Radmila Misic

Nedeljni horoskop

NEDELjNI HOROSKOP ZA PERIOD - 16.07.2018- 22.07.2018

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju.

 

OVAN

Posao - Prilično ste angažovani na poslu, ali i zabrinuti, jer vam se čini da ne možete u potpunosti da vladate situacijom. Nemojte se nervirati ako vam Devica ili Lav budu pravili manje probleme. Mogući dobici od privatnog biznisa, samo ukoliko ste ga već započeli, u suprotnom ne ulažite ishitreno novac u nove poslove, ma koliko vas na to nagovarali.

Ljubav - Očekujete lojalnost i strpljenje više nego strastvenu vezu. Čak i ako ste mladi, mnogo vam je važnije da vas neko razume i prihvata sa svim vašim manama nego da vam pruži nezaboravne trenutke. Potrebna vam je stabilna veza, moguće sa Škorpijom ili Strelcem.

Zdravlje - Ne budite previše zabrinuti.

BIK

Posao - Poslovi bi mogli da krenu s mrtve tačke, ili ćete vi da krenete prema onome o čemu ste oduvek maštali. Imate tačno razrađen plan kako i s kim biste započeli posao. Pomoći će vam Devica ili Škorpija. Očekujte uplatu ili neki poklon iz inostranstva. Bićete velikodušni prema nekome ko vam je izrazito drag i imaćete poveći izdatak, ali sa zadovoljstvom.

Ljubav - Povoljan period počinje sredinom nedelje. Moguća je romansa s nekim ko nema mnogo vremena za vas, ali vas to neće demoralisati. Važan vam je kvalitet veze, a ne učestalost susreta. Žene će imati uspeha ako budu diskretne, a muškarci pričljivi.

Zdravlje - Optimizam je vaše najjače oružje.

BLIZANCI

Posao - Opterećuje vas situacija u domu i zabrinuti ste zbog neke starije osobe koja se ne oseća dobro. Neka situacija loše utiče na vaše raspoloženje, ali uz malo više optimizma prevazići ćete probleme. Član porodice dobija vest o uvećanju prihoda ili o nekom novom poslu sa strancima koji će vrlo brzo biti isplativ. Ne nervirajte se ako iskrsne neki problem sa tehničkim uređajima u stanu.

Ljubav - Niste svesni do koje mere vas mnogi vole, moguće i osoba na koju često mislite. Čak i ako ste s nekim u vezi, prilično ste se otuđili i nerado s drugima razgovarate o svojim problemima.

Zdravlje - Prilagodite ishranu svojim stvarnim potrebama - nemojte ići iz krajnosti u krajnost.

RAK

Posao - Imate posla preko glave. U poslednje vreme previše ste opterećeni raznim brigama, pa se zbog toga mnogo nervirate. Dobijate ozbiljnu poslovnu ponudu. Strepite zbog nepredviđenih troškova i finansijske situacije. Ako ste u braku, smatrate da partner previše troši.

Ljubav - Nemate mnogo poverenja u osobu koja vam se dopada, naročito ako je reč o nekome ko radi sa strancima. Čak i ako vam je veran, ili ste uvereni da vam je privržen, želite opipljiviji dokaz naklonosti. Potrebno vam je mnogo više zajednički provedenih momenata.

Zdravlje - Ne opterećujte se nepotrebnim sumnjama.

LAV

Posao - Veoma naporna sedmica sa mnogo poslovnih obaveza i dilema. Verujete Devici, Biku i Vagi, oni su vam desna ruka u poslu. Škorpiji imponuje vaša naklonost. Ako imate dovoljno novca, nemate kad i na šta da ga trošite, jer mnogo radite. Ako ga nemate, naći ćete izvor prihoda preko Ovna ili Jarca. Ne birajte poslove.

Ljubav - I pored velikih obaveza, bilo bi dobro da nađete vremena za ljubav. U ovom periodu nešto loše utiče na vaše verbalne sposobnosti, pa kažete upravo ono što ne treba. Ako pored stalnog partnera mislite na nekog drugog, verovatno za to ima dosta razloga.

Zdravlje - Dobro se osećate.

DEVICA

Posao - U ovom periodu bićete prilagodljiviji i spremniji da saslušate druge. Saradnja sa strancima može biti mnogo uspešnija nego do sada. Budite spremni na nove izazove. Nadoknadićete izdatke koje ste nedavno imali. Ne bi trebalo da imate većih problema, naprotiv, možete imati dobitke u igrama na sreću.

Ljubav - Ma koja vrsta ljubavi da je u pitanju za vas je spas. Imate priliku da se upoznate ili družite sa onima koji deluju na vas izuzetno pozitivno. Očekujte susret sa Bikom ili Jarcem koji će vam pružiti potrebnu nežnost.

Zdravlje - Nemate razloga da strepite, jači ste od svega.

VAGA

Posao - Bićete mrzovoljniji nego inače, jer imate utisak da se situacija ne odvija onako kako ste očekivali ili kako ste se dogovorili sa poslovnim partnerom. Potrebno vam je više strpljenja ma šta da je u pitanju. Imaćete izdatke, najverovatnije u vezi sa inostranstvom ili zbog nekih vanrednih troškova na koje niste računali. Moguć je izdatak za banjsko lečenje ili za neki alternativni tretman.

Ljubav - Vaš način komunikacje s partnerom u poslednje vreme se promenio, što vas pomalo brine, iako ste uvereni da vam je lojalan. Ne odustajte od pokušaja da ga ponovo zainteresujete za sebe.

Zdravlje - Više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Posao - Uspećete da obnovite prijateljske veze koje su vam nekada bile veoma značajne. Mnogi će shvatiti da ih niste izneverili i biće vam zahvalni na tome. Moguć je posao sa Devicom, Bikom i Jarcem. Od prijatelja stiže novac ili ponuda za posao koji će biti veoma dobro plaćen. Planirate ulaganje u nekretnine, moguće u vikendicu ili u renoviranje stana.

Ljubav - Bliski saradnik gleda na vas sa čežnjom. Vi to primećujete, ali ne želite da uzvratite istom merom dok ne rešite kako da organizujete svoj život. Mlade Škorpije, posebno one u braku, imaju probleme sa stambenim prostorom.

Zdravlje - Posvetite više vremena društvenom životu, jer ste previše posvećeni poslu.

STRELAC

Posao - Pokušavate da utičete na one sa kojima već dugo radite, a znate da su svojeglavi. Pazite da ne uložite previše energije u nešto što neće doneti naročite rezultate. Nemojte ulaziti u rasprave sa Lavovima i Rakovima. Nekontrolisano trošite novac, pa se može dogoditi da izgubite kreditnu karticu, ili da vas neko pokrade.

Ljubav - Vaša veza, ma koliko da traje, može doći u manju krizu, posebno ako svaku partnerovu primedbu budete uzimali za zlo. Pokušajte da saznate šta je to što ga kod vas nervira. Ako ste slobodni, možete se olako upustiti u vezu s nekim ko će se predstaviti kao slobodan a to nije.

Zdravlje - Dobro bi vam došao odmor i zato planirajte da se rasteretite nekih obaveza.

JARAC

Posao - Mnogi vam zavide, a vi ste više nego opterećeni poslovnim brigama. Moguće je da ste priličan megaloman i da pokušavate ne samo da idete preko svojih snaga nego niste sposobni da sagledate svoju situaciju realno. Novca imate verovatno više nego drugi znaci ili bar dovoljno, ali to kao da vama mnogo ne znači. Dajete ga drugima, na sebe ne trošite.

Ljubav - Vrlo ste zaljubljivi, moguće i posesivni, ali ne i svesni svega što možete da uradite za sebe. Kao da ne želite da se pozabavite svojim ljubavnim problemima i prepuštate sve partneru koji u stvari i nije mnogo zainteresovan da vam izađe u susret.

Zdravlje - Uzmite svoj život u svoje ruke.

VODOLIJA

Posao - Nemojte se opterećivati nepotrebnim poslovima koji vam se neće isplatiti. Budite realni u sklapanju aranžmana. Može se dogoditi da ono što vam trenutno izgleda povoljno, na kraju za vas ispadne prilično loše.

Ljubav - Imate o čemu da pričate s partnerom, ali kao da se toga plašite. Umesto iskrenosti pokušaćete da ga šarmirate, ali to će imati kratoročno dejstvo. Jedina ispravna stvar je da budete ono što jeste. Partner bi imao razumevanje za vas.

Zdravlje - Nervoza i ljutina su vam loši saveznici.

RIBE

Posao - Niste u sjajnoj poziciji, jer se mnogo toga ne odvija kako ste želeli i planirali. Čak i ako ste očekivali takav razvoj događaja ne napušta vas želja da nekom vratite milo za drago. Efekat neće biti dobar. Nesmotreno možete imati velike izdatke za nešto što vam nije potrebno. Prilično se nerealni u pravljenju finansijskih planova.

Ljubav - Uzajamna ljubomora može biti ono što će vam u velikoj meri zagorčati život. Iako izgleda kao da je partner ljubomorniji, vi ste posesivniji i nesigurniji u sebe. Ako vam se dopadaju odlučne, kreativne osobe, moguć je zajednički posao koji će doneti lepe rezultate.

Zdravlje - Sledite sebe i svoje potrebe.

 

Portal EZO SVET

Pročitano 568 puta
Tagovano
Share this article

About author

EzoSvet
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…