Ezoterija

Reč - dve o zvanično najboljem i najmlađem EZOTERIČARU I HIPNOTERAPEUTU NA BALKANU - ZORAN ŠUMADINAC

Nakon tri kliničke smrti, Zoran je dobio nesvakidašnji dar da vidi više od drugih, otkriva budućnost, bolesti i negativne uticaje, i to preko čovekovog energetskog omotača ( AURE ).

 

Mnogo je onih koji su nakon kliničke smrti stekli posebnu moć - da vide budućnost, komuniciraju sa višim silama, čitaju auru, otklanjaju bolesti i magiju. Ovaj dar nisu dobili slučajno jer je njihov zadatak da pomažu ljudima u borbi protiv zla. Jedan od njih je i Zoran Petrović Šumadinac iz Gornjeg Milanovca. Rođen je u Austriji gde je završio studije novinarstva, a preživeo je tri kliničke smrti nakon kojih je stekao neverovatne sposobnosti.

 Tri kliničke smrti

 Prvu kliničku smrt Zoran je doživeo pre osamnaest godina, na Svetu Trojicu, i to pred gostima koji su bili na slavi. "Iznenada mu je pozlilo i samo sam se srušio. Dugo se pričalo o tom događaju, a onda, nakon dve godine, opet je doživeo kliničku smrt. Ovoga puta, lekari su obavestili njegovu  porodicu da je preminuo. To je za njih bio užasan šok. Kada se kako sam kaže oporavio, mislio je da mu se takve stvari više neće dešavati, međutim, nije prošlo dugo, ponovo mu je pozlilo i njegovi su ga odmah prebacili u Dom zdravlja.

 Tada je naočigled svih prisutnih doživeo i treću kliničku smrt. Sam kaže  da zna da nije jedini kome su se dešavale takve stvari, uostalom, bezbroj knjiga je napisano na tu temu. Svako od nas imao je slično iskustvo i svima je zajedničko to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju je izvor svetlosti. Međutim, treći put bilo je drugačije – Kako sam kaže obasjala ga  je blještava svetlost iz koje su prema meni išli žena i muškarac.

 Kazali su mu da je predodređen da pomaže ljudima, da je to njegova  misija na zemlji i da će ga oni podučiti kako to da čini. Tako je i bilo: od njih je  saznao koje biljke leče određene bolesti, upoznavali su ga sa receptima za lekovite mešavine, a uz njihovu pomoć savladao je i mnoge druge ezoterijske veštine.

 Znanje koje je stekao uz njihovu pomoć prvo je isprobao na sebi: izlečio je sam sebi tumor koji mu  se bio razvio u stomaku, dok kod drugih postiže odlične rezultate u terapiji sinusa, migrene, povišenog krvnog pritiska pa i najtežih oboljenja, ali u početnoj fazi. Takođe, javljaju mu  se vizije budućih događaja zahvaljujući kojima  mnogima pomože da izbegnu nesreću", objašnjava naš sagovornik.

Zoran je zvanično najbolji i najmlađi Ezoterista i Radioesteziolog na Balkanu.

 

Фотографија корисника Zoran Petrovic

 

Zoran Šumadinac Plakete za rad i doprinos na polju Ezoterije - Radioesteziologije i Hipnoterapeustva

 

 Aura otkriva bolest i magiju

 Preko telesnog energetskog omotača Zoran otkriva brojne poremećaje koje izazivaju spoljni i unutrašnji faktori, a aura mu pomaže da vidi prošlost i budućnost čoveka. "Umem da čitam sudbinu, vidim bolesti, ali i uticaj magije, nakon čega isceljujem molitvama, tamjanom, bosiljkom i emitovanjem TJ slanjem energija u bilo koji deo sveta dodaje Zoran.

 Dovoljni su mu  fotografija i datum rođenja, jer može veoma uspešno  da pomaže i na daljinu. Jedna od najvažnijih stvari jeste čišćenje aure koje obezbeđuje zaštitu od psihičkih napada, magije i bolesti. Energetski omotač isprlja se ukoliko se boravi u prostoru sa negativom energijom, poput bolnica, groblja i smetlišta, ili smo okruženi lošim ljudima.

 Seansa čišćenja aure ponekad traje i po šest sati, u zavisnosti od toga o kakvom se problemu radi. Uglavnom se rade pojedinačno, ali dešava se da to bude i grupa, nakon čega se ljudi osećaju opušteno, puni energije, što je naročito dobro za one koji su pod konstantnim stresom.

 Na sličan način Šumadinac energetski čisti radni i životni prostor: ako se u njemu nagomila loša energija, onaj koji tu boravi neće imati napretka u životu. Preko aure se može otkriti da li osoba pati od neke bolesti, i to pre nego što se jave bilo kakvi simptomi. Dešavalo se da mu lekari šalju pacijente jer ne mogu da uspostave pravu dijagnozu", ističe parapsiholog. Zoran je višestruki dobitnik priznanja za dostignuće i rad iz oblasti ezoterije,hipnoterapije I radioesteziologije.Nešto više o ovom vrhunskom ezoteristi u nekom od narednih tekstova portala Ezo Svet.

Portal Ezo Svet

Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…