Zanimljivosti

VAU! Najseksi doktor na svetu živi u Beogradu! (FOTO)

Poreklom Cetinjanin, živi u Beogradu.

Laskava, doduše nezvanična, titula britanskog najuticajnijeg medija, novina "Daily mail" dr Vasilija Vujovića proglasila je za najlepšeg doktora na svetu.

 

 Poreklom Cetinjanin, živi u Beogradu. Kaže da mu titula veoma prija, uticalo je na posao u pozitivnom smislu, ima puno pozitivnih komentara od strane pacijenata, a ni šale ne manjka.

"Sve je to jako simpatično, tema je zanimljiva pa često sa pacijentima popričam. Konkretno "Daily mail" je video tekstove sa naših portala pa im se tako svidela cela priča. Zamolili su me, uz još par pitanja, da uzmu i nekoliko slika sa mog sajta i da im pošaljem još neku pa je taj tekst prilično uzeo maha", kaže mladi dr Vujović koji ne krije da mu je ova titula "vetar u leđa" u njegovom radu.

"Ljudi u mojoj okolini, prijatelji, kolege, rodbina odlična su reagovali. Sve ovo je najveći podstrek za moj dalji trud i rad u oblasti medicine", objašnjava.

 

Dr Vasilije Vujović je poručio da je za pripadnice lepšeg pola najbitnije da ne budu agresivne, već ljubazne, zanimljive i duhovite. Istakao je i da je lepota u oku posmatrača.

Hirurg atletske građe, kako ga zove "Dejli mejl" koji je sud o njegovoj atraktivnosti doneo pre četiri mececa, prvi je lekar u svojoj porodici, a ljubav prema medicini gaji od malih nogu.

Iako se plastična hirurgija najčešće vezuje za korekcije izgleda zbog estetskih razloga, dr Vujoviću su važna i druga polja njenog delovanja.

"Plastična hirugija je široka oblast. Najvažnija je rekonstruktivna hirurgija kojom se uklanjaju određene anomalije na telu, na primer posledice opektina i raka kože", naglasio je.

Dr Vujović uspešno nastavlja da se bavi onim što najviše voli, a intereosvanje koje izaziva svojom lepotom ne jenjava.

 

Pročitano 170 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…