Vidoviti Boba

Natalna karta poznatih

NATALNA KARTA POZNATIH - TRENUTNO NAJPOPULARNIJEG BRAČNOG PARA U EVROPI - KRALjEVSKI PAR PRINC HARY I GLUMICE RACHEL MEGHAN - RACHEL VODI IGRU

Već nedeljama unapred glavna , da ne kažem atrakcija  - vest evrope je venčanje Britanskog princa Haria i američke filmske zvezde Rejčel Megan. Da zaista se podigla ogromna prašina oko ovog venčanja, no kako zvezde govore prašina spustiće se ali samo na jedno vreme. Evo i zašto.

Princ Henri, vojvoda od Saseksa (Prince Henry, Duke of Sussex), poznatiji kao princ Hari, je drugi i najmlađi sin Čarlsa, princa od Velsa i njegove pokojne supruge Dajane, princeze od Velsa

Princ Henry  je rođen pod horoskopskim znakom Devica, prirodni element Zemlja ga prati a u šestoj kući vlada mu planeta Merkur , u podznaku je Rak a njegova idealna partnerka bi bila u znaku Raka , što bi naš narod rekao mogao bi da prođe i znak Vodolija, što u ovom slučaju na žalost mladog princa nije slučaj.

Američka glumica Rejčel Megan (Rachel Meghan), sada vojvotkinja od Saseksa je pod vođstvom horoskopskog znaka Lava i podznakom Škorpije, njen prirodni element je Vatra dok u petoj kući vlada planeta Sunce, njen suprotni znak sa kojim bi bila u extra partnerstvu je isključivo Vodolija.

Pošto znakom Device upravlja Merkur, to princa Harry dovodi do jake vezanosti za majku i stoga ima nežnije držanje i nešto drugačije poglede na samo kraljevstvo ali je u jakoj stegi samog dvora i stoga oseća veoma često napetost i usamljenost. Jupiter u šestoj kući nam daje do znanja da kada se nađe na njegovoj životnoj putanji tada može imati homoseksualne  nagone pa i pojačanu nežnost.

Rejčel Megan Sunce se odlično manifestuje u znaku Lava, znaku kojim inače vlada. To je čini borbenom, istrajnom i svakako uvek će naći način da istraje i bude po njenom. Podznak Škorpije daje joj veliku snagu volje, ambiciju i fizičku energiju, strast i duboke emocije. Vrlo teško menja svoje mišljenje ili navike u životu.

Mars u devetoj kući govori nam da je moguće ulaskom u treću deceniju života da joj se dogode velike promene u životu na koje neće biti spremna. Iz uporednog horoskopa se jasno vidi da Lavica TJ Rejčel će tu voditi glavnu reč dok devica Harry izigravaće tu srećno oženjenog princa jedno vreme. Bračni par će uspeti jedno vreme da prikrije brojne nedostatke koje za sada prikrivaju ali će se umešati veoma važna ženska osoba i uhvatiti na pik Rajčel, tada počinje pravi obrt u ovoj već cirkusnoj kraljevskoj porodici. Tada brak princa i glumice staće na  kocku…….. Preporučujem da pratite razvoj situacije naročito posle polovine 2019 godine………

Резултат слика за KRALJEVSKI BRACNI PAR

 

Kraljevski bračni par - Dobio vlastito pivo

 

 UPOREDNI HOROSKOP  KRALjEVSKOG BRAČNOG PARA

ON Devica - ONA Lav

Vas dvoje ste udružili moć uma sa egom. U svakom odnosu trebalo bi da je podjednako zastupljen princip uzimanja i davanja, ali kod Vas je to malo drugačije. Dominantni Lav svojom grubošću narušava harmoniju koju Devica marljivo gradi. Njegov ponos mu ne dozvoljava onoliku prijatnost i ljubaznost koliku Devica očekujete. Ukoliko mu uputite bilo kakvu vrstu kritike, čak i konstruktivnu, on  odmah pokazuje kandže.

 

        Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Zoran Petrovic

 Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut

i  najbolji Astrolog na ex yu prostorima u 2017 godini

Zoran Šumadinac

Mob.viber 0038166/113 813    Mob.0038161/143 8 713  Skajp zoranpetrovic91

 

Portal EZO SVET

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…