Vi pišete

POSETA U SNU

Možda će nekome ova priča delovati neobično i po malo čudno, ali istiniti događaj koji se meni desio može biti putokaz čitaocu odnosno vama kako se izboriti sa nemilim događajem.

Pre od prilike dve godine ostao sam bez meni i mojoj porodici veoma drage i mile osobe, moje kume koju je na žalost zadesila teška i neizlečiva bolest kancera, saznavši za to svi smo bili u šoku i u tom trenutku ne skroz svesni šta se dešava, posle par meseci na moju veliku žalost i tugu ona nas je napustila i upokojila otišavši na večni počinak. Nakon toga počele su da mi se dešavaju čudni snovi u smislu da mi je ona dolazila u san skoro svaku drugu treću noć i nešto tražila ili pričala sa mnom. U jednom trenutku posle tih snova koji se ponavljaju uvukao se neki strah u mene kad treba da spavam, razmišljajuci o svemu tome dal' sam negde pogresio ili se ogrešio išao sam u crkvu i palio sveće i molio se. Nije se menjala situacija, s' obzirom da sam znao mog prijatelja i ezotaristu – parapsihologa  Zorana Šumadinca  predočio sam mu celu situaciju u kojoj se nalazim usledio je njegov odgovor i savet. Da odem u mamastir  u Rakovici gde je sahranjen Patrijarh Pavle i da popričam sa monahinjama i dam im ime pokojne kume za molitvu. Bez odlaganja tog zimskog dana uputio sam se u manstir gde sam se obratio monahinji i nakon razgovora ostavio ime. Razmišljajuci o narednim nocima koje slede desilo se ono sto sam se nadao a to je da mi se obratila kuma u snu kao u znak zahvalnosti i više nikada posle toga nisam imao takvu situaciju. Odlučio sam se da sa vama podelim moje neobično iskustvo zbog kojeg sam mesecima imao nesanice I druge razne problem u porodici,dakle odlučio sam da napišem tekst kako bi  ostali koji imaju iste ili slične problem znali da  je problem rešive prirode.

Сродна слика

Marko V.- Bg

Pročitano 442 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…