Zanimljivosti

Portal Ezo Svet otkriva - SEKS JE LEK ZA MNOGE BOLESTI .
Mnoge tj većina osoba u ovom modernom vremenu tobože sex smatraju tabu temom i velikom sramotom,ja zaista ne razumem u čemu je problem kad svi mi rado pristupamo tom čnu i želimo da ga češće upražnjavamo . Mnogi če kao  prevrtati oči ( oni nevini u lakat ) kada budu čitali ovaj tekst...ali verujte da mi nimalo to nije bitno....
Pročitajte ukartko zašto često trebamo voditi ljubav.

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.

2. Puno seksa može izbrisati začepljen nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i prolećne alergije.

3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne lepote . Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i očiju.

4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišićni tonus ženskog i muškog tela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu a i ne treba posebna oprema !

5. Vodite ljubav polako, nežno i opušteno, smanjuje te šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.
 
6. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u prethodnoj romantičnoj večeri , koji je normalni sled događaja posle nje.

7. Seks je Sveti lek za depresiju. otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce s osjećajem da su jedinstveni.

8. Seks je za smirenje i smirujući mišićni opuštač najsigurniji na svetu. To je milion puta delotvorniji od od Valiuma.

9. Što više seksa to bolje, jer telo polno aktivno otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlezda našeg tela je neprimetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!

10. Poljubac svaki dan ,smanjuje vaš odlazak zubaru.Umetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvek obnavlja kapacitet pluća.
 
Резултат слика за seks
Prema tome dragi moji latite se posla kako bi došli do zdravlja.
 
Za portal Ezo Svet piše Zoran Šumadinac
 
 
 
 
Pročitano 703 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…