Radmila Misic

Nedeljni horoskop

NEDELjNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 15.10 DO 21.10. 2018

 Pred nama je  jako topla i prijatna nedelja. Da iskoristimo ovako lepo vreme na što bolji način, a evo i zvezde će nam pomoći u tome.  

 

OVAN

Posao - Dinamična sedmica u kojoj možete dobiti priliku da se snađete u poslu koji zahteva od vas da budete veći entuzijasta ali da ne gubite iz vida ni realne mogućnosti u ovom momentu. Veoma ste okupirani pitanjem novca i zarade. Ovaj period može vam doneti pojačanu potrebu za trošenjem, ali i strepnju da ste u tome preterali.

Ljubav - Na repertoaru je sve - ljubomora, ljubavni susreti, tajni sastanci i harmoničan porodični život, ako uspete za njega da se izborite. Ipak, varijanta sa tajnim ljubavima izgleda vam najprimamljivija.

Zdravlje - Ne rešavajte nervozu alkoholom.

 

BIK

Posao - Budite više tačni kada su rokovi za odrađivanje posla u pitanju. Ne obraćajte pažnju na zahteve Jarca ili Device. Početkom sedmice očekuju vas dobici u igrama na sreću. Ipak, posao u medijima donosi najviše novca. Dobro razmislite o svakoj ponudi.

Ljubav - Iako delujete kao osoba koja je puna erotskog naboja, vaš erotizam je prilično prigušen, a nema ni mogućnosti da dođe do izražaja, bar ne u vezi sa osobom koja vam se najviše dopada. Ponos i dostojanstvo vam se do sada nisu naročito isplatili. Promenite taktiku. Neko jedva čeka da mu se javite.

Zdravlje - Treba vam više kretanja.

 

BLIZANCI

Posao - Ovaj period na na vas deluje podsticajno, jer ćete imati pomoć prijatelja i uspeh. Pokažite oštovanje prema Ribama, Devici i iskusnom Jarcu. Neko je uspeo da vas nagovori da uložite novac u interesantnu investiciju i ispostaviće se da je bio u krivu . Ukoliko se radi o strancima, utoliko gore.

Ljubav - U ljubavi ste razdragani, plemeniti i velikodušni, ali ako ste u vezi sa Lavom ili Ovnom, moraćete da promenite taktiku ili bar da se pokažete kao lojalan partner. Nećete biti lišeni pažnje, naprotiv, više osoba se interesuje za vas. Koristite svoj šarm i komunikativnost.

Zdravlje - Pazite se  povreda.

 

RAK

Posao - Iako mnogi misle da vam je finansijska situacija sjajna, mnogo toga ne zavisi od vas nego od partnera, kako poslovnog tako i ljubavnog, ali i od nekih aranžmana na koje se još niste odlučili. Moguć je neočekivani dogovor sa Strelcem.

Ljubav - Mnogi vas poštuju i dive vam se, a vi biste tako voleli da vam pokažu ljubav i strast, pogotovo ako ste žena. Pri tom, ukoliko vam se Ovan ili Vodolija dopadaju, a ne ponašaju se u skladu s vašim očekivanjima, nije vam lako.

Zdravlje - Skloni ste nazebu, pripazite.

 

LAV

Posao - Ovaj period može značiti vreme priličnih briga zbog osoba za koje ste emotivno vezani. To vas može u velikoj meri onemogućiti da se dobro koncentrišete na svoje poslovne obaveze. Očekujte dobru poslovnu ponudu. Dobićete novčanu pomoć ili ćete doći do kredita koji već dugo čekate. Takođe, uspećete da napravite dobar dogovor u vezi sa nekim dugovanjima.

Ljubav - Partner se pomalo udaljava od vas i povlači u svoj svet. Ako ima poslovnih briga, ne možete mu mnogo pomoći, ali manje ga zamarajte nepotrebnim problemima koje možete sami da rešite. Niste raspoloženi za ljubav, osim ako niste odnedavno u vezi sa Ribama, Lavom ili Vodolijom.

Zdravlje - Poštedite sebe nepotrebnih briga.

 

DEVICA

Posao - Ovo je pravo vreme da pokažete šta sve znate i umete. Postajete neprepoznatljivi za okolinu. Mnogima možete delovati nametljivo, ali to je, u stvari, jedini način da dođete do cilja. Pomažu vam Škorpija, Vodolija i Jarac. Napravili ste poveće troškove i izazvali finansijski potres na svom računu, pa se sada hvatate za glavu. Bolje bi bilo da naučite da štedite.

Ljubav - Sve vaše simpatije ili ljubavi su na radnom mestu, ili ih upoznajete preko posla. Ukoliko ste neodlučni, ne brinite - oni kojima se dopadate ne odustaju od vas, čak i ako vi budete sumnjičavi i skloni da se povučete u ilegalu.

Zdravlje - Okrenite se više prirodnim sredstvima.

 

VAGA

Posao - Sjajan period u kojem možete doći u situaciju da vas neko obraduje ponudom o kojoj ste sanjali. Ništa se neće dogoditi što vi ne želite, samo budite uporni u postavljanju svojih uslova. Možete naći posao u medijima, u inostranom predstavništvu ili otići na službeni put u inostranstvo. Možete imati uspeha u igrama na sreću, naročito u društvu Vodolije, Ovna ili Vage. Takođe, možete imati lepu zaradu od rada u medijima.

Ljubav - Nastupa bolji period, ali morate da budete malo popustljiviji jer će partner to od vas očekivati. Ne odustajte od svojih planova, pogotovo ako vam je cilj da Lava, ne samo osvojite nego i da ih nagovorite da sve rade po vašem.

Zdravlje - Ne nervirajte se za svaku sitnicu.

 

ŠKORPIJA

Posao - Ovaj period obeležavaju vaši poslovni kontakti. Aktivirajte se i iskoristite dobre prilike u radu sa Jarcem, Vodolijom, Škorpijom i Ribama. Sa Vagom i Bikom imate posebne planove. Uspećete da sredite finansijsku situaciju, pogotovo ako započnete novi posao. Ako ste mladi, stići će vam novac od honorarnog posla, zahvaljujući urgenciji rođaka.

Ljubav - Ma koliko vas posao okupirao, vreme je da se više pozabavite partnerom i zajedničkim momentima, da se organizujete tako da imate vremena jedno za drugo. Mlade Škorpije očekuje zanimljivo poznanstvo na nekom skupu ili rođendanskom slavlju. Ne prekidajte nova poznanstva u afektu.

Zdravlje - Ostavite cigare.

 

STRELAC

Posao - Prva dva dana možete biti pomalo destabilizovani situacijom sa kojom ste suočeni, ali ipak razmislite o svim mogućnostima koje vam se nude. Osobe koje žive u inostranstvu ponudiće vam dobre uslove za rad, a na vama je da se što pre odlučite. Predstoje dobici i regulisanje nekog duga, bilo da vi nekom dugujete ili neko vama. Ako i ne dobijete novac na ruke, moguće je da ipak dobijete garanciju u vezi sa isplatom.

Ljubav - Trebalo bi da se odlučite između dve podjednako privlačne osobe, dok one ne saznaju jedna za drugu. Jedna od njih vam je ipak draža i možda ste s njom duže u vezi ili braku. U tom slučaju, sve je moguće i poravnanje računa koje vam neće biti prijatno.

Zdravlje - Ako imate moguićnosti provedite par dana u nekoj banji.

 

 JARAC

Posao - Sredina sedmice može biti stresna zbog mnogo obaveza i vaše potrebe da sve dovedete na svoje mesto. Previše se angažujete na poslovima koje mogu i drugi da obave. Potreban vam je saradnik u znaku Ovna, Bika, Vodolije ili Device. Imate mogućnost da odete u inostranstvo. - Nećete imati većih problema, ali su mogući neočekivani izdaci, pogotovo ako odlučite da otputujete. Dobićete ponudu da radite za dobro plaćenu firmu.

Ljubav - Neko vas odavno simpatiše, čak je moguće da će doći u vaš dom. Reč je o osobi mnogo temperamentnijoj od vas, koja je spremna da vam se uvek nađe pri ruci. Nemojte koristiti to samo da biste se rešili samoće, jer čak i ako ste u stalnoj vezi ili braku, nemate baš osećaj potpune bliskosti.

Zdravlje - Više se odmarajte.

 

VODOLIJA

Posao - U ovom peiodu ne znate šta ćete pre da započnete ili da završite. Srešćete se sa nekim mlađim ili mladolikim saradnkom koji vam je oduvek bio desna ruka u poslu, a vi ste se prema njemu često ophodili sa visine. Sledi pomirenje. Preko trgovinske transakcije sa nekretninama očekuje vas poveći prihod. U ovom periodu imate veliki smisao za biznis i trgovinu.

Ljubav - Slobodne Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo, na kraćem putu. Doživećete mnogo lepih zajedničkih trenutaka, ali od vas zavisi da li će se veza nastaviti. Ukoliko imate stalnog partnera, nemojte izlaziti bez njega ili nalaziti izgovor samo da biste bili u svom društvu.

Zdravlje - Iskoristite slobodno vreme za prirodu.

 

RIBE

Posao - Spremate se za povratak na velika vrata, ma šta to značilo u poslu kojim se bavite. Ako studirate ili spremate specijalizaciju, bićete veoma uspešni. Svi vaši kreativni potencijali mogu da dođu do izražja ukoliko nađete nakoga da vam pomogne. Nemate baš mnogo novca, a ukoliko pripadate onima koji imaju dovoljno, planirate kako da ga investirate. U tom premišljanju neko može da vas preduhitri, ma o kakvom ulaganju ili kupovini da se radi.

Ljubav - Imate tajnu ljubav, neko vam je opsesija ili ste opterećeni razmišljanjima o tome kako da sačuvate svoju privatnost. Neko će pokušati da vam se nametne, ili ćete razmišljati kako da vratite nečiju naklonost. Ne ulazite u konflikte bez preke potrebe.

Zdravlje - Više se šetajte u prirodi.

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Pročitano 1276 puta
Tagovano
Share this article

About author

EzoSvet
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…