Zanimljivosti

OTKRIVENA JEZIVA ISTINA: Već 14 godina ista žena u crnini,sa kesom u ruci pojavljuje se na sahranama

Kruže glasine

Tereza Dojl (65) u svom je gradu Slauu poznata po pohađanju svake sahrane.

Razlog je bizaran — besplatno obilje „ića i pića“. Čini se da starica nema srama…

Odlazak na sahranu gotovo svima predstavlja pravu muku, ali ima i onih koji ih redovno posećuju iz prilično bizarnih razloga. Jedan takav primer je Tereza Dojl (65) iz engleskog Slaua, koja već 14 godina prisustvuje svakoj lokalnoj sahrani zbog — besplatne hrane i pića, prenosi „Oditi central“.

Tereza je naišla na optužbe nekoliko ljudi koji tvrde da dolazi na sahrane samo kako bi mogla da uživa u obilju ića i pića na daćama.

Navodno se pojavi i pretvara da je poznavala pokojnu osobu, ponekad i popriča s članovima familije, a kruže glasine da čak i nosi hranu sa sahrana.

– Tereza svaki put sedne na svoj bicikl u svakodnevoj odeći svetle boje, ali u korpi ima crnu odeću u koju se presvuče pre sahrane – tvrdi jedan njen komšija.

Margaret Vajthed, meštanka koja je nedavno sahranila svoju ćerku, kaže da se Tereza pojavila na sahrani i počela da razgovara s ljudima. Budući da je Margaret ne poznaje, odlučila je da popriča s njom i da sazna ko je.

Tereza joj je rekla da je radila kao konobarica zajedno s njenom kćerkom, ali preminula nikad nije radila kao konobarica.

– Jela je kao da sutra ne postoji, a na kraju je napunila kesu hranom i ležerno sela na bicikl. Ostala sam u šoku – priča Margaret.

Tereza je u svoju obranu rekla da je to „njen posao“ i da „mora da ide na sahrane“.


Izvor:srbijadanas.com / Ezo Svet

Pročitano 420 puta
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…