Zanimljivosti

ASTRO NATALNA KARTA JELENE ROZGA

Jelena Rozga je jedna od kvalitetnijih estradnih umetnika na hrvatskoj  muzičkoj sceni.Za razliku od mnogobrojnih skandal pevačica ova dama ima drugačiji stil kada je karijera u pitanju.Stoga je I bila moja meta kada je astrologija u pitanju.Predstavljam vam jedan delić njene natalne karte.  Jelena je Devica u astrološkom pogledu sa podznakom Škorpije Podznak Škorpije daje joj veliku snagu volje, ambiciju i fizičku energiju, strast i duboke emocije. Vrlo teško menja svoje mišljenje ili navike u životu.U stanju je da radi teško i dugo, dok ne ugleda rezultate rada. Dobar je borac kada joj se aktivira  odbrambena, kritička, sarkastična i analitička strana ličnosti. Pazi na svoje prijatelje i pomažete im vrlo mudro i često.

 

Međutim, ponekad zna biti vrlo gruba, posesivna i ljubomorna. Ako jom je podznak Škorpija, onda ima tendenciju da bude povučena, tajanstvena ali i rezervisana, teško razumljiva, uporna i tvrdoglava. Izgleda veoma mirno, ali duboka unutrašnja borba na strastvenom nivou proizvodi raketno gorivo, koje ume znalački da iskoristi.Ona jednostavno mora znati sve, ko je, kako je i zašto je. Ima veliku odlučnost i snagu, dovoljno veliku da savlada bilo kog protivnika, čak i sebe samu. Treba da se prevaziđe ogorčenost, posesivnost i ljubomoru. Može biti fascinirana okultizmom, seksom ili alternativnim lečenjem. Može biti đavo ili anđeo, orao ili žaoka na repu škorpije. Duhovna lekcija: opraštanje. Mars i Pluton su po pravilu vladari Škorpije, tako da će njihov položaj biti veoma važan u njenom grafikonu.                                                                              

Mesec u Strelcu joj donosi da na razne okolnosti reaguje veoma pozitivno, optimistično i poletno, što je suštinska karakteristika znaka Strelca. Deluje  kao osoba koja ne razbija glavu oko razloga za i protiv u određenim situacijama. Činjenica je da ne uočava detalje ili probleme i ima sklonost da ih ignorišete kada joj  drugi ukazuju na njih. Ima potrebu da napreduje, fizički, psihički ili intelektualno; nestrpljivost koja je uhvati dok čeka u nekom redu ili u saobraćajnoj gužvi je veoma dobar primer. Njen intelekt je rastegljiv, ali ipak ponekad deluje kao da zna i razume mnogo više nego što je stvarno slučaj. Nada i optimizam kojim zrači su nemerljivi, dok su drugi, trezveniji elementi njene  ličnosti prisutni samo ukoliko postoje takvi pokazatelji i na drugim mestima u Jeleninoj natalnoj karti. Položaj Urana u Škorpiji je složen, jer je egzalitran na njegovom jedanaestom stepenu. Dinamična snaga Urana je dodata emotivnom intezitetu Škorpije i na taj način povećava njenu moć.Jelena  je hrabra i smela ali izbegava da ispolji svoje emocije, pa čak ih i odbija. Izgleda mirno, dok unutar sebe kjuča. Trebalo bi da nauči da postepeno izbacuje emotivnu napetost i energiju, i kada je na takav način stavi pod kontrolu, može je pozitivno upotrebiti i postići unutrašnje zadovoljstvo.   Uran u dvanaestoj kući veoma jasno naglašava da ulaskom u trecu deceniju života  zdravstveno stanje  se menja  na gore ali sve do pede decenije života  glatko će prevazilaziti zdravstvena dešavanja.Venera u osmoj kući nagoveštava da se mora paziti malignih bolesti jer jom vreba ta opasnost…..                                                                                                                                                                                                       Jelenin natal je zaista poseban i govori mnogo toga o njoj,vama sam izneo samo delić onoga što je meni prikazano ali verujte mi na reč ova dama zaista zaslužuje svu pažnju medija.

Фотографија корисника Zoran Petrovic

Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut i Astrolog Zoran Šumadinac

Kontakt tel: 061/143 8 713  viber br. 066/113 813

Pročitano 668 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…