Web prezentacije

Ezoterija

DECA ROĐENA SA PUPČANOM VRBCOM OKO VRATA UNAPRED SU OSUĐENA NA LOŠ ŽIVOTNI PUT PUN TRNjA,TUNELA  PA ČAK I ODUZIMANJEM SVOG ŽIVOTA.

Deca rođena sa pupčanom vrpcom oko vrata unapred su osuđena na loš životni put,put trnja,spoticanja,životnih tunela  pa čak i na to da sami sebi oduzmu život.DECA RODjENA SA PUPCANOM VRBCOM OKO VRATA UNAPRED SU OSUDjENA NA LOŠ ŽIVOTNI PUT PUN TRNjA,TUNELA  PA ČAK I ODUZIMANJEM SVOG ŽIVOTA.

Deca koja se rode sa pupčanom vrpcom oko vrata uglavnom su modrog tena a mnoga čak I ne dišu na početku, na žalost to im je već tada zacrtana teška sudbina, puna lutanja, prepreka, bolesti pa čak i oduzimanje svoga života. Naime deca koja se na ovakav način rode oduzima im se mogućnost  stvaranja AURE ( Energetskog polja) koja  nas  štiti   za vreme  našeg ovozemaljskog života. Pri tome ČAKRINA POLjA  se neaktivišu i sa tom celinom  deca  tokom celog svog života imaju AUTO BLOKADU  na svim životnim poljima. Auto blokada  nastaje posle 14 god. i deca   tada  najviše osećaju, što su starija situacija je sve teža. Deca  rođena  sa pupčanom omotanom vrpcom oko vrata  često već od prve godine života  su dosta nežni, osetljivi i veoma  često bolesni, takođe  i fras  nastaje  kod dece koja su rođena  na ovaj način.Na žalost i to nije sve deca  rođena  sa vrpcom oko vrata su i životno jako ugrožena i to od svoje ruke.

Сродна слика

Osobe na ovakav način rođene  životno su ugrožene samoubistvom od  19 do 27 i od 38 do 45 godine  svog života. Želim samo napomenuti da deca do 17 god.mogu se potpuno osloboditi stega  pupčane  vrpce ako roditelji potraže pomoć ezoteriste ili parapsihologa. Ritual  otklanjanja  te samouništavajuće energije  traje  90 dana i potpuno je  uspešna. Lekari su nekada  roditeljima davali do znanja  o tome  da li su se deca rodila sa tim problemom ili ne ali danas  po uzoru pomodarstvo niko to više ne obraća pažnju i našoj deci  pa i samim nama je sve gore jer upavo radi toga je sve više učestalih samoubilačkih  dejstava. Niko ni ušta ne veruje  niti se trudi  da poveruje,smatraju ovakve i druge stvari potpuno beznačajno i površno no to je u stvari i želja nečastivog  kako bi lakše upravljao i vladao ovim našim svetom.

 

 Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut i  najbolji Astrolog na ex yu prostorima u 2017 godini

Zoran Šumadinac  

 ÃÂ¡Ã‘€Ð¾Ð´Ð½Ð° слика         +38161 / 143 8 713

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат слика за viber aplikacija ÃÂ¡Ã‘€Ð¾Ð´Ð½Ð° слика+38166 / 113 813

Резултат слика за skajp            zoranpetrovic91  

 

Portal EZO SVET

 

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…