Natalna karta poznatih

NATALNA KARTA POZNATIH - CECA JE EGOISTA I TO JOJ JE NAJVEĆA MANA!

Astrolog Zoran Šumadinac uradio je natalnu kartu Svetlani  CECI Ražnatović  I EVO ŠTA KAŽE:

Iako je bije glas da ne toleriše druge, po mom viđenju njene aure, jasno mogu  zaključiti da je sve to ustvari fama oko nje, jer je ona ustvari jako osećajna i ima želju da se prepusti nekome i da je usmjerava jer preko čakrinih polja vidim jasno da  je umorna od guranja napred. Dobro bi joj došlo da ima neku adekvatnu potporu u partnerstvu. Po ezoterijskim pogledima  je dvoenergetska  samim tim i njeno ponašanje kao i razmišljanje pa i delovanje može  biti dvolično.

 

Laskava titula najzanimljivije osobe na srpskoj javnoj sceni već dve decenije  pripada estradnoj divi Svetlani Ceci Ražnatović. Ovu folk divu veći dEo populacije obožava dok je manji broj rezervisan kada je reč o njoj. Jednoglasno i jedna kao i druga strana se slaže da je ona u svom poslu dostigla sam vrh, koji će posle Lepe Brene retko koja estradna umetnica dostići. Cecina natalna karta nam je dala do znanja kako njen životni put nimalo nije bio lak i jednostavan, već trnovit.

Ceca je u horoskopskom znaku Blizanac, element Vazduh, astrološki vladar Blizanaca je planeta Merkur. U trećoj kući suprotni znak Blizanaca je Strelac, podznak Devica, omiljena boja zelena i crna. Podznak Device donosi joj bezosećajan, samopouzdan, smiren, inteligentan, istraživački i sistematski pristup životu. Uvek dobro promisli i analizira pre nego što deluje. Vrlo je prilagodljiva, ali ponekad  ju je teško shvatiti. Razmišlja logički, dobro rezonuje o stvarima oko sebe, da bi ih shvatila. Ponekad  se bespotrebno brine i menja mišljenja. Zna se olako prepustiti teškoćama koje je ponesu. Ima dobar osećaj za analizu i dobro oko za detalje. Egoizam i hladnoća u odnosu prema drugima može biti njena negativna strana. Traži osećajnog, maštovitog i humanog partnera.

Ima genijalan, aktivan i obavešten um. Sticanje znanja i praktično korišćenje tog znanja je važno za nju. Teži perfekciju i može biti prilično pedantna osoba, koja traži visoke standarde za sebe i za druge. S vremena na vreme, dešava se da drugi nikada ne mogu biti dovoljno “dobri” da bi zadovoljili njene visoke standarde. Traženje greške ili “dlake u jajetu” je njen  omiljeni hobi. Ponekad, međutim, to može da ostavi kiseo ukus u ustima drugih, pogotovo ako se njene kritične oči okrenu na onog koga volite i stvari koje on radi. Pesimizam i previše samokritičnosti su dve greške koje bi trebalo da eliminiše iz svog života.

Mora da nauči  da svako iskustvo asimilira bez gorčine, kajanja, inata ili ozlojeđenosti. Izgleda mlađe nego što zaista jeste, bez obzira na godine. S vremena na vreme ume da bude veoma neodlučna i nesigurna. Mesec u Strelcu jasno govori o tome da je dva puta bila životno ugrožena ali Venera u Raku sugeriše nam da joj trebamo dati do znanja da joj još jednom preti životna opasnost između četvrte  i pete decenije života ali i poslije pete decenije života zbog položaja Sunca u Raku sa Venerom u Raku njoj možda predstoji jedna životna tragedija, tj. u tom dobu može ostati bez jedne veoma drage osobe koja je u neposrednom njenom srodstvu.

Ceca ima jako formiran energetski omotač (AURU ) i pri tom su joj čakrina polja u savršenoj ravni i aktivna, što je čini jakom psihički ali i telesno. Ona odaje sliku veoma jake žene, žene koja je čelična i jako odvažna ali u suštini je jako osetljiva i mazna, voli pažnju.

 

Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut i Astrolog

Zoran Šumadinac

Mob.viber 0038166/113 813    Mob.0038161/143 8 713  Skajp zoranpetrovic91

Portal Ezo Svet

Pročitano 2466 puta
Tagovano
Share this article

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…