Natalna karta poznatih

BRAČNI PAR TOMAŠIĆ - BOSILjČIĆ POD ASTRO LUPOM ZORANA ŠUMADINCA - SAVRŠEN PAR KOJI PLENI LjUBAVLjU I EROTSKOM ENERGIJOM

Glumačko – estradni braćni par  Bosiljčić – Tomašević već pola decenije zaokupljuje medije u regionu. Ivan Bosiljčić je glavnom ulogom u seriji RANjENI ORAO rasplamsao simpatije publike dok je Jelena Tomaševic svojim vokalom i pesmama ušla u srca svih generacija. Trašili ste ljihov natal, pa aj sada da ga pogledamo.

 

Ivan je pod zodijakom Jarca dok u podznaku Ovna  oba aspekta u kombinaciji daju mu tvrdoglavost i odlučnost. Prva astro kuća, inače ovo polje odaje njegovu ličnost, karakteristike, fizički izgled ali i temperament. Ovo polje govori nam da je Ivan jakog temperamenta, odlučan je i tvrdoglavo gazi napred ali pak druga i treća kuća su mu totalno prazne sa Blizancima u predvorju kuća daje nam informaciju da iako poseduje takav temperamen ipak se deli na dve struje, da ne kažem dupla karakterističnost osobe. U njegovoj jedanaestoj i dvanaestoj kući u predvorju se nalaze Ribe dok su polja potpuno prazna. Ovakav aspekt nam govori o velikom poslovnom uspehu ali samo prve decenije, nakon toga počinje pad karijere bez tendencije da se oporavi.

Jelena je sa Škorpiom veoma ratoborna, na prvi pogled veoma krhka i slaba ali to je samo fotomorgana protivnika. Jako je smela, hrabra i odvažna. Njena prva, treća,četvrta, šesta, sedma kao i dvanaesta kuća u natalu su potpuno prazne. Ovaj aspektni niz praznih polja u natalu nam govori kako je uspe na poslovnom uvek u senci drugih, da iako veoma zasluženo ipak nema veći domet kakav zaista i zaslužuje. U sedmoj kući u pridvorju joj se nalaze Ribe koje nagoveštavaju neadekvatnu dobit na poslovnoj strani iako radom velikim, ipak nema veći učinak finansijski. Ovde nam govori da novac prosto otiče nekim nevidljivim kanalima.

Dvanaesta kuća nam govori da u braku vladaju više negativni nego pozitivni talasi, ali da to ipak  se maskira velom osmeha i samim tim kao da negiraju to nezadovoljstvo. Takođe  podznak Jarac dominiraju prvom i dvanaestom kućom u natalu koje nam signalizira opasnost da možda proširenje porodice neće biti.

Rezultat slika za bracni par jelena tomasevic

Ljubav ih obasipa - Bračni par Bosiljčić - Tomašić

Da bacimo kratak pogled na njihov uporedni horoskop.

Ovaj kontakt ukazuje na dobre odnose, raspoloženje, popularnost i erotske impulse među partnerima. Međusobno razumevanje. Najverovatnije neće biti problema na "domaćem terenu" niti u javnosti. Jedno do drugog su verovatno došli bez neke naročite borbe. Podsticaće jedno drugo da budu ono što jesu: muško i žensko. Idealan položaj za supružnike. Kada se nađu upoziciji  Merkur-sekstil-Merkur to je jako pozitivan aspekt koji ukazuje na mentalnu saglasnost partnera, a to govori da će se jako dobro razumeti i pričinjavati jedno drugom zadovoljstvo da komuniciraju, jer će imati puno zajedničkih interesovanja i tema i da najverovstnije neće biti nerazumevanja….

Ovo je samo delić njihovog natala koji sam zbog vas otvorio. Verujte da tako jako bogat i lep natal a ni uporedni horoskop odavno nisam otvorio. Na nama ostaje samo da im poželimo svu sreću ovoga sveta.

 

 

Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut

 i  najbolji Astrolog na ex yu prostorima u 2017 godini

 Zoran Šumadinac

 

 ÃÂ ÃÂµÃÂ·Ã‘ƒÐ»Ñ‚ат слика за viber aplikacija  0038166/113 813 

Сродна слика    0038161/143 8 713 

Резултат слика за skajp   Skajp zoranpetrovic91

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET 

 

 

 

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…