Nedeljni horoskop

NEDELjNI HOROSKOP ZA PERIOD 10 DO 16 JUNA 2019

Prva topla sedmica ove godine. Sedmica okupana sunčanim zracima a kako nas planete i zvezdice vide ove nedelje, da pogledamo sada.

 

 

OVAN

Posao - Mnogo toga postavite na svoje mesto, između ostalog, ozbiljno se pozabavite svojom karijerom. Ova nedelja vam odgovara za bavljenje umetnošću ili za svaki oblik javnog nastupanja. Možete uspostaviti vrlo interesantne susrete sa onima sa kojima ćete nastaviti da radite. Trebalo bi da budete odlučniji u vezi sa regulisanjem plaćanja iz inostranstva ili u saradnji sa strancima, jer biste mogli doći do poveće svote novca.

Ljubav - ljubavni život bi mogao da vam bude mnogo kvalitetniji, naročito ako je i osoba za koju ste emotivno zainteresovani iz sveta umetnosti, ili je na bilo koji način prisutna u javnosti. Moguća je iznenadna avantura sa Vagom ili Blizancima. Budite društveniji i ne odbijajte pozive za izlaske.

Zdravlje - Smanjite konzumiranje alkohola.

 

BIK

Posao - Nećete želeti da zavisite ni od koga i pokušaćete da sve svoje probleme rešite sami. Shvatićete, posebno pred kraj sedmice da to baš i nije tako lako izvodljivo kako vam se može činiti. Pomoći će vam jedan Jarac, kada vam to bude bilo baš značajno. period vam donosi odlične mogućnosti u vezi sa novcem, čak i kada su u pitanju igre na sreću. Ne odustajte od svojih prilično grandioznih planova u vezi sa zaradom.

Ljubav - Trebalo bi da sa partnerom vodite otvorene razgovore o vašoj vezi, jer ćete shvatiti da još postoji mnogo razloga zbog kojih treba da ostanete zajedno. Moguć je susret sa osobom sa kojom ste raskinuli, ali i mogućnost obnove veze.

Zdravlje - Pređite na drugi režim ishrane.

 

BLIZANCI

Posao - Imate priliku da rešite važan problem koji se verovatno tiče pre vašeg ljubavnog života nego profesionalnog. Bićete skloni praštanju. Odgovara vam posao u umetnosti ili sportu. Privlače vas poslovi s nekretninama jer u tome vidite šansu za uspeh. Nemate čega da se plašite, ako se budete dobro informisali.

Ljubav - Nalazite se u periodu u kojem dolaze do izražaja vaša osećajnost, bolećivost i potreba za ljubavlju. Verovato ste previše vezani za kuću, dom i porodicu i ljubav usmeravate na vaše bližnje. Gde je tu partner? Potrebna vam je romansa, moguće tajna sa Ribama ili Bikom ili duža sa Vagom i Vodolijom.

Zdravlje - Prijalo bi vam bavljenje sportom ili rekreacijom u prirodi.

 

RAK

Posao - Neko pokušava da vas nadmudri, i zato ukoliko nameravate da sklopite trgovinsku transakciju, budite posebno oprezni, utoliko pre ako se radi o poslu sa Vagom. Trebalo bi da se manje nervirate, naročito kada su u pitanju osobe od kojih na neki način zavisite. Ako vas Blizanci ili Devica budu nagovarali da sa njima uđete u neku transakciju, razmislite dobro. Budite trezveni kod donešnja poslovnih odluka, ne budite impulsivni.

Ljubav - ljubavni život bi mogao da vam bude mnogo kvalitetniji, naročito ako je i osoba koja vam je draga iz sveta umetnosti, ili je na bilo koji način prisutna u javnosti. Neko će vas impresionirati, ali je pitanje da li će ta osoba biti slobodna. Ipak, vama to kao da neće mnogo smetati.

Zdravlje - Ojačajte imunitet biljnim čajevima.

 

LAV

Posao - Nešto planirate o čemu nikome ne govorite. Osluškujete svoju intuiciju i na pravom ste putu ka uspehu. Žena u znaku Raka ili Bika velika vam je podrška. Dobijate pozive sa više strana, posebno od onih koji su vam uvek na neki način pomagali ili su prema vama bili darežljivi, bolećivi.

Ljubav - Na kraćim putevima lepo ćete se provesti, naročito ako povod bude romansa sa nekim koga ste svojevremeno upoznali na putu, a radi se o Vagi, Ovnu ili Blizancima. Možete planirati zajednički život, preseljenje, stupanje u brak ili zajednički posao sa osobom koja vam je draga.

Zdravlje - Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

 

DEVICA

Posao - Vreme je da odredite svoje ciljeve i da u tome budete krajnje realni. Imate smisla za poslove, posebno one u kojima je potrebno da pokažete prilagodljivost. Ukoliko radite u velikoj firmi, vi ste ona strana koja ima veliki uticaj na saradnike. Biće novca, i redovnog, i neočekivanog i onog kojeg s nestrpljenjem očekujete. Ako želite dobro plaćen posao, potrudite se i da ga dobijete. Upornošću možete to postići.

Ljubav - Partner vam često daje povod da se osećate uznemirenim i nikada vam ne pruža osećanje sigurnosti, ali vas kao da više deprimira činjenica da on ne shvata vaša osećanja, nego što vam smeta nedostatak pažnje. Naučite da budete otvoreniji i spontaniji. Neko čeka da mu se javite. Na vama je da napravite prvi potez.

Zdravlje - Obratite pažnju na sinuse. Morska voda bi vam dobro došla.

 

VAGA

Posao - Mnogima su potrebni vaši saveti i vi ćete biti vrlo prijatni u kontaktima sa onima koji mogu postati vaši potencijalni saradnici. Period je dobar za inspiraciju, umetnost i one oblasti u kojima je potrebno pokazati emocije. Troškovi se povećavaju, ali vas to mnogo ne uzbuđuje, jer tačno znate kako da dođete do ekstrazarade. Prihvatićete posao koji ste pre izvesnog vremena odbili.

Ljubav - Ako ste rođeni početkom znaka, vrlo ste aktivni na ljubavnom planu. Ako ste u vezi se nekim koga viđate na poslu, možete doći u situaciju da pogrešno procenite partnerovo raspoloženje. Ne budite strogi prema partneru.

Zdravlje - Moguća nesanica.

 

ŠKORPIJA

Posao - Ne volite kada ne znate na čemu ste, a upravo se tako osećate. Previše unosite emocije u posao, a u ljubavi ste racionalni. Kako bi bilo da napravite malu promenu i pokušate obrnuto? Vaša glavna preokupacija trenutno je novac, zarada, i naći ćete originalan način da uz pomoć saradnika u znaku Device, Bika i Riba to i ostvarite.

Ljubav - Izbegavate odgovore na direktna pitanja posebno kada ih postavi neko ko to ne radi iz znatiželje nego ga zaista zanimate. Vaš znak ima najburniji emotivni život ili bar najveće mogućnosti. Ako to propuštate, pravite krupnu grešku. Bik je potpuno opčinjen vama. previše ste opterećeni tuđim brigama. Mnogi gledaju da izvuku neku korist od vas. Budite mudriji.

Zdravlje - Obratite veću pažnju na ishranu, posebno smanjite slatkiše.

 

 STRELAC

Posao - U kontaktu ste sa kolegama koje su verzirane u svoj posao i čija uputstva bi bilo dobro da sledite, jer ste skloni hazardu i ishitrenim odlukama. Budite oprezni u radu sa osobama koje su po rangu iznad vas. Još malo pa stiže nešto novca. Uskoro se situacija popravlja.

Ljubav - Možda vam predstoji susret sa osobom koja vam je nekada bila draga ili ćete možda rešiti da je vi pozovete. Trebalo bi ipak da idete napred, i da ako mislite da je pomirenje ili ponovni susret sa njom moguć, vaš odnos postavite na nove osnove. U stvari, vi verovatno ni ne znate šta hoćete. Manje porodičnih rasprava bolje i za vas i za vaše bližnje.

Zdravlje - Čuvajte nervni sistem.

 

JARAC

Posao - Možete biti nervozni, nestrpljivi i skloni ishitrenim potezima. Nemojte se previše opterećivati obavezama, naročito u vezi sa javnošću. Trebalo bi da potražite savete Bika ili Škorpije. Dajete povoda ljudima da pričaju o vama svašta, posebno kada je novac u pitanju. Mnogi misle da zarađujete više nego što je to slučaj.

Ljubav - Nestrpljivi ste, romantični i verovatno vrlo zaljubljeni u nekoga sa kim nemate sličnosti. Vaša strastvena priroda najbolje se trenutno slaže sa osobom u znaku Vodolije, posebno ako je ta osoba poznata u javnosti ili se često susrećete na poslu. Vaga ili Bik bi takođe mogli da dođu u obzir.

Zdravlje - Izbegavajte sukobe i osobe koje vam se mešaju u život – bićete zdraviji.

 

VODOLIJA

Posao - Nalazite se u povoljnom periodu kada su u pitanju poslovni odnosi sa proverenim prijateljima. Ne bi trebalo da ulazite u neke aranžmane sa onima o kojima ne znate mnogo. Verujete da možete da zaradite više nego što je to bio slučaj do sada. Morate se truditi da u svemu što radite budete temeljniji da bi to naišlo na pravi prijem i da biste mogli da naplatite. Malo više ljubaznosti u odnosima sa poslovnim kolegama ne bi bilo na odmet.

Ljubav - Imate svoj svet u koji partner nema pristupa. U njegovom prisustvu se osećate stešnjenim i sputanim. Možda će vam se stvoriti osećanje griže savesti. Ako ste slobodni, možda ćete se upustiti u vezu sa osobom koja vam ni u čemu ne odgovara.

Zdravlje - Korigujte ishranu i ustalite obroke.

 

RIBE

Posao - Vaša radoznalost i prilagodljivost i velika potreba za izražavanjem svojih ideja dovodi vas u kontakt sa velikim brojem ljudi. Sa mnogima od njih možete doći u sukobe, ako niste spremni da se prilagodite njihovim potrebama i njihovim stavovima. Nemojte se nikome pravdati koliko zarađujete. Trebalo bi da budete mnogo mudriji kada su u pitanju finansije. Ne menjajte devize ako ne morate.

Ljubav - Vrlo ste odani partneru koji je prilično težak, možda pomalo i depresivan, ili prolazi kroz težak period. Na vama je da pokažete svoju snagu, da budete odlučni i postojani. Neka se okolina upravlja prema vama, ne obrnuto.

Zdravlje - Nemojte dozvoliti da vas bilo ko provocira. Sačuvajte hladnokrvnost i sačuvaćete nerve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Pročitano 611 puta
Tagovano
Share this article

About author

EzoSvet
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…