Web prezentacije

Zanimljivosti

NAJPRIZNATIJI EZOTERISTA - ASTROLOG I HIPNOTERAPEUT NA NAŠIM PROSTORIMA - ZORAN ŠUMADINAC PRATIOCIMA EZO SVETA OTKRIVA TAJNU USPEHA KROZ PAR ŽIVOTNIH SAVETA

Uvek moraš prvo ceniti sebe. Koliko se sam ceniš toliko očekuj da te drugi cene. Moraš biti samopouzdan, jer koliko je samopouzdanje toliki je uspeh u životu.

 

 1. Uvek se pouzdaj samo u sebe. Ne zavaravaj se da će neko umesto tebe napraviti nešto za tvoje dobro. U mislima je snaga. Uvek moraš misliti i verovati da će ti se ostvariti cilj koji si sebi postavio.
 2. Ne vraćaj se u prošlost. Ne razmišljaj o proteklim gubicima. Oduševljavaj se sa onim što radiš i veruj da je to ono pravo i da bolje nisi mogao napraviti. Raduj se svakom pomaku svojih radova i ideja bez obzira koliko on bio mali. Maštaj, jer je to pozitivna energija koja puni tvoje prazne baterije.
 3. Uvek uči nešto novo. Učen je onaj čovek koji stalno uči iz različitih izvora, ne samo iz knjiga, već i od neprijatelja, ako ono što on radi je dobro. Razvoj se sastoji u tome da se znanje skuplja, čime obogaćujemo svoj duh, izgrađujemo svoju ličnost i težimo savršenstvu.
 4. Rad razvija čoveka. Ne postoji ni jedan manje vredan rad. Vrednost čoveka meri se prema raspoloženju s kojim obavlja svoj posao. Rad je deo onog ko ga vrši i po njemu se prosuđuje vrednost onoga ko ga je izveo.
 5. Budi aktivan u društvu. Budi okružen ljudima koji ti veruju, koji te razumeju, bodre te i pomažu.
 6. Budi pošten. Ovo je najveća vrednost koja se ne može kupiti nikakvim novcima. Svako u nama nosi svetlost koja nam i u najvećoj tami života otkriva pravi put.
 7. Gospod nam je dao dušu i razum. Iskoristimo to neviđeno bogastvo koje smo dobili samim rođenjem.
 8. Rođeni smo slobodni. Nikome i nikada ne dozvolite da vas neko sputava i drži pod svojom vlašću, jel zapamtite, Gospod je samim našim rođenjem darovao nam bezuslovnu slobodu.
 9. Učite na prošlim greškama. Ako ste jednom na jednoj sferi posla ili razmišljanja ili pak zbog nekih osoba imali problem i niste uspeli da se pokrenete i ispravite svoj život. Onda odmah, još danas napustite sve to i ne vraćajte se ponovo sa uverenjem, biće bolje drugi put. Ne neće biti bolje, biće isto i najverovatnije još gore.
 10. Odstranite sve negativne osobe iz svog okruženja. Nemojte misliti da vas svi vole ili svi mrze, to je puki san. Čuvajte se onih osoba koji vas tapšu po ramenu i govore da si super, da je druga strana gora. Sve osobe koje su nas na neki način povredile,uvek će to raditi ali samo sada više i lukavije, jel su naučili kako da vas povrede a da ne osetite na vreme,da ne osetite dok ne prokrvarite. Jos ovog minuta takve osobe odstranite od sebe i pođite osobama ili osobi koja će vam jasno reći gde grešite i ukazati na vaše greške.
 11. Da li će boleti . Da naravno da će boleti, jel istina i pravda su oduvek bile bolne. Ali na nama je da pretrpimo tu malu životnu bol kako bi zarasle rane koje su nam drugi pravili. Kada zarastu rane, shvati će te da je vredela istina koju ste dobili a nje ste se i plašili.
 12. Da li treba odustati od svog životnog cilja. Naravno da ne treba, jer ni druga strane ne bi odustala od svog cilja. Borite se. Nemojte posle kada prođe vreme sebi prebacivati, pa što nisam, a mogao-la sam. Nemojte da vam bude izgovor – nisam zbog dece, nisam jel ga- je volim, žao mi . Ne nikako vam nije žao već ste kukavica i ne želite da novo rizikujete,mnogo vam je bolje, čini vam se tako, da ste u vrtlogu i smradu koji vam drugi nameće.
 13. Žrtvujem se radi porodice. Netačno, apsolutno netačno. Samim tim samo sebe zavaravamo i vodimo sebe u što dublji životni ponor. Niko nam neće reći hvala. Možda će i najverovatnije porodici biti bolje kada skupite hrabrost i prekinete torturu i mučenje, pa će vam upravo radi toga kasnije porodica biti zahvalna. I zapamtite dobro, život je jedan i niko ali niko nije vredan uzeti ga nama.
 14. Ne budimo kukavice. Nemojmo život gledati sa klupe, već budimo akteri na pozornici, zauzmimo što veću i sto glavniju ulogu.
 15. Da li trebamo žrtvovati svoj život kako bi drugoj strani bilo bolje. Ne to nikako ne trebamo dozvoliti bilo kome da od nas pravi žrtve. Čim ne ide, nit se kida i moramo nastaviti dalje sami, neće biti lako ali ćemo se sami bolje osećati i najzad slobodno disati. Setite se da Gospod je pri samom našem rođenju dao potpunu i bezuslovnu slobodu.

 

Ezoterista - Astrolog i Hipnoterapeut Zoran Šumadinac

 Portal EZO SVET

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…