Web prezentacije

Natalna karta poznatih

UPOREDNI HOROSKOP POZNATIH - PLATONSKI BRAK - MILE KITIĆ I MARTA SAVIĆ

Muzički bračni par Kitić – Savić već dugo godina su prisutni na estradnom nebu. Brak im kako se vidi  izdalje funkcioniše odlično – gotovo idealno. Možda je to baš i razlog što ste nedeljama unazad  zahtevali baš njihov natal da uradim. Pa stoga, tražili ste….Čitajte

Srodna slika

 

Mile Kitić

Milojko –Mile Kitić rođen je prvog januara u Derventi. Kao veoma mlad počeo je da se bavi muzikom i odmah je zauzeo tron na folk nebu tada velike i jake SFRJ. Njegov uspon  nastavio se i po razbijanju nekada najače i najmoćnije zemlje u ovom delu evrope.

Mile  je u podznaku Riba koja mu daje  preteranu osećajnost, nežnost, simpatičnost, sklonost metafizici, meditaciji i duhovnoj harmoniji. Velikodušan je prema blišnjima. Jake i burne emocije brzo ga dovedu do razočarenja i patnje. Idući svojim metafizičkim putem, često pomažući slabijima od sebe, što na žalost, drugi znaju pogrešno da protumače i iskoriste, prijatelje nalazi vrlo lako, zahvaljujući svom izrazitom altruizmu i društvenosti. Deseta kuća mu je jako izražena u grafikonu . Ova kuća ukazuje da je poslovni uspeh neizbežan i da traje beskonačno. Takođe ova deseta kuća mu doprinosi pobede, priznanja  i vrhunce u karijeri. Ova kuća takođe se odnosi i na autoritet  jel predstavlja oca.

Treća, šesta i jedanaesta kuća su mu potpuno prazne  što ukazuje da pored poslovnog uspeha, privatno zna biti jako neispunjen. Šesta  kuća koja je prazna naglašava da kroz život ga očekuje veoma buran  ali opet prazan emotivni život. TJ dosta partnera ali veoma malo ili čak ni malo emocija.

Mile je u znaku Jarca gde vlada planeta Saturn i koja mu doprinosi veoma hladan i površan emotivni život. Ta kombinacija planeta konstantno ga tera – gura kroz buran emotivni život gde on u toj brzini apsolutno ne stiže da sagleda realno stanje njega  ako i partnera takođe. Saturn  u trećoj kući mu stavlja povez preko očiju.

Marta Savić je po grafikonu sušta suprotnost Milu i pravo je čudo da su godinama zajedno. Ali pak da zavirimo malo i u njen natal.

Marta je rođena u malom mestu nadomak Modriče u malom mestu Vranjak. Svoju karijeru počela je Južnom Vetru 1988 godine.

Savićka je Bik u astrološkom znaku sa podznakom Raka dok u drugoj kući joj vlada planeta Venera.  Marta je specifićni astro kod jel u njenom grafikonu trećina kuća potpuno  prazno, ali idemo redom da sagledamo celokupan grafikon.  Bikom upravlja Venera i zbog nje je sklona užicima i naklonjena jeumetnosti, pre svega muzici. Fizički je povezana sa vratom i grlom. Bik je zemljani znak, pa se povezuje sa sigurnošću, brigom i stabilnošću. Fiksni kvalitet doprinosi da započete poslove ne prekida, jer nije skloni promenama. Vezuje se za vrednosti i konkretne stvari, ali i finansijske forme, pa se slobodno može reći da je materijalista. Zato nikada neće lutati i vezivati se za neopipljivo i pretpostavke. Sunce u Biku je nagoni da se odredi prema nečemu i "pusti korene" u sferi materijalnog. Znači, tamo je gde su forme jasne i gde nešto treba učvrstiti ili zadržati. Nema želje za promenom postojećeg i tu se uočava prirodna nefleksibilnost i pad energetski.

Srodna slika

Marta Savić

Podznak Rak čini je veoma simpatičnom, idealističnom i senzitivnom osobom, sposobnom za davanje i sa mnogo emocionalne topline. Potreba za srećnim porodičnim životom je područje gde se najbolje izražava. Emocionalna iskustva je za Martu veoma važno i uglavnom dominiraju u njenom životu, i u dobru i u zlu. Lako pada pod uticaj onih koje volite ili im se divite, a isto tako zna da buti i hladna, rezervisana i nepoverljiva prema onima koje ne poznaje dobro ili joj se generalno ne sviđaju.

Kod marte je dosta specifičan grafikon jel u samom grafikonu trećina kuća je potpuno prazno. Martina prva , treća, šesta, sedma i dvanaesta kuća grafikona su potpuno prazne. Prva kuća inače predstavlja najznačajnije mesto u astro karti. Ova kuća veoma jako  utiče na ceo životni deo koji  govori da ulaskom u četvrtu dekadu života sve se menja i postaje negativnije. Treća prazna kuća se odnosi na porodicu i jasno ukazuje da porodica nije uravnotežena i da stoji na slamenim nogama. Šesta kuća govori da karijera na početku kreće veoma dobro da bi posle nagle prestala i tada ima pretenzije da i sama padne u energetski kolaps. Sedma  je vezana za brak i partnerstvo, kod marte je i ta kuća potpuno prazna, što nam  govori da brak i ni izdaleka nije dobar kao što izgleda. Dvanaesta kuća joj donosi gubitke na poslovnoj ali i emotivnoj strani tako da se nikako ne miri sa situacijom i samim tim pada u svoju sopstvenu mrežu, bez nade za povratak nazad.

Ovaj dugogodišnji bračni par koji deluje itekako jako dobro, u stvari je samo prividno dobar i sve stoji na slamenim nožicama. Brak opstaje isključivo željom da se ne rasformira ali nijedno u braku ne uživa. U ovom braku postoje tako reći tolerancija ali nikako emocije ne buktaju već se samo nazire dim. Šteta je što oba partnera više nemaju snage a ni želje da se pokreni jedno prema drugome i da tako razbuktaju  vatru kako se ne bi gušili u dimu koji je oko njih.

 

 

  Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut

 i  najbolji Astrolog na ex yu prostorima u 2017 godini

 Zoran Šumadinac

 

 ÃÂ ÃÂµÃÂ·Ã‘ƒÐ»Ñ‚ат слика за viber aplikacija  0038166/113 813 

Сродна слика    0038161/143 8 713 

Резултат слика за skajp   Skajp zoranpetrovic91

 

 

Portal EZO SVET 

 

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…