Zanimljivosti

NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU  - Green proizvodi za ličnu i kućnu higijenu na biljnoj bazi

Od 2011. godine, firma radi na edukaciji ljudi o potrebi promene načina očuvanja zdravlja. Stoga stalno pronalazi i usavršava nove zdrave tehnologije u dobijanju proizvoda za svoje potrošače. Sve to ostvaruje u svom razvojnom i proizvodnom centru u Novom Sadu.

Široka lepeza Green proizvoda za ličnu i kućnu higijenu na biljnoj bazi, doprinosi smanjenju i sprečavanju alergija, problema sa kožom, disajnim organima...

Proizvodi su na bazi ekstrakata lekovitog bilja sa naših planina, koje važe za potpuno ekološki zaštićena područja.

Proizvodi ne sadrže alkalije i fosfate, samim tim ne izazivaju alergijske reakcije i ne oštećuju kožu i sluzokožu disajnih puteva.

Predstavljamo neke od proizvoda .

GREEN DENT pasta za zube u svom sastavu sadrži biljne ekstrakate žalfije, nane, kamilice i zelenog čaja. Zahvaljujući međusobnoj sinergiji aktivnih komponenata iz biljnih ekstrakata održava se zdravlje zuba, desni i usne šupljine.

 

Antibakterijski tečni sapun

 Resplanta MAC BIO BAZA. Sadrži ekstrakt bosiljka i ima jako dezinfekciono dejstvo. Koristimo ga za intimnu higijenu, skidanje šminke, pranje rana. Preporučuje se za pranje dečijih ruku. Čisti lice od mladalačkih bubuljica. Kombinacijom ovog sapuna i porodične kreme, dobijamo   lekovite melemske efekte. Pomaže kod ublažavanja alergijskih reakcija, kožnih, gljivičnih i infekcijskih oboljenja, hemoroida i svih promena na koži. Ako noge redovno peremo ovim sapunom, znatno smanjujemo nastanak neprijatnih mirisa, a još jače deluje ako ga utrljamo na suva stopala.

 Šampon protiv peruti

Sadrži ekstrakte bosiljka, mente, aloje, ruzmarina i nevena. Može da izazove peckanje ako dospe u oči. Najčešće, već posle pola potrošenog šampona, perut nestaje, ali treba ga potrošiti do kraja. Koristimo ga za  pranje kose i kože glave. Kombinacija aktivnih materija i ekstrakata lekovitog bilja – ruzmarina i nevena – efikasno ukljanja perut. Na taj način održava pH vrednost kože glave. Šampon se lagano utrlja na nakvašenu kosu, ostavi da deluje nekoliko minuta, a zatim ispere vodom. Posle terapije Green šamponom protiv peruti, nastaviti negovanje kose Green šamponom za normalnu kosu.

 Hidratantna dnevna krema

Hidratantna dnevna krema sa vitaminom E, jojoba uljem i uljem semenki grožđa. Proizvod sadrži antioksidanse i UV filtere koji štite kožu od negativnih spoljnih uticaja. Upotrebom Green hidratantne kreme postižete celodnevnu hidrataciju i negu kože, koja dobija gipkost i elastičnost.

 Pasta za domaćinstvo

Sadrži ekstrakt bosiljka i glicerin tako da blagotvorno deluje na kožu. Ne sadrži u sebi pesak već mikrokozmetičke kuglice, tako da ne ostavlja tragove na finim površinama. Koristi se za čišćenje veoma zaprljanih površina koje istovremeno čisti, dezinfikuje i dezodoriše. Efikasno skida kamenac i odmašćuje. Čisti keramičke površine, podove, posuđe, metalne predmete, nakit, tkanine, jako zaprljane ruke.

Ovo je samo deo iz bogatog asortimana  kojim raspolažemo.Povremeno će mo na portalu Ezo Svet pretstavljati naše proizvode ,proizvedene po najvećem natural kriterijumu.

Ono što je najvažnije dragi potrošači jeste da  imate mogućnost da u toku meseca naručite robu i ako niste u mogućnosti za dan dva da preuzmete vi po vašoj želji kažete datum kad da vam stigne roba.
Želimo još da naglasimo da paket preko 1500 rsd vrednosti pola plaćate vi a pola firma to je 149 rsd. A preko 3000 rsd. poruđbina je besplatna.
Za sve ostale informacije možete se obratiti našem prometeru Danijela Radovanović na kontakt mob. 060 / 555 - 4 - 664
 
Ezo Svet
 
Pročitano 555 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…