Natalna karta poznatih

NATALNA KARTA POZNATIH - LEPA BRENA  - ŽEDNA SLAVE I RADI TE SVOJE OPSESIJE SPREMNA JE NA SVAKI KORAK

Najzaslužniji za njenu medijsku promociju bio je Milovan Ilić Minimaks. Pošto je nastup Lepe Brene i Slatkog greha u montaži emisije „Hit parada” na Televiziji Beograd izbačen zbog, za tadašnje uslove, skandaloznog i neprikladnog odevanja (na snimanje je došla u kratkom šortsu koji je sašila zajedno sa svojom majkom), Minimaks je na sopstvenu inicijativu u svoju autorsku emisiju na istoj televiziji ubacio snimak nastupa Lepe Brene. Od te emisije Fahreta Jahić beleži vrtoglav uspeh i nastupa pod pseudonimom „Lepa Brena“.

Lepa Brena je Vaga po govoru zvezda – Jarac u podznaku – prirodni element joj je Vazduh sa kardionalnim kvalitetom – u sedmoj kući vlada planeta Venera – omiljena boja je plava a suprotni znak joj pripada Ovan.

Vagom upravlja Venera,koja je vladar tog znaka. Fizički se odnosi na bubrege i grlo. Pošto je zastupljen muški princip, odnosi se na društvenu sferu života. Vaga je vazdušni znak, što govori da je povezana sa mentalnim i društvenim odnosima, a kardinalni kvalitet ukazuje da se ta vrsta energije mora ispoljiti vrlo dinamično. Ovaj znak najviše doprinosi harmoničnim odnosima i diplomatskim kvalitetima. Energije planeta koja se nađu u Vagi imaju tendenciju da postignu balans. Sunce u Vagi motivisano je partnerskim odnosom i velikom spremnošću na kompromise. Teži da uspostavi sklad i ravnotežu, i kroz odnos sa drugima razvija svest o sebi.

Brena je sudija Zodijaka, ali teško donosi odluku, i ako ima mogućnosti, ostaviće je za sutra. Ta neodlučnost je vezana za intelektualno odmeravanje, procenjivanje, ispitivanje svih elemenata. Vrlo lako gubi emocionalnu ravnotežu, pa je često ćudljiva i nesigurna. Potrebu za skladom iskazuje u sferi umetnosti. Predusretljivost, diplomatičnost, taktičnost i ljubaznost su velika prevara, jer ispod te maske dosta često se krije "gvozdena pesnica". Nema duboke emocije, ali je izražena erotika. Nije strastven znak, njene ljubavi su površne i ne pati mnogo posle neuspeha u ljubavi. Ima iskristalizovane standarde po kojima se ponaša u odnosima sa drugima, a koji će biti i prizma kroz koju dobija priznanje. Brena jednostavno mora imati nekoga preko puta sebe, jer je uvek  otvorena za komunikaciju. U stanju je da objektivno razmišlja, što joj pomaže da se stavi u položaj drugoga i omogućava da bude dobar diplomata, spremna uvek na kompromise. Element vazduha doprinosi upravo naglašavanju mišljenja, što za posledicu ima oslabljenu funkciju osećanja. Vaga je od Device preuzela kritičku svest, u cilju traganja za savršenim odnosima sa drugim ljudima, zato je povezana sa pravnim sistemom, zakonodavstvom. Ima veliki problem kada treba nešto da odbije ili da kaže “Ne”! Često je prisutna tamo gde je zabava, druženje, estetika (Venera). Najviše se vezuje za lepotu, i voli da je okružena umetničkim vrednostima.

Njen podznak Jarac, uvek joj kontroliše osećanja, radoholičar je, rado prihvata svoje dužnosti, drži zadanu reč, ima smisao za praktično i osećaj vlasništva, uporna je i veoma ozbiljna. Uspeh joj dolazi munjevitom brzinom i ostaje jako dugo. Oprezno troši novac. Zna sebi da organizuje život. Odnosi sa okolinom su joj racionalni. Rešava probleme sa velikom ozbiljnošću. Traži osećajnog i brižnog emotivnog partnera.

Mnogi sa podznakom Jarca mogu da budu osetljivi, stidljivi, kao što su poslovni, ambiciozni, rezervisani, praktični, odgovorni, kritični i hladni. Ima velike ambicije i ne smiruje se sve dok ne dostigne velike visine koje je postavi ispred sebe. Novac, pozicija i moć su izuzetno važni za nju. Rezervisanost, koja se često javlja kao deo njene šminke, ponekad se manifestuje kao hladnoća, a sve to jer joj se čini da je odgovornija ako ima distancu prema drugima, jer samo radi svoj posao. Možda ima problema sa kolenima. Problem sa kolenima je spoljni dokaz unutrašnje nesposobnosti da bude fleksibilniji. Duhovna lekcija: društvenost. Saturn vlada Jarcem, tako da je njegov položaj u grafikonu od izuzetne važnosti za Brenin život.

Srodna slika

 

Lepa Brena sa po;etku karijere 

Mesec u devetoj kući jasno ukazuje na zdravstvene probleme već samim ulaskom u četvrtu deceniju života. Zdravstveno se odnosi na srce, disajne organe, krvni pritisak, ginekološka nestabilnost, sklonost povredama.

Planeta Saturn koja se nalazi u prvoj kući ukazuje nam na životnu ugroženost na početku pete decenije a veća životna ugroženost preti joj u periodu od 62 do 65 godine života, stoga Saturn u Jarcu preporučuje strogi oprez kada je zdravstveno polje u pitanju …

 

  Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut

 i  najbolji Astrolog na ex yu prostorima u 2017 godini

 Zoran Šumadinac

 Mob.viber 0038166/113 813    Mob.0038161/143 8 713  Skajp zoranpetrovic91

Portal EZO SVET 

 

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…