Astrolog Vlada

EzoSvet

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje .

 

 OVAN

Posao - Sa mnogo emocija i žurbe pokušavate da rešite poslovne dileme, ali glavni problem je to što ste skloni da slušate one koji pokušavaju da utiču na vas svojim orginalnim idejama. Početkom sedmice pokušajte da smanjite troškove, a krajem perioda igrajte igre na sreću. Ne uzimajte kredite.

Ljubav - Trebalo bi da izegnete konflikte ili provokacije na radnom mestu. Sve vreme ste verovatno veoma zainteresovani ili veoma zaljubljeni u osobu koja je prisutna u javnosti, veoma dinamična i temperamentna. Ako se radi o umetniku ili sportisti, imajte strpljenja, moguće je da se radi o nekome ko je prilično rasejan, ima mnogo obaveza ili često putuje.

Zdravlje - Budite oprezni u svakoj vrsti komunikacije, kako u priči tako i u saobraćaju.

 

BIK

Posao - Preterano se opterećujete potrebom da utičete na sve što se dešava oko vas, i to vas iscrpljuje. Pokušavate da budete od koristi Strelcu ili Jarcu ili da pozitivno utičete na Devicu. Imate potrebu da uložite novac u nekretnine ili u neki privatan posao. Početkom perioda možete igrati igre na sreću, ali sa malim iznosima.

Ljubav - Ako ste mladi, moguće je da ćete se zaljubiti u nekog ko je duhovit, društven, često ga viđate u većem društvu, ali to nije veza koja obećava. Ukoliko ste u zrelim godinama, imate sve šanse da se preterano opteretite fantazijama o nekome ko je, najverovatnije, zauzet ili nema dovoljno vremena za vas, ali prema vama nije ravnodušan.

Zdravlje - Što manje nerviranja zbog posla, to bolje po vas. Razmislite o dijeti.

 

BLIZANCI

Posao - Imate osećaj da ste moćniji nego što ste. Mnogo toga što se dešava u stvari vam izmiče kontroli. Porodična situacija vas, moguće je, zabrinjava više nego što bi trebalo. Ne ulazite ni u kakve trgovinske transakcije, ne potpisujte nepotrebno ugovore, ili nove poslove.

Ljubav - Kratak flert koji se može pretvoriti u dugogodišnju agoniju, jer ste na pragu da uđete u paralelnu vezu, može biti opomena, da treba dobro da razmislite pre nego što se u bilo šta upustite. Ako vam je stalni partner Vodolija ili Jarac, moguće su ljubomorne scene. Ako ste mladi, moguće je poznansto preko Interneta, ali to neće biti dobar partner za vas.

Zdravlje - Pazite se moguće povrede na poslu i u kući.

 

RAK

Posao - Vrlo naporna sedmica za vaš nervni sistem. Osećate se nemoćnim da rešite svoju situaciju, ma o čemu da se radi, ali, najverovatnije, vas brine odnos sa partnerom. Prilično ste iscrpljeni. Predstoje vam dobici koji vam neće značajnije popraviti situaciju. Moguća je poveća kupovina nekog umetničkog predmeta.

Ljubav - ljubavni problemi su u prvom planu. Čak i ako ste opterećeni poslom, pokušavate da na najjednostavniji način razrešite emotivnu dilemu. Ukoliko ste na početku veze ili ste u periodu zahlađenja odnosa, imajte strpljenja, partner mora da reši nešto što njega lično u priličnoj meri opterećuje. Moguće da je finansijski ili zdravstveni problem. Poznanstvo sa Ribama.

Zdravlje - Nemojte se nervirati zbog onoga na šta ne možete da utičete.

 

LAV

Posao - Prijatelji vam uzalud pomažu u vezi sa odlukama koje treba da donesete, a odnose se na poslovnu dilemu. Na kraju, ipak, uradite sve po svome, ili pod uticajem Vodolije. Ma kako vam posao izgledao besperspektivan, ne odustajte od svojih ambicija. Ne kupujte tehničke uređaje, ne igrajte igre na sreću, pogotovo ne na nagovor prijatelja. Moguć novac ili dobitak od člana porodice.

Ljubav - Moguća je strastvena ljubav, romantična veza, ili novo poznanstvo koje će za vas biti veoma značajno. Ukoliko ste u stalnoj vezi, moguće je nerazumevanje ili manja rasprava, a ako ste slobodni, veoma strastvena veza. Trenutno, vaš znak je u trendu i mnogima se sviđate. Svesni ste toga i zračite pozitivno.

Zdravlje - Emotivno ste vrlo zadovoljni, osećate unutrašnji mir, a samim tim i zdravi.

 

DEVICA

Posao - Razne vrste promena na poslu vas prilično iscrpljuju i demorališu, ali sebe nalazite u toj atmosferi. Pustite druge da rešavaju probleme, a vi budite samo izvršilac. U nekoj ste vrsti očekivanja iznenadnih troškova, ali oni ne treba da vas plaše. Naći ćete izlaz iz takve situacije, ako do nje uopšte dođe.

Ljubav - Ako vas osoba na poslu ignoriše, ili ako ste u braku i imate mnogobrojne probleme sa partnerom i neslaganje oko nekih praktičnih pitanja, pokušajte da sa što manje žestine i malodušnosti pristupite rešavanu problema. Slobodne Device maštaju o iznenadnoj velikoj ljubavi i ona je moguća ako su rođene početkom sedamdesetih ili krajem osamdesetih. Sviđa vam se Lav  ili Vodolija ali nemate hrabrosti da to priznate.

Zdravlje - Posao ne treba da bude uzrok stresa. Stići ćete sve da obavite na vreme. Moguća prehlada.

 

VAGA

Posao - Prividno mogo toga vam ide naruku, a u suštini, trebalo bi da budete oprezni, posebno da na vreme reagujete kada je u pitanju bilo kakav kontakt sa strancima. Postali ste malo vredniji od kada ste shvatili da novac neće stići sam od sebe i da morate da zasučete rukave. Igre na sreću mogu vam doneti lepe dobitke sredinom sedmice.

 

Ljubav - Vaš znak ima mnogo više sreće u ljubavi nego u okviru porodičnog života. Ako ste pod istim krovom sa osobom vašeg života, ne potežite pitanja u vezi sa stambenim problemom, jer vaš partner očekuje više romantike. Ako ikako možete, putujte, bar nakratko negde ili idite što češće s društvom u provod. Slobodne Vage upoznaju takođe Vagu, Vodoliju ili Blizance.

Zdravlje - Više se šetajte i više se opuštajte.

 

ŠKORPIJA

Posao - Čuvajte se gneva, žustrih reakcija i pokušajte da nađete zajednički jezik sa onima koji ne misle kao i vi. Vrlo brzo će vam se takva taktika isplatiti i više nego što pretpostavljate. Mogući vanredni troškovi, ali ne brige već nerviranje kako je to moglo da vam se dogodi. Sledi nov izvor prihoda, najverovatnije u radu sa Strelčevima ili Jarčevima.

Ljubav - Nije vreme ni za nove avanture, ni za scene, prebacivanja, ozbiljne rasprave, čak ni za razvod. Stalni partner samo čeka da mu date povod da bi pokazao svoje nezadovoljstvo, a onaj koji vam se sviđa, zbog nečega se ne ponaša kako biste vi to želeli. Ipak, ima mnogo njih na koje možete da računate i koji bi jedva čekali da budete s njima.

Zdravlje - Izbegavajte društvo pušača.

 

STRELAC

Posao - Osećate se nemoćnim da ubedite one koje treba da vas poslušaju. U pravu ste po mnogim pitanjima, ali sada nije momenat da to bilo kome dokazujete. Na poslu se družite samo sa onima sa kojima imate o čemu da pričate. Sve ostalo je čist gubitak vremena koje ionako ne organizujete kako treba. Možete očekivati uvećanje prihoda preko rada sa strancima, na univerzitetu, davanjem časova ili prevođenjem, ali i igrama na sreću.

Ljubav - Dobro se osećate u društvu osoba koje su pomalo ekscentrične, moguće umetnici ili spremne da rizikuju, ma o čemu da se radi. Ako se radi o nekome koga ste upoznali na poslu, osećate da ste na istim talasnim dužinama, i to vam je veoma važno, jer i pored erotske privlačnosti, veoma vam je bitan duhovni sklad sa partnerom.

Zdravlje - Budite veoma oprezni, jer postoji mogućnost pada i manjih povreda.

 

JARAC

Posao - Početak sedmice može biti veoma naporan, jer ne samo da mnogo očekujete od drugih, već prvenstveno od sebe. Visoke ciljeve ne možete postići ako vam je loša koncentracija. Mnogo troškova, a zarada standardna. Uradite nešto po pitanju vanrednog posla. Moguća finansijska podrška iz inostranstva.

Ljubav - Vaš zaštitnički stav prema partneru i navika da svoj mir kupujete popuštanjem i pristajanjem na nešto što vam u stvari ne odgovara, neće vas usrećiti. Ako ste slobodni ili se tako ponašate, idite za svojim impulsima i dopustite da neko oseti i strastveni deo vaše prirode koji nije nimalo opterećen ni obavezama ni ličnim nezadovoljstvom. Moguća avantura sa Ovnom, Lavom ili romansa sa Devicom.

Zdravlje - Potrebno vam je i više rekreacije i više odmaranja.

 

VODOLIJA

Posao - Može vam se učiniti da je situacija povoljna nego što jeste. Brzopleti ste i samouvereni, ali pazite se, vaš optimizam nema realnu osnovu po mnogim pitanjima. Predstoji više manjih dobitaka sa raznih strana. Potražite honorarni posao u medijima ili sportskoj organizaciji.

Ljubav - I po pitanju ljubavi možete biti previše sigurni u sebe, samo zato što ubirate nekakve poene sitnom pažnjom. Sigurni ste da se mnogima sviđate, ali nemate baš jako izoštrene kriterijume s kim bi trebalo da budete. Ako imate pored sebe zaista kvalitetnu osobu, cenite to, da se ne bi okrenula na drugu stranu. Previše vas interesuje društvo i utisak kakav ostavljate a manje sadržajna ljubavna veza.

Zdravlje - I pored toga što vam se raspoloženje često menja, zdravlje je dobro.

 

RIBE

Posao - Vama baš i ne ide kako ste navikli. Situacija u domu je i dalje prilično napeta i nešto vas u vezi sa porodicom prilično frustrira. Nečije ponašanje ili celokupna atmosfera. Igrajte igre na sreću, a tiket kupite u blizini prodavnice sportske odeće ili sportske opreme.

 

Ljubav - Ako ste mlada žena, odgovarao bi vam stariji muškarac koji bi vam se u svemu nalazio pri ruci. Ukoliko ste stariji muškarac, odgovarala bi vam mlađa ali ambiciozna, tamnokosa osoba koja bi u stvari bila vaš glas razuma jer biste se toliko u nju zaljubili da ne biste znali gde ste. Moguće je da se tako nešto već dogodilo. Ribe koje su u braku imaju ozbiljnih trzavica.

Zdravlje - Aktivirajte se na polju ljubavi, hormoni će vam proraditi i vi ćete se osećati mnogo bolje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

U proseku, svako od nas ima oko 70.000 misli dnevno. Od njih "izgovorimo" oko 10.000 reči.  Svaka misao i svaka reč imaju svoju energetsku vibraciju i emocionalnu boju.

 

Od onoga što obično mislimo i govorimo, zavisi ne samo naše raspoloženje, već i naša realnost.

Moć reči

Reči su način komunikacije sa okruženjem, način prenošenja informacija, svojih razmišljanja, mišljenja, želja i zahteva. Rečju se, može zainteresovati, ohrabriti, isceliti, ali i uvrediti, naštetiti, pričiniti duševnu i čak fizičku bol.

Svaka reč koju kažete ima različit nivo vibracije i nosi određenu energiju i emocionalnu poruku. A koja verbalna poruka prevladava u vašoj svakodnevnoj komunikaciji? Kako reagujete, na primer, na žalbu prijateljice da joj se dete razbolelo? Možete reći: "Oh, jadno dete, odakle dolaze sve te nesrećne bolesti!" Ili " Bog mu dao dobro zdravlje! Neka brzo ozdravi!". Pokušajte sada  naglas da kažete obe rečenice i pratite osećaje u svom telu i emocije koje one izazivaju.

Reči su moćni instrumenti koji utiču na nivo vaše lične energije, emocionalne ravnoteže i zdravlja. Reči sa niskim vibracijama, negativne poruke, ograničavajuća uverenja negativno utiču na vaše samoosećanje i ponašanje. Pošto ste proveli samo par minuta u društvu "hroničnog" žalioca, osećate pad snage i "zarazićete se" njegovim raspoloženjem. A šta ako ste žalioc vi?

Koliko puta dnevno se žališ na nešto? Na primer, na suvišne kilograme ili lenjog muža, "nezahvalnu" decu, kom[ije, kolege ... Svaki put kada izgovarate takve reči sa niskim vibracijama, negativno utičete na život u više pravaca odjednom:

Ponavljajući mnogo puta jednu te istu stvar, stvarate jaka ograničavajuća uverenja. Šta mislite da fraza "Nikako ne mogu da smršam, ništa ne pomaže, tako sam debela!" da li će vam to pomoći da dođete do figure vaših snova?

Žaleći se  drugim ljudima na svoje probleme, kod njih stvarate utisak da ste zapravo "gubitnik", "nesrećan u ljubavi", a vaš život je "dosadan i nepravedan".

​Prvi korak za punjenje svog života rečima sa visokim vibracijama je svesnost. Pratite sebe i svoje uobičajene fraze, kojim opisujete sebe ili svoj život. Ako u vašem rečniku dominiraju negativne "bespomoćne" reči ("ne mogu", "ne uspevam", "treba mi"), onda lišavate sebe mogućnosti da stvarate željenu realnost.

Zapamtite da su vaše reči boja kojom slikate svoju stvarnost. Birajte ih razumno i svesno kako biste stvorili život iz svog sna.  Sledeći put kad poželite da kažete iz navike nešto sa niskim vibracijama, na primer, da se požalite ili osudite sebe zbog nečega, zaustavite se. Zapitajte se:

"Zašto želim ovo sada da kažem?"

"Kako će me te reči učiniti srećnim?"

A onda recite nešto sa ljubavlju, od srca, reči koje će imati pozitivan uticaj na vaš svet.

 Picture

Vodite računa šta mislite i izgovarate, jer se iste vibracije mogu vratiti vama

 

Snaga misli

Sa rečima koje glasno izgovaramo, sve je manje - više jasno, a da li i misli mogu uticati na našu stvarnost? Mogu i još kako!

Savremena nauka je dokazala da su naše misli  "žive". Svaki put kada pomislite nešto, emitujete određenu vibracionu energiju. Nemaju sve misli istu vibraciju i snagu. To zavisi od toga koliko često "vrtite" istu misao, koliko osećanja i emocija ona izaziva u vama. Što više energije ima određena misao, to je veća njena snaga i sposobnost da privuče u vašu stvarnost različite događaje.

"Jednokratne" misli nemaju istu snagu kao uporna uverenja koja su duboko ukorenjena u vašoj svesti i podsvesti. Oni stvaraju konkretne šablone mišljenja, ponašanja, utiču na sposobnost postavljanja i postizanja ciljeva, i tako dalje. Na fiziološkom nivou, takva uporna uverenja su neuronske veze u mozgu. Ako ova uverenja imaju nisku vibracionu energiju, stvarnost se izobličuje i pojavljuju se različiti "blokovi".

Prema Zakonu privlačenja, energija privlači energiju. Dakle, vi privlačite  iste okolnosti, događaje i ljude koji se nalaze na nivou vaše dominantne frekvencije vibracije. Razumevanje da svojim mislima formirate realnost oko sebe, može pomoći da donesete odluku i počnete da živite na visokim vibracijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju.

 

 OVAN

Posao - Veoma ste opterećeni problemima koje ste prevideli, a mogli ste da ih rešite. Jarac ili Škorpija, najverovatnije se radi o pretpostavljenom, ne izlaze vam u susret, ili postavljaju prevelike zahteve. Postoji mogućnost dogovora sa jednim Rakom ili Lavom, krajem sedmice. Bićete u prilici da zaradite priličnu sumu preko posla sa strancima, ili u poslu sa nekretninama. Nemojte nikome pozajmljivati novac.

Ljubav – Tokom ovog perioda možete doživeti interesantan susret sa Lavom, Rakom, Vagom ili Blizancima. Slobodni Ovnovi imaju šanse da se zaljube ili da dožive romansu. Ako ste u braku, od vašeg raspoloženja zavise harmonični odnosi.

Zdravlje – Dobro se osećate. Budite pažljiviji u vožnji.

 

BIK

Posao- Ovo je vreme važnih odluka i svesni ste da od njih mnogo toga zavisi, naročito kada je vaša karijera u pitanju. Spremni ste da promenite postojeći ili da započnete novi posao, ali ne ulazite u kooperaciju sa Ovnom koga dobro ne poznajete. Blizanci su prilično nepouzdani kao saradnici. Očekuju vas uplate sa nekoliko strana. Vaši pretpostavljeni nameravaju da vas nečim obraduju, ili vam pristiže uplata na koju niste računali.

Ljubav – Interesantna sedmica i za slobodne i za zauzete Bikove. Oni koji nameravaju da osvoje srce jednog Raka, Škorpije ili Jarca, moraju da budu uporni, ali i vrlo taktični. Sredinom sedmice predstoji susret koji će vas prilično uzdrmati, moguće sa Ovnom, Strelcem ili Vodolijom.

Zdravlje – Posetite zubara.

 

BLIZANCI

Posao - Maksimalno iskoristite ovaj period da biste za sebe uradili nešto što ste odavno želeli ili planirali, pogotovo ako se bavite umetnošću. Ovo je povoljan period i za sportiste, pa možete postići dobar rezultat. Odavno planirate ulaganje u nekretnine, bilo da nameravate da kupite nešto novo ili da renovirate stambeni prostor. Biće vam potrebno više nerava nego novca.

Ljubav – Prilično harmoničan period tokom kojeg možete ostvariti svoje snove, naročito ako ste mladi. Bilo bi dobro da planirate put sa partnerom negde u inostranstvo, ili bar u neko mesto koje odavano zajedno želite da posetite. Polako se oslobađate prošlosti i svega što vas već dugo bespotrebno opterećuje.

Zdravlje – Čuvajte se oštrih predmeta.

 

RAK

Posao- Budite aktivniji na poslu i dosledniji onome što obećate, ukoliko želite nešto da postignete, jer ste skloni povremenoj malodušnosti i povlačenju u sebe a i prema svima ste sumnjičavi. Sa ambicioznim ženama ne uspevate da nađete zajednički jezik. Pokušavate da se ne nervirate zbog izdataka kojima ste neplanirano izloženi, moguće zbog neke manje štete u domu.

Ljubav – Ne odustajete od namere da osvojite jednog Ovna, Blizance ili Jarca koji su vam odavno opsesija. Ipak, mnogo toga se dešava u vašoj mašti, a malo toga u stvarnosti. Budite spremni da se prilagodite potrebama stalnog partnera, jer ako ste u braku, on neće tolerisati vašu zanesenost.

Zdravlje – Idite na odmor.

 

LAV

Posao - Pruža vam se prilika da uđete u zanimljiv ortački odnos sa jednim Ovnom, Blizancima i Vagom, ili da započnete zajednički posao sa osobom koja vam je draga. Planirate profitabilan posao sa strancima, ali situacija se može iskomplikovati, a i neće baš sve ići tako glatko kako ste zamišljali. Uspeli ste da napravite dogovor u vezi sa nekim dugom, ali je pitanje kada ćete novac zaista i dobiti. Na dobrom ste putu da rešite važan finansijski problem.

Ljubav – Pokušajte da se prilagodite novoj situaciji i da se previše ne nervirate ako se događaji ne budu odvijali kako ste očekivali. Prebrzo donosite zaključke, što se ne odražava povoljno po vas.

Zdravlje – Pripazite na stomak.

 

DEVICA

Posao- Ako radite posao u velikoj firmi, ili ste u kontaktu sa velikim brojem saradnika, potrebna vam je bolja komunikacija i koncentracija, posebno sa Blizancima i Lavom. Pazite šta potpisujete i kakav posao sklapate, pogotovo početkom sedmice, da ne biste bili prevareni. Vodite računa šta pričate jel ste veoma brzi na jeziku, to vas može puno koštati. Mogući su vanredni dobici, kako u novcu tako i u poklonu od osobe koja vam je draga. Očekujete novac preko mlađih poslovnih partnera koji posluju sa strancima.

Ljubav – Porodični i društveni život je vrlo dinamičan, imate brojne posete u domu i mogućnost da se družite sa osobama koje dugo niste videli, najverovatnije se radi o rođacima ili prijateljim.. Već krajem perioda poželećete da budete malo sami.

Zdravlje – Ne odustajte od rekreacije.

 

VAGA

Posao - Ukazuju vam se sjajne prilike u karijeri, naročito ako vaš posao podrazumeva putovanja, rad sa osobama koje su prisutne u medijima ili koje se bave umetnošću. Imaćete uspeha na ispitima, ili ćete dobiti očekivanu stipendiju. Očekuje vas manji priliv novca, naročito preko jednog Lava ili Vodolije. Blizanci vam obećavaju sjajno plaćen posao, ali morate brzo reagovati da bi se to i realizovalo.

Ljubav – Ako ste u vezi sa osobom koja živi u inostranstvu, pazite šta pričate. Možete doći u situaciju da morate da se izvinjavate za nešto što niste rekli ili ste nesmotreno izjavili tamo gde nije trebalo, a tiče se vašeg odnosa sa partnerom.

Zdravlje – Pripazite na leđa.

 

ŠKORPIJA

Posao- Dobićete povoljne poslovne ponude, ili će se dogoditi nešto što će vas obradovati. Ako očekujete vesti iz inostranstva, moguć je novi projekat, posebno sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Nemojte se raspravljati sa jednim Ovnom ili Blizancem oko nečega za šta se oni ne pitaju. Očekuju vas teškoće, naročito u vezi sa dokazivanjem vaših prava na neki iznos koji vam neko duguje. Lako ćete to rešiti pravnim putem.

Ljubav – U ljubavi je moguće pomirenje, naročito sa nekim zemljanim znakom. Jednom Jarcu ste slomili srce, ali on to ne želi da pokaže i ponaša se fer. Ženske osobe iz porodice previše se mešaju u vaše odluke i previše vam pomažu da se snađete u ljubavi.

Zdravlje – Čuvajte se promaje i pripazite grlo.

 

STRELAC

Posao- Nemojte donositi definitivne odluke u vezi sa poslom, naročito ako nemate nikakve pokazatelje ili garancije da će se sve odvijati kako su vam obećali. Dobićete ponudu da radite za strance. Od dogovora koji postignete u ovom periodu u velikoj meri zavisiće razvoj posla. Trenutni zastoj u plaćanjima ne treba da vas brine. Problem koji imate sa novcem ili dugovima rešićete pre ili kasnije.

Ljubav – Ako ste žena, na mnoge delujete zanosno, doživljavaju vas kao veselu i šarmantnu osobu. Ukoliko ste muškarac, prija vam saznanje da će neko pokušati da vas fascinira i vi ćete verovatno biti raspoloženi da sa tom osobom započnete lepu vezu.

Zdravlje – Moguća nesanica.

 

JARAC

Posao - Držite se svojih planova i prinicipa i sve će biti u redu. Nije trenutak da pokušavate da budete na bilo koji način originalni, nego se pridržavajte svojih ranije zacrtanih planova. Ne podležite uticaju drugih. Možete očekivati podršku od jednog Bika ili Vage, moguće i od jedne Ribe u vezi sa vašim poslovnim ambicijama. Predstoje dobici manji od očekivanih, ali naći ćete način kako da popunite budžet. Potreban vam je savet stručnjaka u vezi sa novcem.

Ljubav – Mnogo ste osetljiviji nego što to želite da pokažete i ljubazni ste samo prema onima koji to prema vašem mišljenju zaista i zaslužuju. Ipak, na mnoge ostavljate utisak kao da vam niko nije potreban ili kao da ste superiorni u ljubavi.

Zdravlje – Potreban vam je odmor.

 

VODOLIJA

Posao- Dobro znate šta od koga možete da očekujete. Nemojte se previše nervirati ako u radu sa ženama ne budete mogli da nađete zajednički jezik. Dobićete korisne informacije koje će vam pomoći da pronađete rešenje za trenutnu poslovnu situaciju. Krajem sedmice možete imati veće izdatke od očekivanih, ali vas to neće preterano brinuti. Pazite da vas neko ne pokrade u gužvi. Od projekta koji ste započeli prošle godine očekujete priličnu zaradu.

Ljubav – Nekoga vrlo uspešno zavodite ili želite da na njega ostavite snažan utisak, naročito ako se radi o Blizancima, Vagi ili Biku. Ali, pazite da ne bude obrnuto i da ne postanete njen rob.

Zdravlje – Ne izlažite se preteranim fizičkim naporima.

 

RIBE

Posao - Kako dani budu odmicali, tako ćete i vi biti u sve boljoj situaciji, bar što se tiče poslovnih odluka. Krajem sedmice budite odlučni i tražite svoja prava. Napeti odnosi sa koleginicama neće vas sprečiti da ostvarite svoje planove. Krajem sedmice možete očekivati dobitke u igrama na sreću, ili neki poveći novac na koji niste računali. Možete imati dobitke i od rodbine.

Ljubav – Vrlo ste realni kada je ljubav u pitanju. Ako ste sasvim mladi, veoma ste zaljubljivi i pazite s kim izlazite, naročito ako upoznate nekoga negde na kraćem putu. Čuvajte se osoba sklonih porocima. Ribe u zrelim godinama imaju solidan odnos sa partnerom ili će biti u prilici da upoznaju stabilnu ličnost.

Zdravlje – Pazite šta jedete van kuće.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Sigmund Frojd, najpoznatiji psihijatar i otac psihoanalize ostavio nam je genijalne mudrosti i izreke za sva vremena. Među njima, tu je i lekcija koju svako treba da zapamti – kako da prepoznate glupe ljude!

 

Legendarni psihijatar je ljudsku glupost otkrivao veoma brzo, a kako i vi da ih otkrijete, savetuje u jednoj jedinoj rečenici:- Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida – rekao je Frojd.

 

Dakle, kada se nađete u situaciji da vas je sramota zbog tuđeg ponašanja ili izjave, ili se čudite nekim suludim postupcima – odmah znate sa kim imate posla.

Ako vas ne cene, nemojte se dokazivati – budite to što jeste! Nije problem u vama, u njima je. Nemojte zbog toga spuštati svoje kriterijume i raditi sve što oni požele, izigravati njihovog klovna. Verujte da će vas u jednom trenutku iskoristiti, to je u ljudima. Kada im date jedan prst – oni uzimaju celu ruku.

Na kraju vas zbog svega doista više neće niti ceniti, pa će sve to što ste učinili i prošli biti uzalud. Ako vas ne cene nemojte se dokazivati – budite to što jeste. Nemojte spuštati cijenu svoga dostojanstva radi stjecanja povjerenja, nećete ga ionako dobiti.

Ako vam ne veruju – nemojte im dokazivati i pravdati se što radite, kako radite, zašto radite. Kad ne žele verovati – neće. Iskoristit će to za neke loše namere. Dovoljno je da ostanete verni sebi usprkos svemu i videćete kako će se stvari nakon nekog vremena same menjati. No ne očekujte promene preko noći.

Pravi ljudi će pre ili kasnije otkriti vašu vrednost. Kada pronađete takve ljude držite ih kao kap vode na dlanu, a ostale zanemarite. Vaše oči neće odmah primetiti vrednost takvih ljudi, ali jednom kada ih prepoznate nemojte dopustiti da vas išta od njih odvuče. Kada vi postanete najbolja verzija sebe onda će se pojaviti ljudi čija će prisutnost postati prava avanutra zajedničkog življenja. Tada će vaš zajednički život postati ono što ste oduvek želeli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Portal EZO SVET vam predstavlja horoskop za ovu nedelju. Šta vam zvezde poručuju, možete pogledati.

 

 OVAN

Posao - Veoma ste poletni, energični i puni nekog neobjašnjivog entuzijazma. Početak sedmice je vrlo uzbudljiv, jer ste pod velikim pritiskom i veoma aktivni. Ne znate šta biste od ideja i energije. Novac vam pritiče sa više strana, imate ga uglavnom dovoljno, mnogi čak i više nego što im treba. Moguće je slavlje, koje će vas podosta koštati, negde u nekom restoranu.

Ljubav - Ne morate da iskoristite baš svaku priliku za koketiranje. Mnogi Ovnovi su do te mere u trendu da im sopstvena popularnost udara u glavu. Trebalo bi da, ipak, napravite selekciju u svom privatnom životu. Mnogo novca vam odlazi na kupovine poklona partneru i to vam je izgleda glavni hobi. Volite druge da obradujete, ali proverite bilans na računu.

Zdravlje - Dobro se osećate.

 

BIK

Posao - Situacija se pomalo komplikuje, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Rasejani ste i imate dosta obaveza, tako da se može desiti da vam promakne nešto vrlo važno. Budite spremni na nove, dodatne aktivnosti ili razgovor o promeni posla. Definitivno ulazite u fazu totalnog kraha po pitanju novca. Sve vam mami uzdahe, a moguće je da ste svojevremeno napravili pogrešnu procenu.

Ljubav - U ovom periodu moraćete da taktizirate i to kako god znate i umete. Bilo bi dobro da budete realni u svojim željama, jer bi neko mogao da vam da nade da ima šanse za vas dvoje, a zatim da se povuče. Veoma ste autoritativni za svoje najbliže. Moguća su poveća ulaganja u stambeni prostor ili u privatni biznis.

Zdravlje - Moguća upala mišića.

 

BLIZANCI

Posao - Ne morate da dajete na znanje sve šta želite, planirate, a posebno ne šta preduzimate da biste svoje ambicije ostvarili. Nije povoljan period za započinjanje novih poslova, posebno ne onih unosnijih. Pazite šta potpisujete. Dobra saradnja sa Lavom. Možete imati nekih manjih dobitaka iz ranije završenih poslova koje ste radili s prijateljima.

Ljubav - Može vam se učiniti da ste moćniji nego što ste, da možete da držite konce u rukama i da veza sa partnerom zavisi isključivo od vas. To je samo delimično tačno, zato pazite šta pričate. Moguća je romansa sa Ovnom negde na putu. Predstoje manje trzavice zbog vaše arogancije koju vaši bližnji teško podnose.

Zdravlje - Pripazite se u saobraćaju.

 

RAK

Posao - Novi poslovi i nove mogućnosti mogu za vas značiti i česta putovanja, ili posao koji bi podrazumevao kontakt sa strancima. Nije tako loše kako vam se može učiniti, jer je moguće da će destinacije biti i te kako privlačne. Što vaš posao ima više veze sa medijima, to su veće šanse da dođete do lepe zarade, moguće u radu s glumcima ili muzičarima.

Ljubav - Ako vam se bude dopala Vodolija ili Ovan, a ne uspete da vladate situacijom, pokušajte da budete strpljivi. Nije vam lako da se priviknete na partnerov stil života, jer je mnogo opterećeniji obavezama od vas. Ne budite malodušni. Počinje period nekakve neizvesnosti za vas u vezi sa porodičnim životom, jer nikako ne možete da se dogovorite oko nečeg vrlo bitnog.

Zdravlje - Moguća vrtoglavica.

 

LAV

Posao - Ovo je period velikih obaveza, velikih planova i velikih želja. Uz malo dobre organizacije i podršku Ovna, Vodolije ili Raka možete mnogo postići. Strelac nije tako pouzdan kao što ste mislili, ili ima neke druge ambicije, nezavisno od vaše saradnje. Možete očekivati sredinom sedmice nekakve dobitke, sasvim neočekivane, moguće preko igara na sreću.

Ljubav - Potrebna vam je romantična duša koja ima strpljenja za vas. Prilično često menjate raspoloženje i to vas može u velikoj meri činiti nemogućim za bilo kakav stabilan odnos. Pokušavate da održite svoj autoritet, ali u stvari drugi na neki način upravljaju vašim životom. Neka tako i ostane, jer imaju dobre namere, čak i kada vam se to ne čini.

Zdravlje - Smanjite alkohol.

DEVICA

Posao - Poslednja dva dana perioda su najstresnija, jer vas loša koncentracija ometa da svoj posao obavljate kako treba. Budite spremni na neke promene na radnom mestu koje vas mogu malo zbuniti ili vam možda neće odgovarati. Dobici su mogući početkom i sredinom sedmice i to bi moglo biti za vas neka vrsta rešenja za trenutnu besparicu.

Ljubav - Ako vam se udvara pretpostavljeni, ili neko ko je po rangu iznad vas, nemojte biti arogantni, jer možete docnije shvatiti da ste nepotrebno zatvorili vrata za sobom. Moguća tajna romansa sa sportistom. Prepuštate vođstvo drugima jer vam je tako najlakše. Ipak, kad ste im potrebni tu se, i sasvim dovoljno od vas. U poslednje vreme takva taktika daje dobre rezultate.

Zdravlje - Opustite nerve.

 

VAGA

Posao - Divan period za kreativne duše, za mlade, one koji su entuzijasti, nezavisno od godišta i za umetnike. Moguć je uspeh u javnosti. Ako tražite posao naći ćete ga posredstvom Blizanaca ili Vodolije. Sa više strana vam pritiču manji iznosi novca, naravno to je relativan pojam. Možete vi i bolje, samo se malo potrudite.

Ljubav - Divan period, ako budete pazili šta pričate i kakve sms šaljete. Ako ste zainteresovani za nekoga ko živi u inostranstvu, moguće je odlaganje susreta, ali razlog je opravdan, nemojte bez razloga sumnjati u razvoj događaja. Nikako da organizujete svoj život kako biste želeli. Ma gde da živite i ma kako da ste sredili dom, nešto nije kako treba. Ili nisu svi na okupu, usamljeni ste ili želite promenu ambijenta.

Zdravlje - Dobro se osećate.

 

ŠKORPIJA

Posao - Bilo bi dobro da budete manje svojeglavi i manje nesigurni i da prihvatite ono što vam se nudi, a to nije malo. Dobre perspektive imate u radu s mladima, ma koje da ste godište. Moguć uspeh u inostranstvu ili u radu sa strancima. Sredinom sedmice slede dobici, neočekivani. Imaćete i izdataka, ali ćete ih brzo nadoknaditi.

Ljubav - Nastupa malo teži period za komunikaciju s partnerom, jer nikada ne znate šta od vas očekuje. Bilo bi dobro da mu se nađete pri ruci kod rešavanja važnog problema. Ako ste slobodni, u velikom društvu, prilično bučnih, moguće umetnika, predstoji poznanstvo. Nemate mnogo vremena za vaše najbliže, ali uvek osećate njihovu podršku, ma čime da se bavite.

Zdravlje - Pazite da ne promuknete ili se ne prehladite.

 

STRELAC

Posao – Mašta te o velikim projektima koji bi mogli da vam donesu i novac i popularnost. Na pravom ste putu da neki posao uradite kako treba, moguće u saradnji sa starijim kolegama. Ako ste žena, podržava vas Lav. Mogući su dobici, posebno preko Lava, posebno ako se radi o rođaku, eventualno preko Ovna. Ako vam je obećao posao, održaće obećanje, ali tek krajem sedmice.

Ljubav - Imaćete potrebu da češće izlazite negde sami ili s društvom. Ukoliko imate stalnog partnera, to može biti povod za raspravu. Strelčevi koji se osećaju usamljeno, srešće Vodoliju, Raka ili Ovna, moguće na putu. Sva pažnja se vrti oko patnera koji je veoma posvećen svojoj karijeri. Ako ste to vi, budite malo kooperativniji.

Zdravlje - Pazite se na ulici.

 

JARAC

Posao - Situacija počinje da se odvija povoljno po vas na svim poljima. Upornost i šarm kada se udruže mogu da naprave čudo, naročito kada ste voljni da dobro platite one koji rade sa vama. Ono što priželjkujete nema cenu. Moguć je priliv sa više strana. Ima ko brine o vašem novcu, ali ga i troši. Možda ne bi bilo loše da imate malo bolji uvid u svoje finansije.

Ljubav - Vi ste na sedmom nebu. Ali, pazite se, ima ih još tamo, a ako želite da vaša ljubav ostane tajna o njoj će brujati čaršija. Izazivate pažnju okoline, ma kog da ste pola, statusa i godišta. Moguće su nesuglasice i povremeno vaš osećaj besa, nemoći i rezigniranost. Na to ste već navikli, zakopajte sekire, to je najmudrije.

Zdravlje - Smanjite masnoće.

 

VODOLIJA

Posao - Ovo je jedna od uspešnijih sedmica, ali samo ako budete mudri i prihvatite realnost. Sadašnja situacija, bez obzira na to da li je povoljna ili ne, vrlo brzo će početi da se menja. Imate oštru konkurenciju, ali ćete naći najpovoljnije rešenje za sebe. Mnogo izdataka neće značajno oštetiti vaš budžet. Mogući su dobici preko ulaska u zajednički posao sa Ovnom ili Ribama.

Ljubav - Neko vam se udvara, ali na malo nametljiv način. Vi ste ti koji volite da dominirate i nikako da prihvatite dominaciju partnera. Ako su u pitanju Ovan ili Lav, bolje odmah položite oružje. Strelac je željan vašeg društva. Uglavnom nemate mnogo vremena da viđate svoje najbliže. Bolje za vas, a i za njih.

Zdravlje - Pripazite, skloni ste povredama.

 

 

  RIBE

Posao- Imate veliku želju da započnete neki nov, intelektualan i vrlo kretativan posao koji bi možda bio sasvim različit od dosadašnjeg. Moguće je da biste imali oštru konkurenciju, a to vam nikako ne odgovara. Bilo bi dobro da ne trošite previše, ako ne morate, bar ne u drugoj polovini sedmice.Trudite se da budete racionalniji u rukovanju novcem.

Ljubav - Dopadate se osobi na koju samo prividno ne obraćate pažnu. Pred važnim ste odlukama, posebno u vezi sa budućim životom. Partner je sumnjičav prema osobi koju viđate na poslu. Dobijate poziv za viđenje u tajnosti. Niste spremni da nikoga ni u čemu poslušate. Morate da lupite glavom o zid i to vam je draže, čak i ako vas zaboli. I to je nešto.

Zdravlje - Pazite ako se penjete na nešto ili silazite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Strana 1 od 176
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…