Vidoviti Boba

Natalna karta poznatih

NATALNA KARTA POZNATIH - INDIRA RADIĆ - BLIZANAC SKLON LAGANjU I PREVARI

Indira Radić je srpska pop-folk pevačica. Na estradi je prisutna dvadeset godina — od 1992. kada je snimila prvi album. Bila je najpopularnija i najtiražnija pevačica u zemlji 2004. i 2005. godine. Njene najpoznatije pesme su „Lopov“, „Zmaj“, „Moj živote da l‘ si živ“, „Bio si mi drag“ i „April“, dok je njen najpoznatiji album „Zmaj“ iz 2004. godine.                       

A evo i deo njene natalne karte.                                                                                    

Planete predstavljaju kosmičke energije i snage, koje se manifestuju na različite načine. One su kao glumci u predstavi. Znaci opisuju načine na koje se koriste ovi planetarni uticaji i pokazuju motivacije i karakternu ulogu odnosa planeta i polja. Ove energije deluju u dva smera, pozitivno i negativno.

Folk zveda Indira Radic – Subotić rođena je pod horoskopskim znakom Blizanci , sa podznakom Devica, prirodni element joj je Voda, u trećeoj kući vlada planeta Merkur, suprotni idealan  znak jom je Strelac. Podznak Device donosi joj bezosećajanost, samopouzdanost, smirenost, inteligentnost, istraživački i sistematski pristup životu. Uvek dobro promisli i analizira pre nego što deluje. Vrlo je prilagodljiva, ali ponekad  je teško shvatiti. Razmišlja logički, dobro rezonuje o stvarima oko sebe, da bi ih shvatila. Zanimaju je  detalji, razne veštine i metodi. Ponekad  se bespotrebno brine i menja mišljenja. Zna se olako prepustiti teškoćama koje je  ponesu. Ima dobar osećaj za analizu i dobro oko za detalje. Egoizam i hladnoća u odnosu prema drugima može biti njena negativna strana. Traži osećajnog, maštovitog i humanog partnera.         

Ako jom je sazvežđe Device na Ascendentu, onda ima tendenciju da bude praktična, analitična, gadljiva i oprezna, ali i stroga, kritički raspoložena i pomalo sebična. Ima genijalan, aktivan i obavešten um. Teži perfekciji i može biti prilično pedantna osoba, koja traži visoke standarde za sebe i za druge. S vremena na vreme, dešava se da drugi nikada ne mogu biti dovoljno "dobri" da bi zadovoljili njene visoke standarde. Traženje greške ili dlake u jajetu je Indirin omiljeni hobi. Ponekad, međutim, to može da ostavi kiseo ukus u ustima drugih, pogotovo ako se njene kritične oči okrenu na onog koga voli i stvari koje on radi. Pesimizam i previše samokritičnosti su dve greške koje bi trebalo da eliminiše iz svog života. Ima tendenciju da brine previše, pogotovo o detaljima. Previše brige može je dovesti do zdravstvenih problema.                                                                                                                        

Znak Blizanaca se ravna prema Merkuru, koji je njegova vladajuća planeta, i vezuje se za ekstremitete, ruke i pluća. Kao vazdušni znak, povezana je sa komunikacijom, mentalnim kontaktima i društvenim principima. Promenljiv element njenog znaka doprinosi fleksibilnosti i adaptaciji, i naravno, planete koje se nađu u njemu govoriće o inteligenciji, radoznalosti, ljubopitljivosti, razmeni ideja. Sunce u Blizancima nagoni je da upozna okolinu, često je odsutni od kuće, jer ima potrebu da se povezuje sa drugim ljudima. Kroz taj kontakt i odnos uči i formira svest o sebi, stiče hrabrost da izrazi drugačije mišljenje. Potreba za sveznanjem nagoni je u površnost i nepostojanost, uprkos dobroj komunikaciji i snalažljivosti.

Сродна слика

 

Folk pevačica - Indira Radić

Jako je dovitljiva, snalažljiva, vešti sa rečima i rukama, brza, pametna, rafinirana, društvena, duhovita, radoznala, živi u sadašnjosti i sposobna je da paralelno obavlja više stvari. Od nje se očekuje da doprinese svetu kroz literaturu i komunikacije, da organizujete red i harmoniju i podigne svest ljudi.U neharmoničnim aspektima, Sunce će verovatno ispoljiti negativne osobine: lažljivost, lopovluk, sklonost prevari….

 

 Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut i Astrolog

Zoran Šumadinac

Mob.viber 0038166/113 813    Mob.0038161/143 8 713  Skajp zoranpetrovic91

 

Portal Ezo Svet

 

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…