Ezoterija

Najbolji parapsiholog u Austriji ALMA KOTEVSKI za portal Ezo Svet govori o svojim paranormalnim sposobnostima

U ovom članku portala Ezo Svet predstavljamo rad i dostignuća najboljeg parapsihologa u Austriji - Mediuma Almu Kotevski .

 

Poštovani posetioci portala Ezo Svet, moje ime je Alma Kotevski i parapsiholog sam. Rođena sam u Nišu a celo svoje detinjstvo sam provela u Bijeljini i Banja Luci. Od 2001-e godine živim u Beču. Završila sam Biologiju i Antropoligiju na bečkom univerzitetu. Još kao dete su me zanimali paranormalni fenomeni i odrastala sam uz časopise takvog formata.

Nakon očeve smrti 1997-e godine počinje moja parapshološka potraga za njim koja je okončana 2007-e godine u Beču na popularnim Porodičnim Konstelacijama po Bertu Hellingeru (nemačkom teologu i tvorcu porodičnih konstelacija). Nakon dugogodišnjeg boravka na Porodičnim Konstelacijama postala sam medium. Porodične Konstalacije je psihoterapijska metoda po kojoj mrtvi stupaju u kontakt sa živima. Kad ožalošćena osoba oseti i vidi svog umrlog člana porodice u tom trenutku nastaje presek depresija, svake vrste zavisnosti, patnje i žala za voljenom umrlom osobom.

Na taj način se daljom terapijom pomaže živoj osobi u daljem životu i rešavanju problema koji su se pojavili kao posledica gubitka voljenih. Od 2013-te godine sam razvila i unapredila Porodične Konstelacije i dala im naziv Porodični Skupovi po Nebeskom Kralju( Bogu).

Ova moja metoda je povezana direktno sa Bogom i iz njegove energije kreće ceo psihoterapijsku proces za razliku od Hellingerovih Porodičnih Konstelacija. Pored ove moje metode radim u nauci na dokazivanju postojanja duhovnog sveta i paralelnih dimenzija koje golim okom čoveka ne mogu da se vide.

S poštovanje. Alma Kotevski, medium.

Parapsiholog - Medium Ana Kotevski

 

Portal Ezo Svet

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…