Radmila Misic

Natalna karta poznatih

NATALNA KARTA POZNATIH - JOVANA TIPŠIN - RIBA EMPATIČNA I BEZOBRAZNA

Već od prošle godine pišete redakciji da vam se dostavi na uvid natalna karta  folk pevačice Jovane Tipšin. Iskreno ne znam iz kog razloga jel ta pevačica ničim ne dominira niti zaslužuje moj komentar a ponajmanje sate provedene za obradu njenog natala. S obzirom da sam ja profesionalac i da za svoje fanove i pratioce uvek izađem u susret ,evo to sam uradio i ovoga puta. Pa da krenemo u obilazak.

Jovana Tipšin je u podznaku Ribe sa znakom rođenja Jarac , u njenoj desetoj kući vladar je hladna i mračna planeta Saturn,prirodni element joj je Zemlja  a suprotni znak joj pripada Raku.

Jarcem vlada planeta Saturn. Fizički vlada kolenima, zglobovima, kostima i kožom. Ima žensku prirodu, stoga je više reaktivan u ispoljavanju energije. Kao kardinalan znak, usmeravate energiju na strateške ciljeve i rezultate. Kao zemljanom znaku, ciljevi su joj praktični i odnose se na materijalne sfere, jel voli da se hvali luksuzom ,prestizom ukoliko toga nema  u dovoljnoj količini ona to javnosti nadomesti velikom pričom i obmanom. Planete koje se nađu u Jarcu ispoljavaju se na vrlo ozbiljan način, nastojeći da se izbore za slavu i čast, poštovanje i neku vrstu prepoznatljivosti u društvu. Postoji želja da dostigne visok status i ima spremnost da radi naporno i istrajno. Ali tu nema spontanosti, sve je hladno, kruto, strogo definisano i formalno. To je i najveća smetnja, zadržavanje i prepreka, koja se javlja u mladosti. Prisutna je tendencija kontroli osećanja i samodisciplini.

Sunce u Jarcu tera je da definiše svoje mesto, šta i koliko može da uradi i postigne, ne ono što mu je u mašti, nego gde mu je realno mesto i gde mu je istinska sudbina. Stalno se podvrgavate raznim testovima snage, odgovornosti, istrajnosti, pa zato treba da se pripremi za to da neće biti mesta za snove, maštanje i gubljenje vremena, jer će joj sudbina vratiti na put koji joj  je određen. Svemu pristupa vrlo ozbiljno,čak i preozbiljno, ne uzda se  isključivo u sebe, izrazito je uvek zavisna. Ona je znak hijerarhije, ceni autoritete i poredak. Materijalna sigurnost joj  je vrlo važna. Ima jaku ambiciju, izraženu samodisciplinu, istrajnost, efikasnost, metodičnost, odgovornost i koncentaciju. Oprezno i detaljno planira svaki korak, ume da čeka, uvek izgurate sve što započne. Zahtevna je prema sebi, a i prema drugima. Kada je u pitanju cilj koji je postavili, ne demorališu je prepreke ili loše okolnosti. Dobro poznaje sebe i često pate od mnogih frustracija. Teško je živeti sa njom, a i komunicirati. U neharmoničnim aspektima javlja se sebičnost, nezadovoljstvo, mrzovolja i tvrdoglavost.

 

Podznak u Ribama daje joj ne  preteranu osećajnost, nežnost, simpatičnost, sklonost metafizici, meditaciji i duhovnoj harmoniji. Jake i burne emocije je brzo dovedu do razočarenja i patnje. Ne spada u one Ribe koje su saosećajne i koje rado nesebično pomažu drugima. Ova strana Jovanine prirode pronalazi izlaz u muzici, slikarstvu, glumi, religiji ili maštovitom literarnom nadahnuću. Uživa u miru i jednostavnim stvarima u životu. Katkad znate biti lenji i sanjalački beži iz realnosti života. Želi partnera na kojeg se možete osloniti. Mora imati praktičan, smiren, racionalan i inteligentan pristup životnim problemima.

Резултат слика за jovana tipsin

 

Folk pevačica - Jovana Tipšin

Ako je na istoku bilo sazvežđe Riba u trenutku jenog rođenja, ima tendenciju da bude osetljiva, saosećajna, empatična, slabe volje, upečatljiva, nepraktična, neodlučni, sentimentalna, romantična i nežni idealista, koji se ne bavi praktičnim svakodnevnim poslovima života u potrazi za svojim svetim Gralom. Povremeno je previše odsutna, jer ima pogrešno fokusiranu svest o sadašnjosti. Kroz život idet više sanjajući, nego što ga zaista živi.

Saturn u šestoj kući nam jasno predočava da pad njene ionako krhke karijere se očekuje pred kraj četvrte dekate, što će je i te kako jako pogoditi i uzdrmati, jer sebe smatra jako važnom ličnosti estrade.

Saturn u negativnom aspektu Urana Jovanu upozorava na njene sudbinosne godine a to su 52 – 58 ali i 65 godina njenog života.

        Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Zoran Petrovic

 Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut

i  najbolji Astrolog na ex yu prostorima u 2017 godini

Zoran Šumadinac

Mob.viber 0038166/113 813    Mob.0038161/143 8 713  Skajp zoranpetrovic91

 

Portal EZO SVET

 

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…