su dve osobe koje žive u dva potpuno različita sveta. Jarčevi umeju da vole, ali ne i da to pokažu, dok za Ovna život bez strasti nema smisla. Morali bi mnogo da se potrude da bi došli do kompromisa. Ova veza je daleko od idealne, jer se partneri nalaze u stalnom rivalstvu. Ovnovi su veliki ekscentrici, a Jarčevi konzervativci. Obe strane umeju i bolje da iskoriste svoje vreme.

JARAC I BIK: Njih dvoje su uspešan tim. Umeće da uživaju u radu, finansijskim ulaganjima i gomilanju bogatstva. S druge strane, Bik je taman toliko nežan i čulan koliko je i potrebno da u Jarcu probudi najluđe strasti. Jedno drugome će biti verni i privrženi, tako da že njihov brak biti dugog veka. U trezvenoj vezi, strasnom Biku imponuje Jarčeva sigurnost. Kombinacija može da funkcioniše zahvaljujući činjenici da su oboje dovoljno hladni, inertni i konzervativni. Mada je ljubavni čin dosta mlak, vrlo ležerno izlaze na kraj s tim problemom. Savet: malo vatre i razvrata neće škoditi!

JARAC I BLIZANAC: Retko se sreću, skoro kao i Blizanci i Škorpije. Mnogo se razlikuju u svakom pogledu. Čak i ako Jarac bude na svom poslu provodio puno vremena, a za to vreme se Blizanac ludo provodio, postoji opasnost da Jarca počne da nervira Blizančeva neozbiljnost. Ova veza može da bude dobra samo ako je žena Blizanac, a muškarac Jarac. U suprotnom - nema nade. Ljubavna veza je podnošljiva - uglavnom.

 

JARAC I RAK: Odlično će se slagati u većini slučajeva. Ukoliko je žena Rak, još bolje! Jarac je u stanju da Raku pruži zaštitu, sigurnost i materijalno blagostanje, dok će Jarac moći da se ponosi ženstvenošću i umešnošću Raka. Mogli bi da imaju divnu i dugotrajnu zajednicu. Uzbuđenje im je mlako, a za orgazam smatraju da je namenjen drugim ljudima, nikako njima samima.

JARAC I LAV: Lav će biti impresioniran Jarčevom ozbiljnošću, autoritetom, poslovnim uspesima, dok će Jarac pomalo zavideti urođenoj eleganciji i šarmu čime Lav zrači u svakom društvu. Ukoliko požele nešto više - ne bi valjalo, jer bez izgarajuće strasti Lav ne može da živi, a Jarac će, obuzet važnim poslovima, retko imati vremena da se zabavlja. U ovoj vezi nema sredine: ili vode ljubav ili se svađaju. Ako se Lav dovoljno potrudi, u Jarcu može da raspali snažan erotski plamen. Na svu sreću, ovaj par se ne sreće često, a kad se to i desi brzo okončaju vezu.

JARAC I DEVICA: Ovo je vrlo dobra kombinacija, ponekad i idealna. U ljubavnim odnosima Devica se prepušta Jarcu koji je znalački vodi. Obično se savršeno slažu na svim poljima, pa i na ljubavnom, tako da često dožive iorgazam u istom trenutku. Ljubav cveta i oboje su zadovoljni i srećni. Brzo će se u njima probuditi duboko međusobno poštovanje i razumevanje. U poslu će biti nenadmašni. Oboje su marljivi, ambiciozni i praktični i moći će da upornim radom postignu najviše ciljeve. U njihovoj vezi neće biti puno romantike, ali to im ionako nije važno.

JARAC I VAGA: Ova kombinacija je prosečna. Jarcu je potrebno nešto više vremena da se opusti, no, Vaga je sposobna da ga pokrene svojom jakom erotičnošću. Početak je bez neke natočite predigre, ali što vreme više odmiče veza je sve bolja. Uspe li ljupka Vagica da se uvuče pod kožu ozbiljnom, prezaposlenom Jarcu, nastupiće čudna vremena - za Jarca, naravno! Zamislite poslovnog čoveka preokupiranog brigama, koji se celog svog života odricao zadovoljstava kako bi tepao svojoj Vagici koja sa njim radi što joj je volja. Bilo bi lepo kada bi bilo moguće. A, na žalost, teško da je ostvarljivo, suviše su različiti.

JARAC I ŠKORPIJA: Izuzetnoi zanimljiva veza! Ova dva znaka se dobro slažu. Škorpija je dovoljno inteligentna, uporna i strastvena da u uzdržanom Jarcu probudi prikrivene strasti i da mu da svu onu toplinu i nežnost koja mu je neophodna. Jedina mana ove veze su Jarčeva konzervativnost i ozbiljnost. U ovoj vezi uzbuđenje je nešto što se dugo čeka. Partneri sa ovim znakovima više vole da se druže nego da uživaju u ljubavi.

JARAC I STRELAC: Oboje su jake i inteligentne ličnosti. Na žalost, najdublja emocija koja će da ih poveže biće jedino veliko poštovanje, a od strasti ni traga. Njih dvoje se veoma razlikuju. Jarac obožava da živi u sadašnjosti, onako marljiv, razuman i pametan, dok je Strelac nekonformista, slobodnjak, sa glavom u oblacima. Tako da, ovo je dosta loša kombinacija. Ovi partneri imaju osrednji ljubavni život. Relativno su verni jedan drugom. Ako Strelac posegne za avanturom, strpljivi Jarac to stoički podnosi.

JARAC I JARAC: Dobro se slažu i verni su jedno drugom. Imaju dobar ljubavni život koji je uglavnom sveden na zadovoljavanje intimnih potreba. Nije na odmet više emocija. Tako da, iako mogu da budu izuzetno uspešan par, iako će se odlično razumeti, iako će imati iste vrline, i njihove mane će biti duplirane. Sanjaće o uzbudljivoj vezi i potpunom predavanju, ali izvan ljubavne sfere, toga će malo biti.

JARAC I VODOLIJA: Konzervativni Jarac će biti šokiran kada upozna buntovnog i ekstravagantnog Vodoliju! Jarac, čovek realnosti i sadašnjosti koji se na jbolje oseća u svom vremenu neće moći da razume Vodoliju, čoveka daleke budućnosti, sanjara i idealistu. Ipak, ova veza može da prođe iako im je ljubavni život osrednjeg intenziteta. Jarac hoće emocije, a Vodolija vatru i brzinu.

JARAC I RIBE: Ovo je divna veza. Nežna i sentimentalna Riba uz ozbiljnog Jarca - dobar život. Poljubac im je nežanm a erotska veza kao najlepša pesma. Najbolje bi bilo da je Jarac muškarac. U tom slučaju, uživaće u umiljatosti i tananosti kojom zrači Riba, a pošto obožava da nekoga štiti, čuva i usmerava, naći će osobu koja će to jedva dočekati. Samo ukoliko se Jarav ne pretvori u despota, a Riba u razmaženu devojčicu, mogu da imaju predivnu vezu. Žena Jarac sa muškarcem Ribom ne bi bila srećna, jer ona ceni snagu, moć i uspeh, što joj Riba ne može priuštiti.

 

Portal EZO SVET

Od septembra 2010. godine dogovorom Tadić-Jeremić-SAD pregovori su predati u nadležnost Evropske unije. Vlada od 2012 je nastavila istim putem.

Spremnost Ruske federacije da Srbiji pomognu oko rešavanja pitanja statusa Kosova i Metohije nikada nije dovođena u pitanje. Ruski zvaničnici su više puta naglašavali da prijateljstvo i zajednički interesi dva naroda podrazumevaju i veliku podršku Srbiji na diplomatskom planu.

„Briselski“ pregovori koje srpske vlasti vode sa prištinskim privremenim institucijama su dospeli u ćorsokak. Mrvice koje Srbiji ponuđene kroz „Zajednicu srpskih opština“ su posledica izmeštanja pregovaračkog procesa iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju.

Ovo je zapravo bio američki strateški manevar, budući da u Savetu bezbednosti UN imaju Rusku federaciju i Kinu, koje su više puta potvrdile da teritorijalni integritet država članica UN ne sme biti prekršen.

To znači da je Amerikancima bilo važno da se pregovori sa separatističkom strukturom iz Prištine odvijaju bez prisustva Rusa, čime bi pritisci na Srbiju bili snažniji i delotvorniji.

Visoki ruski zvaničnik nam je potvrdio ovakav razvoj situacije uz napomenu: „Srpska vlada je u septembru 2010 godine predložila da Generalna skupština UN donese rezoluciju o kojoj će decidno biti navedeno da jednostrana secesija ne može biti prihvatljiv način za rešavanje teritorijalnih pitanja.

Nakon toga je usledio pritisak Zapada, pa je srpska diplomatija na čelu sa tadašnjim ministrom Jeremićem popustila i izbacila taj deo iz predloga rezolucije.“

Naš sagovornik nastavlja i podseća da u prvom predlogu rezolucije nije ni bilo pomena o EU kao posredniku u pregovorima, i konstatuje „tim prvim predlogom su strane u pregovorima pozvane da pronađu uzajamno prihvatljivo rešenje za sva otvorena pitanja putem mirnog dijaloga, u interesu mira, bezbednosti i saradnje u regionu, kao i da se Generalnoj skupštini predlože dalje aktivnosti oko rešenja o problema.“

 Tada stupa na scenu poznato američko „ubeđivanje“, pa je srpska Vlada podlegla pritisku i zajedno sa 27 država članica EU (Hrvatska tada još nije bila član EU) podnosi Generalnoj skupštini drastično izmenjeni tekst rezolucije, u kome faktički srpska vlada i Zapad pozivaju EU da budu posrednici u dijalogu.

Ruski predstavnik na Generalnoj skupštini Ujedinnjenih nacija (Aleksandar Pankin) prilikom glasanja i izjašnjavanja o toj „novoj“ rezoluciji nije želeo da „dosipa so na ranu“ srpskim diplomatama, i konstatovao da postoji konsenzus Srbije i EU oko pitanja pregovora, ali je zato vrlo jasno stavio do znanja da uloga Saveta bezbednosti u tom procesu ne sme biti dovedena u pitanje.

Gospodin Pankin je tada, na Šezdeset četvrtom zasedanju (120. plenarna sednica Generalne skupštine UN), 9. septembra 2010, izjavio sledeće:

„Principejalni stav Rusije po pitanju Kosova ostaje nepromenjen. Mi čvrsto verujemo da Rezolucija Saveta bezbednosti 1244 (1999) ostaje potpuno na snazi i dalje obavezujuća za sve kao međunarodno-pravni osnov za rešavanje kosovskog pitanja. Savet bezbednosti i dalje ima vodeću ulogu u Kosovskim pregovorima.

Mislimo da je važno da Strane nastave dijalog u pogledu sporazuma oko Kosovskog problema. Značajnu ulogu u omogućavanju tog procesa će nastaviti da igra Misija UN na Kosovu na osnovu mandata koji joj je dat od strane Saveta bezbednosti.“

Stav Ruske federacije i pružena ruka za vraćanje pregovora pod okrilje UN još uvek postoji i nikada nije dovođen u pitanje.

Na srpskoj vladi i vlastima je da tu ruku prihvate i omoguće da se proces pregovora vodi pod okriljem i pred očima celog civilizovanog sveta.

 

IZVOR: Glas Moskve / EZO SVET

Uvek moraš prvo ceniti sebe. Koliko se sam ceniš toliko očekuj da te drugi cene. Moraš biti samopouzdan, jer koliko je samopouzdanje toliki je uspeh u životu.

 

 1. Uvek se pouzdaj samo u sebe. Ne zavaravaj se da će neko umesto tebe napraviti nešto za tvoje dobro. U mislima je snaga. Uvek moraš misliti i verovati da će ti se ostvariti cilj koji si sebi postavio.
 2. Ne vraćaj se u prošlost. Ne razmišljaj o proteklim gubicima. Oduševljavaj se sa onim što radiš i veruj da je to ono pravo i da bolje nisi mogao napraviti. Raduj se svakom pomaku svojih radova i ideja bez obzira koliko on bio mali. Maštaj, jer je to pozitivna energija koja puni tvoje prazne baterije.
 3. Uvek uči nešto novo. Učen je onaj čovek koji stalno uči iz različitih izvora, ne samo iz knjiga, već i od neprijatelja, ako ono što on radi je dobro. Razvoj se sastoji u tome da se znanje skuplja, čime obogaćujemo svoj duh, izgrađujemo svoju ličnost i težimo savršenstvu.
 4. Rad razvija čoveka. Ne postoji ni jedan manje vredan rad. Vrednost čoveka meri se prema raspoloženju s kojim obavlja svoj posao. Rad je deo onog ko ga vrši i po njemu se prosuđuje vrednost onoga ko ga je izveo.
 5. Budi aktivan u društvu. Budi okružen ljudima koji ti veruju, koji te razumeju, bodre te i pomažu.
 6. Budi pošten. Ovo je najveća vrednost koja se ne može kupiti nikakvim novcima. Svako u nama nosi svetlost koja nam i u najvećoj tami života otkriva pravi put.
 7. Gospod nam je dao dušu i razum. Iskoristimo to neviđeno bogastvo koje smo dobili samim rođenjem.
 8. Rođeni smo slobodni. Nikome i nikada ne dozvolite da vas neko sputava i drži pod svojom vlašću, jel zapamtite, Gospod je samim našim rođenjem darovao nam bezuslovnu slobodu.
 9. Učite na prošlim greškama. Ako ste jednom na jednoj sferi posla ili razmišljanja ili pak zbog nekih osoba imali problem i niste uspeli da se pokrenete i ispravite svoj život. Onda odmah, još danas napustite sve to i ne vraćajte se ponovo sa uverenjem, biće bolje drugi put. Ne neće biti bolje, biće isto i najverovatnije još gore.
 10. Odstranite sve negativne osobe iz svog okruženja. Nemojte misliti da vas svi vole ili svi mrze, to je puki san. Čuvajte se onih osoba koji vas tapšu po ramenu i govore da si super, da je druga strana gora. Sve osobe koje su nas na neki način povredile,uvek će to raditi ali samo sada više i lukavije, jel su naučili kako da vas povrede a da ne osetite na vreme,da ne osetite dok ne prokrvarite. Jos ovog minuta takve osobe odstranite od sebe i pođite osobama ili osobi koja će vam jasno reći gde grešite i ukazati na vaše greške.
 11. Da li će boleti . Da naravno da će boleti, jel istina i pravda su oduvek bile bolne. Ali na nama je da pretrpimo tu malu životnu bol kako bi zarasle rane koje su nam drugi pravili. Kada zarastu rane, shvati će te da je vredela istina koju ste dobili a nje ste se i plašili.
 12. Da li treba odustati od svog životnog cilja. Naravno da ne treba, jer ni druga strane ne bi odustala od svog cilja. Borite se. Nemojte posle kada prođe vreme sebi prebacivati, pa što nisam, a mogao-la sam. Nemojte da vam bude izgovor – nisam zbog dece, nisam jel ga- je volim, žao mi . Ne nikako vam nije žao već ste kukavica i ne želite da novo rizikujete,mnogo vam je bolje, čini vam se tako, da ste u vrtlogu i smradu koji vam drugi nameće.
 13. Žrtvujem se radi porodice. Netačno, apsolutno netačno. Samim tim samo sebe zavaravamo i vodimo sebe u što dublji životni ponor. Niko nam neće reći hvala. Možda će i najverovatnije porodici biti bolje kada skupite hrabrost i prekinete torturu i mučenje, pa će vam upravo radi toga kasnije porodica biti zahvalna. I zapamtite dobro, život je jedan i niko ali niko nije vredan uzeti ga nama.
 14. Ne budimo kukavice. Nemojmo život gledati sa klupe, već budimo akteri na pozornici, zauzmimo što veću i sto glavniju ulogu.
 15. Da li trebamo žrtvovati svoj život kako bi drugoj strani bilo bolje. Ne to nikako ne trebamo dozvoliti bilo kome da od nas pravi žrtve. Čim ne ide, nit se kida i moramo nastaviti dalje sami, neće biti lako ali ćemo se sami bolje osećati i najzad slobodno disati. Setite se da Gospod je pri samom našem rođenju dao potpunu i bezuslovnu slobodu.

 

Ezoterista - Astrolog i Hipnoterapeut Zoran Šumadinac

 Portal EZO SVET

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju.

  

OVAN

Posao - Razrađujte planove u vezi sa novim poslom u koji biste mogli vrlo brzo uložiti poveći deo svoje energije ali pazite da ne pravite dogovor sa Bikom ili Vagom koji nećete moći da ispoštujete. Troškovi ne bi trebalo da vas preterano brinu jer ćete naći način kako da ih nadoknadite.

Ljubav - Dobro se slažete da drugim vatrenim znacima koji podstiču vašu ambiiju. Ukoliko ste rođeni sredinom 70 tih predstoji priličan preokret u vašem životu koji bi mogao da vam donese novu ljubav a sredinom sedmice počinje interesantan period u toku koga srećete razne zanimljive osobe. Ljubavni život može biti veoma zanimljiv, naročito ako želite da povratite naklonost jednog Jarca, Vage ili Blizanca.

Zdravlje - Moguća upala grla.

BIK

Posao - Ne gubite vreme i ne bavite se tuđim problemima. Trebalo bi da se što pre organizujete i krenete u nove poslove. Sve što ste započeli a niste završili, trebalo bi da okončate tokom ovog perioda ili da, ono što ste planirali, započnete. Ne budite malodušni ako se bude radilo o poslu sa jednim Lavom koji će pomalo oklevati da prihvati vaše savete. Mogući dobici sa više strana, naročito ako očekujete zaostale uplate.

Ljubav - Trudite se da ne primetite ono što vam ne odgovara. Moguće da ste pomalo ljubomorni ili da ste prilično nespokojni ako partner treba da ide na put. Dobićete vesti od osobe koja se dugo već raspituje o vama li vi iako to znate ne dajete joj povoda da pomisli da ste zainteresovani.

Zdravlje - Smanjite uzimanje masne hrane.

BLIZANCI

Posao - Ovo je dobar period za svaku vrstu posla sa prijateljima, naročito sa onima sa koji ste oklevali da radite. Ipak, nemojte po svaku cenu pokušati da nagovorite Devicu da pristane da radi sa vama ako to ne želi. Dobićete sa više strane ponude o kojima treba dobro da razmislite. Intuicija vam nije jača strana tokom ovog perioda. U velikoj ste zabludi sa osobama koje ste nedavno upoznali.

Ljubav - Priželjkujete da vam se dogodi nešto novo, susret, poznanstvo ili čak i da se javi neka stara ljubav. Potrebno vam je mnogo razumevanja i pažnje i ako ste slobodni, imaćete želju za izlascima ali samo sa onima koji vas u svemu maksimalno podržavaju. Dobro se osećate u društvu Vodolije i Lava ali ne i Ovna čak i ako vas neverovatno privlači.

Zdravlje - Moguća manja prehlada.

RAK

Posao - Sledite svoje ideje i one će vas odvesti na pravi put naročito pod uticajem jedne Device ili nekog Blizanaca. U ovom periodu ste optimista ali možda i pomalo nerealni. Pokušavate da ubedite prijtelje da vam se prdruže u poslu za kojo još uvek nemate tačnu koncepciju. Darežljivi ste i lako trošite novac ne razmišljajući mnogo o sutrašnjici.

Ljubav - Bilo bi dobro da izbegavate one koji podrivaju vaše samopouzdanje ali i one koji vam previše laskaju. Još ove sedmice pokušajte da ubedite nekadašnjeg partnera da vam da još jednu šansu. Slobodni Rakovi mogu upoznati Devicu ili Bika. Oni koji su u braku ili dugoj vezi, planiraće zajedničku budućnost.

Zdravlje - Imate meteropatske reakcije.

LAV

Posao - Period je odličan za svaki oblik saradnje sa strancima ili za ulaženje u partnerske odnose, naročito ako ste vi nosilac projekta. Trudite se da ubedite Blizance ili Škorpiju da bi trebalo da vas poslušaju jer imate jasnu koncepciju kako da sprovedete svoju ideju. Ne možete da odolite da porivu za trošenjem novca, ali ipak bolje razmišljajte o nekim novim izvorima prihoda.

Ljubav - Vaš znak je poznat po sklonosti ka koketeriji i ako se tokom ovog perioda zaljubite u Vagu ili Bika, vrlo brzo bi situacija mogla da se iskomplikuje. Ipak, u ovom periodu budite malo diskretniji ako nameravate da sedite na dve stolice, možete u tom slučaju prilično iskomplikovati život.

Zdravlje - Više se odmarajte.

DEVICA

Posao - U ovom periodu događaji su malo usporeni za vas što i nije tako loše za one koji su po svaku cenu rešeni da sprovedu u delo ono što su planirali. Poslovi u medijima ili velikim trgovinskim firmama mogu doneti dobre prihode ali ipak pazite šta potpisujete. Nemojte biti spori u poslu, kako kod izvršenja obaveza tako i u pogledu zaključenja ugovora.

Ljubav - Početkom perioda moguće je poznanstvo sa nekim ko će vas u svakom pogledu oduševiti ali pitanje je da li je ta osoba slobodna i da li je spremna da ispuni svako svoje obećanje. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete onim što se priča na vaš račun, naročito ako je vaš partner ili osoba koja vam je draga često na putu u inostranstvu.

Zdravlje - Dobro se osećate.

VAGA

Posao - Mnogo toga dobrog bi moglo početi da se odvija na poslu ali takođe, mogli biste biti i preterano angažovani na nečemu što vam nikako ne odgovara. Moguće da će osoba koja računa na vašu prvrženost pokušati da vas nagovori da joj se pridružite na projektu od koga očekuje dobru zaradu. Više vam odgovara rad sa manjom ekipom saradnika.

Ljubav - U iščekivanju ste da se dogodi nešto o čemu maštate. To bi mogao biti susret sa osobom koja vam je izuzetno draga i na koju mislite duže vreme već ili ako ste u vezi ili braku, partner bi mogao da se postavi mnogo aktivnije u vašoj vezi. On će vas verovano iznenaditi nečim pijanim. Moguće da će vam predložiti zajednički put u inostranstvo.

Zdravlje - Moguć manji nazeb.

ŠKORPIJA

Posao - Od sredine perioda kreće za vas prilično naporan period jer će saradnici biti previše zahtevni, konfuzni i neće biti načisto šta od njih očekujete. I vama predstoji mnogo napora da biste se uklopiti u tim saradnika koji nije baš preterano kooperativan. Iznenadna dobra poslovna ponuda biće ono na šta ste duže vreme čekali. Mogući su poveći troškovi.

Ljubav - Vi ćete i dalje biti dobro raspoloženi i spremni da nekome date obećanja koja možda nećete moći da ispunite. Ako vam je stalo do Bika ili Riba, što pre im dajte to jasno na znanje.

Zdravlje - Dobro se osećate.

STRELAC

Posao - Pomalo ste dezorijentisani i niste u stanju da se postavite kako treba prema saradnicima, imate mnogo ideja, planova ali nailazite i na opstrukcije ili lažna obećanja. Dobro biste mogli da unovčite svoje znanje ako biste se okrenuli ka nekom ko vam je pouzdan saradnik, moguće da živi ili radi u inostranstvu. Otvoreni ste za saradnju sa Bikovima i Vagama sa kojima možete ostvariti dobru saradnju.

Ljubav - Pokušavate da se postavite fer prema partneru ali on verovatno nema mnogo sluha za vas. Moguće da vas doživljava kao nekog ko postavlja uslove a nije dovoljno fleksibilan. Moguć je susret sa bivšom simpatijom ali i poznanstvo sa nekim ko je slične struke vašoj i spreman je da vam pridruži i u poslu.Takođe moguća je tajna romansa na putu.

Zdravlje - Dobro se osećate.

 JARAC

Posao - Odličan period ako ste osoba koja ima viziju, koja planira nove poslove i ne posustaje pred preprekama. Moguća je podrška tajnih prijatelja. Moguće da će podrška biti i finansijske prirode ili će vam neko pružiti šansu na koju ste dugo čekali. Ne ulazite u konflikt sa uniformisanim licima. Saradnja sa inostranstvom postaje intenzivnija.

Ljubav - Potrebno je da budete načisto šta želite, naročito ako ste na početku veze. Ne bi trebalo da se preterno emotivno angažujete u vezi koja najverovatnije nema budućnost. Dobićete poziv da se sretenete sa Ovnom, Škorpijom ili Ribama. Ako ste u dugoj vezi ili braku, učinite neku vrstu ustupka partneru, ako s pravom to od vas očekuje.

Zdravlje - Više se odmarajte.

VODOLIJA

Posao - Ovo je period velikih napora za predstavnike vašeg znaka koji su u poslednje vreme naporno radili. Mnogo toga bi moglo da krene u pozitivnom smeru ali vi kao da niste svesni šta bi trebalo da preduzmete u ovom peroidu. Moraćete da pristante na neku vrstu sporazuma oko projekta koji biste najradite sami realizovali. Imate jaku konkurenciju, naročito ako radite u velikoj firmi.

Ljubav - Dobijate različite vesti o nekom ko vas intrigira i koga želite da osvojite ili čiju naklonost želite da povratite. Imate mogućnost da napravite priličan haos u svom životau naročito ako ne znate šta hoćete. Moguća je romansa sa Jarcem, Vodolijom ili Vagom.

Zdravlje - Povremena nervoza.

RIBE

Posao - Možete biti dekoncentrisani i pomalo demoralisani. Ako ste u prilici da se dogovorite sa Jarcem, Škorpijom ili Lavom oko organizacije posla, u kome vi svakako želite da budete glavni, moraćete da im bar nešto obećate. Mnogi imaju veliko poverenja u vas, ali vi uglavnom nemate osećaj sigurnosti kada je u pitanju stalno radno mesto.

Ljubav - Najverovatnije ste realni kada je u pitanju veza sa ambicioznom ali i veoma energičnom osobom sa kojom povremeno dolazite u konflikt. Ako ste gospodin Ribe verovatno ste zaljubljeni, dok su dame Ribe prilično konfuzne i spremne na radikalne promene kada je ljubavni život u pitanju. Možete dobiti ponudu za ulazak u brak.

Zdravlje - Dobro se osećate.

 

Portal EZO SVET

Strana 1 od 131

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…