EzoSvet

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...

 

 

OVAN

Posao - Kada je posao u pitanju dobijaćete ponudu za ponudom i nećete znati koju da prihvatite. Nemojte se previše nervirati ako vas bude pozvao neko ko vam nije simpatičan, možda vam pruža ruku pomirenja, nikada ne znate u kom grmu leži zec. Možete očekivati unapređenje, povećanje plate ili priliv novca od familije. Vreme je i za ljubav i za posao. Ukoliko pravilno organizujete svoj dan, stići ćete na sva mesta na koja vas zovu.

Ljubav - Sredinom perioda porodični problemi počinju da se rešavaju, i ako ste u braku, ona druga strana vam pruža veliku podršku u svemu. Ukoliko ste mladi, možete se zaljubiti na prvi pogled i poželeti da stupite s nekim vrlo brzo u brak.

Zdravlje - Smanjite obroke.

 

BIK

Posao - Ako vam neko bude pružio ruku pomirenja, nemojte je odbiti. Može se dogoditi da uz ruku ide i ugovor ili neka druga ponuda koja možda neće biti baš ono što ste očekivali, ali, ne brinite - situacija se odvija povoljno po vas. Veze sa umetnicima i osobama iz javnog života donose vam mogućnost za zaradu. Ako ste umetnik, nađite menadžera, a on će vam pronaći dobro plaćen posao. Vreme je da se ozbiljno pozabavite svojom karijerom. Možete postići više nego što pretpostavljate.

Ljubav - Vaša romantična priroda traži način kako da dođe do izražaja. Ne budite previše zahtevni ako partner nema dovoljno vremena za vas. Nemojte misliti da vas ne voli, ako to otvoreno ne pokazuje. Sa Devicom, Jarcem i Ribama imate specifičan odnos.

Zdravlje - Izbegavajte stresne situacije.

 

BLIZANCI

Posao - Obnavljanje poslovnih veza, posebno sa inostranstvom, za vas znači mogućnost da u svakom pogledu prosperirate. Budite spremni da se vidite sa Lavom, Strelcem ili Vodolijom, čak i ako vam nisu mnogo simpatični. Rešavate pitanje nasledstva ili vam vraćaju novac koji vam duguju. Honorarni poslovi i kontakti sa strancima donose nove mogućnosti u vezi sa novcem.

Ljubav - Mnogi Blizanci će rešiti da se pomire s partnerom, posebno ako je u pitanju neko koga su upoznali u toku proleća. Manje trzavice mogu nastati usled ljubomore, ali se ništa dramatično neće desiti na ljubavnom planu. Dobra komunikacija je najjače oružje u vašim rukama. Možete očekivati mnogo interesantnih momenata u ovoj sedmici i prijatnih iznenađenja.

Zdravlje - Smanjite konzumiranje alkohola.

 

RAK

Posao - Prilično ste napeti, jer ste uvereni da neko ima nešto protiv vas, ili da bi mogao da vas prevari u zajedničkom poslu. Od vašeg stava zavisi kako će vas drugi doživeti, branite se pre nego što je bilo ko krenuo u napad. Rad sa Bikom, Vagom, Devicom ili Jarcem u okviru privatne firme donosi dobit. Igrajte igre na sreću, možda nešto i dobijete.

Ljubav - Oni koji u ovom periodu idu na odmor, mogu se nadati romantičnim avanturama. Prepustite se životu i nemojte sebe opterećivati nepotrebnim problemima. Ne pokušavajte da utičete na tuđe stavove, to vam se može vratiti kao bumerang. Slobodni 

Zdravlje - Obratite veću pažnju na ishranu, posebno smanjite slatkiše.

 

LAV

Posao - Tačno znate šta hoćete, kako da to dobijete, ali ste pomalo nestrpljivi. Neko ne pristaje na vaše uslove i može pokušati da vas nagovara na nešto što vama ne odgovara. Budite taktičniji u radu sa Škorpijom. Nemate ga onoliko koliko biste mogli jer ste principijelni i ne pristajete na kompromise koji su ispod vašeg nivoa. Ipak, slede dobici sa više strana.

Ljubav - Partner želi izlaske, vama je više do intimnih druženja, kao da vam je čak interesantnije u društvu prijatelja nego osobe koja vam je draga. Što ste duže u vezi trebalo bi da se više trudite oko partnera. Ako ste slobodni, susret s Vagom.

Zdravlje - Prevladajte depresivna stanja.

 

DEVICA

Posao - Ne propuštajte šanse jer niste ni svesni koliko biste mogli imati uspeha posebno u radu sa osobama prisutnim u javnosti. Neko odavno namerava da vas angažuje za veliki projekat. Sledi ponuda o kojoj ste maštali. Dogovor sa Škorpijom. Najbolje odmah platite račune jer će vam se nagomilati. Imate prilično komotan stav prema novcu i zato pazite na šta ga trošite.

Ljubav - Mlade Device mogu očekivati susret sa nekim ko im je po mnogo čemu sličan. Romantična veza sa nekim ko često putuje ili se bavi umetnošću moguća je negde na kraćem putu. Prijatelji vas upoznaju sa Jarcem.

Zdravlje - Opustite se u društvu dragih osoba i nemojte sebi zagorčavati život nepotrebnim brigama.

 

VAGA

Posao - Nemojte sebi prebacivati da ste mogli da postignete više nego se uključite u zajednički projekat sa prijateljima ili članovima porodice. Vaše nestrpljenje je glavni razlog zbog čega niste postigli koliko ste mogli. Imaćete dosta troškova, ali vas to ne brine, jer vam neko svesrdno pomaže i daje vam na znanje da možete u svakom momentu da na njega računate. Dobici preko Jarca.

Ljubav - Sa partnerom provodite dosta vremena u četiri zida, pa vam je potrebna promena. Oni koji idu na odmor mogu očekivati poznanstvo sa nekim ko je veoma posvećen poslu i ko neće imati za njih mnogo vremena. Ako ste u vezi sa Vodolijom, sledi sjajan provod. Ukoliko ste slobodni  imate tendenciju  za osobom daleko od vas, možda imate osećaj da ste se zaljubili.

Zdravlje - Radite na  samopouzdanju.

 

ŠKORPIJA

Posao - Delujete vrlo podsticajno na saradnike i ako ste mladi neko će vam pružiti sjajnu poslovnu šansu. Ako ste u zrelim godinama, vi dajete priliku Biku, Vagi ili Jarcu da pokažu šta znaju u okviru zajedničkog projekta. Dobijate mogućnost da uđete u posao koji bi mogao vrlo brzo da vam se isplati, posebno u radu sa Lavovima, Devicama i Jarčevima.

Ljubav - Bilo bi dobro da početkom sedmice izbegnete ljubomorne scene i da sve eventualne nesuglasice sa partnerom rešite što pre, naročito ako ste u vezi sa Vagom, Ovnom ili Jarcem. Neko se interesuje za vas.

Zdravlje - Ne preterujte u fizičkim aktivnostima, više se odmarajte.

 

STRELAC

Posao - Očekujete poziv od osobe sa kojom možete imati uspešnu saradnju, ali uz dosta vašeg truda. Očekujte interesantne ponude od poslovnih partnera koji imaju kontakte sa strancima. Moguć je poziv od Škorpije ili Ovna. Očekujte uvećanje prihoda ili neki drugi dobitak na koji niste računali. Pruža vam se prilika da započnete unosnu saradnju. Poslušajate savet Jarca.

Ljubav - Period je izrazito povoljan, naročito za vezu sa mladolikom osobom koja se bavi nekim javnim poslom i koja je spremna da napravi značajne ustupke da bi vaša karijera bila u prvom planu. Mnogo toga će žrtvovati za vas.

Zdravlje - Više šetajte, jer ste skloni gojenju.

 

JARAC

Posao - Ovo bi mogao biti vrlo uzbudljiv period, posebno ako ste u poslovnoj vezi sa osobama koje često putuju. Vaš smisao za praktično dolazi do izražaja u radu sa Bikovima, Rakovima, Devicama i drugim Jarčevima. Ne odustajte od svojih planova, ma šta ko pričao. Početkom sedmice mogući su poveći dobici. Dobici od rođaka.

Ljubav - Iako delujete autoritativno i pokušavate da nametnete svoje stavove drugima, u stvari ste veoma romantični i osećajni. Ako ste u vezi sa Lavom ili Vagom, odnos je prilično komplikovan, dok vam Bik i Devica odgovaraju čak i kada su neprijatno iskreni.

Zdravlje - Izbacite iz ishrane sve što vam ne prija.

 

 

 VODOLIJA

Posao - Mnogo toga se okreće u vašu korist i to uz pomoć i podršku lojalnih kolega. Ne budite preterano nervozni ako vas Lav bude izneverio i ne bude poštovao dogovor, brzo će se pokajati. Ovan i Vaga vas cene. Spremni ste da uložite mnogo u posao koji smatrate više nego isplativim. Nemojte se nervirati zbog zahteva koje pred vas postavlja neka druga Vodolija, posebno ako to nije ništa čudno za nju.

Ljubav - Opsednuti ste nekim ko nije slobodan i s kim priželjkujete tajnu romansu ili bar susret. Bolje pokušajte da živite u stvarnosti i da se preterano ne zanosite onim što nije moguće, posebno ako su u pitanju Lav ili Vaga o koje ste se već ogrešili.

Zdravlje - Odlično se osećate.

 

RIBE

Posao - Period postaju mnogo povoljniji u svakom pogledu, jer vam se pruža prilika da se dogovorite s onima na koje ste računali, a koji su vam postavljali prilično nemoguće uslove. Dobra saradnja sa Vodolijom. Predstoje dobici od osoba za koje ste emotivno vezani. Ne odustajte od pokušaja da nađete honorarni posao, šanse su velike.

Ljubav - Postoje najmanje dve osobe kojima se sviđate i na koje imate velikog uticaja. Opredelićete se za onu koja vam uliva više poverenja u profesionalnom smislu i koja je iskusnija u svakom pogledu ma kog pola i uzrasta da ste. Imate razloga da se radujete, jer bi sredinom sedmice moglo da se dogodi nešto izuzetno prijatno, što niste očekivali.

Zdravlje - Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

 

Glumačko – estradni braćni par  Bosiljčić – Tomašević već pola decenije zaokupljuje medije u regionu. Ivan Bosiljčić je glavnom ulogom u seriji RANjENI ORAO rasplamsao simpatije publike dok je Jelena Tomaševic svojim vokalom i pesmama ušla u srca svih generacija. Trašili ste ljihov natal, pa aj sada da ga pogledamo.

 

Ivan je pod zodijakom Jarca dok u podznaku Ovna  oba aspekta u kombinaciji daju mu tvrdoglavost i odlučnost. Prva astro kuća, inače ovo polje odaje njegovu ličnost, karakteristike, fizički izgled ali i temperament. Ovo polje govori nam da je Ivan jakog temperamenta, odlučan je i tvrdoglavo gazi napred ali pak druga i treća kuća su mu totalno prazne sa Blizancima u predvorju kuća daje nam informaciju da iako poseduje takav temperamen ipak se deli na dve struje, da ne kažem dupla karakterističnost osobe. U njegovoj jedanaestoj i dvanaestoj kući u predvorju se nalaze Ribe dok su polja potpuno prazna. Ovakav aspekt nam govori o velikom poslovnom uspehu ali samo prve decenije, nakon toga počinje pad karijere bez tendencije da se oporavi.

Jelena je sa Škorpiom veoma ratoborna, na prvi pogled veoma krhka i slaba ali to je samo fotomorgana protivnika. Jako je smela, hrabra i odvažna. Njena prva, treća,četvrta, šesta, sedma kao i dvanaesta kuća u natalu su potpuno prazne. Ovaj aspektni niz praznih polja u natalu nam govori kako je uspe na poslovnom uvek u senci drugih, da iako veoma zasluženo ipak nema veći domet kakav zaista i zaslužuje. U sedmoj kući u pridvorju joj se nalaze Ribe koje nagoveštavaju neadekvatnu dobit na poslovnoj strani iako radom velikim, ipak nema veći učinak finansijski. Ovde nam govori da novac prosto otiče nekim nevidljivim kanalima.

Dvanaesta kuća nam govori da u braku vladaju više negativni nego pozitivni talasi, ali da to ipak  se maskira velom osmeha i samim tim kao da negiraju to nezadovoljstvo. Takođe  podznak Jarac dominiraju prvom i dvanaestom kućom u natalu koje nam signalizira opasnost da možda proširenje porodice neće biti.

Rezultat slika za bracni par jelena tomasevic

Ljubav ih obasipa - Bračni par Bosiljčić - Tomašić

Da bacimo kratak pogled na njihov uporedni horoskop.

Ovaj kontakt ukazuje na dobre odnose, raspoloženje, popularnost i erotske impulse među partnerima. Međusobno razumevanje. Najverovatnije neće biti problema na "domaćem terenu" niti u javnosti. Jedno do drugog su verovatno došli bez neke naročite borbe. Podsticaće jedno drugo da budu ono što jesu: muško i žensko. Idealan položaj za supružnike. Kada se nađu upoziciji  Merkur-sekstil-Merkur to je jako pozitivan aspekt koji ukazuje na mentalnu saglasnost partnera, a to govori da će se jako dobro razumeti i pričinjavati jedno drugom zadovoljstvo da komuniciraju, jer će imati puno zajedničkih interesovanja i tema i da najverovstnije neće biti nerazumevanja….

Ovo je samo delić njihovog natala koji sam zbog vas otvorio. Verujte da tako jako bogat i lep natal a ni uporedni horoskop odavno nisam otvorio. Na nama ostaje samo da im poželimo svu sreću ovoga sveta.

 

 

Za portal Ezo Svet piše Ezoteričar - Radioesteziolog - Hipnoterapeut

 i  najbolji Astrolog na ex yu prostorima u 2017 godini

 Zoran Šumadinac

 

 ÃÂ ÃÂµÃÂ·Ã‘ƒÐ»Ñ‚ат слика за viber aplikacija  0038166/113 813 

Сродна слика    0038161/143 8 713 

Резултат слика за skajp   Skajp zoranpetrovic91

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET 

 

 

 

Mnogi naslovi već danima kruže po raznim časopisima i društvenim mrežama na temu ODKUD ZOKI ŠUMADINAC U

ARANĐELOVCU - SRCU ŠUMADIJE DA SVOJOM PESMOM TRUJE  DECU  I PODSTIČE IH  U NEMORAL.

Neću mnogo polemisati na tu temu, jer je neko očigledno nezadovoljan svojim životom pa to istresa na druge, no ipak svako  za sebe.  ZOKI ŠUMADINAC ima pet pesama iza sebe, ni u jednoj pesmi niti nastupu – spotu nije preferirao niti  na bilo koji način pozivao na blud, drogu, alkohol,  opijate, kriminal, prostituciju ili mržnju kao što u osamdeset posto pesama  možemo čuti. Nije mi jasno, kuda plovi ovaj brod nalik Titaniku…

Deca na televiziji redovno 24 h gledaju blud, razvrat, drogu, alkohol, kajle, kriminal, gola dupeta, sise itd To je vama uredu….To  uzdiže  našu decu, to je ono što  naša deca trebaju da gledaju i slušaju, to im je satisfakcija  takvi spotovi i tekstovi. Neka takvi roditelji uđu na net ili javne mreže i pogledaju da li Zoki Šumadinac osim pesmica vedrog duha  sa veselim i neobaveznim tekstovima da li postoji neka pesma ili deo pesme  gde poziva  da deca budu nemoralni ili da uđu u kriminal ili porok.

Da li tekstovi na mojim javnim mrežama godinama unazad  postoji i jedan jedini tekst gde ZOKI poziva  na nevedeno ili su tekstovi motivacioni i pozivaju na  na zdravu opštu ljubav . Zadnjih sest – sedam godina većina roditelja me zove baš upravo radi svoje  dece. Žale se i mole za pomoć – Deca  su krenula  lošim putem, drogiraju se, alkoholišu, bludniče, žale se da im ćerke idu sa mnogo starijim  muškarcima, neće da pomažu roditeljima, sinovi  sa muškarcima idu isl. probleme iznose.

Pa što se dragi roditelji čudite  kakva su vam deca, nisu ni deca kriva, VI ste krivi što  aplaudirate  da  upravo slušaju i gledaju  takav sadržaj od svoje 2 do 15 godine, pa šta onda očekujete od  dece, deca ne znaju, misle što se plasira i šta vi odobravate nemo, da je dobro zato nemogu da se saberu, nezanju pravi put, pogubljeni su i vi posle opet deca kriva…..Ne VI ste krivi jer nemo odobravate takve stvari dok negirajuci Zokija Šumadinca, Baku Prase i ostalih.  Šta zar trebaju da slušaju i gledaju Macu Diskreciju, Staniju i njima slične…….E dragi roditelji ako  nemo dozvoljavate da rastu uz njih,  kakva će vam deca biti, šta mislite.  

Kažu u jednom časopisu sprečite kulturni skandal. Pa zar nije  kulturni skandal u Soraji, Maci, Staniji i njima sličnima… Stavite prst na čelo pa dobro razmislite šta radite i pišete. Razmislite malo da li ste upravo VI eksponirali pomenute osobe i njima sličnim,  da li baš VI vašom propagandom  sa navedenim osobama i sličnima  dovodite do kulturnog skandala.  Kada bi većina bila kao Zoki Šumadinac da poziva  sve na ljubav, toleranciju, da mladi budu ne poročni i da neidu lošim putem već da veruju u dobro jer samo se dobro – dobrim vraća.

Srdačan pozzdrav svim mladima i onima koji se tako osećaju i ne dozvolite da loši primeri vama budu ciljni pravci u životu već živite zdarvim  životom i sa puno ljubavi prema sebi, i prema drugima. Verujte da ako drugima oko vas šaljete ljubav - ljubav će vam i uzvratiti.

 

Фотографија корисника Zoran Å umadinac Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Zoran Å umadinac

Фотографија корисника Zoran Å umadinac         Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Zoran Å umadinac

Par postavki sa javnih mreža Zokija Šumadinca koji kako neki tvrde Zoki  nam truju decu. Da li je tako procenite vi sami. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Kada kažemo virtuelna veza, ne možemo a da ne pomislimo na mladu i talentovanu Darijanu. Darijana iza sebe ima dva singla ali treći singl pod nazivom Virtuelna veza se izdvojila.

 

-        Početkom godine lansirala si novi singl pod nazivom Virtuelna veza. Pesma je odmah bila jako zapažena. Ko je autor te pesme.

Autor pjesme je Saša Dinić i Nikola Jovke Jovičić. Pre Virtuelne veze uradila sam još dva single pšpod nazivom Zabranjeno kao i baladu   Ljubav boli me.

-        Za koju muzičku kuću izdaješ.

Do  sada nisam izdavala ni zajednu kuću ali sam pesme prezentovala  u Sezam produkciji, što ću najverovatnije i nastaviti. - Koliko portal Ezo Svet saznaje  u toku je priprema novog singla pod nazivom Baraba. Da li je naziv pesme posvećen nekome.

-        Reci nam kompletne autore ove numere i kada mozemo očekivati singl Baraba

Da jeste u pripremi je  novi singl pod nazivom Baraba a da li je nekom posvećena ili ne, za sada neka ostane mala tajna. Saradnike za sada nebih otkrivala biće tu dosta jakih imena samo ću to sad za sada da otkrijem. Pjesma bi do kraja ljeta trebala ugledati svjetlost dana.

-        Šta Darijana priprema za kasnije ili će tokom leta napraviti pauzu.

Biče tu još novih pjesama ako bog da. Za mene pause nema, cela godina  mi je radna.

-        Pošto živiš u Bosni, da li si planirala prelazak u Srbiju zbog lakšeg odnosa sa medijima.

Što se tiče prelaska za srbiju za sada nisam razmišljala  o tome a u budućnosti – vidjećemo .

-        Gde više nastupaš po dijaspori ili na našim prostorima.

Sve više je poziva iz inostranstva. Napravim po koji izlet naravno odem i vani ali za sada više me ima na ovim prostorima.

 -       Da li na estradi ima iskrenog druženja, da ne kažem iskrenog prijateljstva.

Na estradi je dosta prisutna ljubomora i teško da ima pravih prijatelja. Ja lično sam sa svima u  fer odnosima. Privatno se ne družimo ali sa nekima popijem kafu.

-        Hoćeš li nam otkriti sa kojim kolegom – inicom nikada ne bih popila kafu

Ima i takvih sa kojim nebi nikada popila kafu ali nebih imentovala nikoga.

-        Možeš li da izdvojiš par kolega – inica  da ti baš odgovaraju

Ima  više takvih kolega ali posebno bi izdvojila Jakšu Abazi…

-        Da li Darijana  ima stvarnu vezu ili je sve ipak samo virtuelna veza

Hmm više preferiram stvarnu vezu nego virtuelnu.ali danas je se svelo nažalost više na virtuelne veze..

-        Za kraj  šta možeš poručiti pratiocima portala EZO SVET

Ovim putem bih pozdravila sve  pratitelje portala Ezo Svet i  poručila bih im volite se i širite ljubav.

 

 Ð¤Ð¾Ñ‚ографија корисника Darijana Daca Livnjak

Nova nada na folk sceni - Darijana - Daca Livnjak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

 

Prva topla sedmica ove godine. Sedmica okupana sunčanim zracima a kako nas planete i zvezdice vide ove nedelje, da pogledamo sada.

 

 

OVAN

Posao - Mnogo toga postavite na svoje mesto, između ostalog, ozbiljno se pozabavite svojom karijerom. Ova nedelja vam odgovara za bavljenje umetnošću ili za svaki oblik javnog nastupanja. Možete uspostaviti vrlo interesantne susrete sa onima sa kojima ćete nastaviti da radite. Trebalo bi da budete odlučniji u vezi sa regulisanjem plaćanja iz inostranstva ili u saradnji sa strancima, jer biste mogli doći do poveće svote novca.

Ljubav - ljubavni život bi mogao da vam bude mnogo kvalitetniji, naročito ako je i osoba za koju ste emotivno zainteresovani iz sveta umetnosti, ili je na bilo koji način prisutna u javnosti. Moguća je iznenadna avantura sa Vagom ili Blizancima. Budite društveniji i ne odbijajte pozive za izlaske.

Zdravlje - Smanjite konzumiranje alkohola.

 

BIK

Posao - Nećete želeti da zavisite ni od koga i pokušaćete da sve svoje probleme rešite sami. Shvatićete, posebno pred kraj sedmice da to baš i nije tako lako izvodljivo kako vam se može činiti. Pomoći će vam jedan Jarac, kada vam to bude bilo baš značajno. period vam donosi odlične mogućnosti u vezi sa novcem, čak i kada su u pitanju igre na sreću. Ne odustajte od svojih prilično grandioznih planova u vezi sa zaradom.

Ljubav - Trebalo bi da sa partnerom vodite otvorene razgovore o vašoj vezi, jer ćete shvatiti da još postoji mnogo razloga zbog kojih treba da ostanete zajedno. Moguć je susret sa osobom sa kojom ste raskinuli, ali i mogućnost obnove veze.

Zdravlje - Pređite na drugi režim ishrane.

 

BLIZANCI

Posao - Imate priliku da rešite važan problem koji se verovatno tiče pre vašeg ljubavnog života nego profesionalnog. Bićete skloni praštanju. Odgovara vam posao u umetnosti ili sportu. Privlače vas poslovi s nekretninama jer u tome vidite šansu za uspeh. Nemate čega da se plašite, ako se budete dobro informisali.

Ljubav - Nalazite se u periodu u kojem dolaze do izražaja vaša osećajnost, bolećivost i potreba za ljubavlju. Verovato ste previše vezani za kuću, dom i porodicu i ljubav usmeravate na vaše bližnje. Gde je tu partner? Potrebna vam je romansa, moguće tajna sa Ribama ili Bikom ili duža sa Vagom i Vodolijom.

Zdravlje - Prijalo bi vam bavljenje sportom ili rekreacijom u prirodi.

 

RAK

Posao - Neko pokušava da vas nadmudri, i zato ukoliko nameravate da sklopite trgovinsku transakciju, budite posebno oprezni, utoliko pre ako se radi o poslu sa Vagom. Trebalo bi da se manje nervirate, naročito kada su u pitanju osobe od kojih na neki način zavisite. Ako vas Blizanci ili Devica budu nagovarali da sa njima uđete u neku transakciju, razmislite dobro. Budite trezveni kod donešnja poslovnih odluka, ne budite impulsivni.

Ljubav - ljubavni život bi mogao da vam bude mnogo kvalitetniji, naročito ako je i osoba koja vam je draga iz sveta umetnosti, ili je na bilo koji način prisutna u javnosti. Neko će vas impresionirati, ali je pitanje da li će ta osoba biti slobodna. Ipak, vama to kao da neće mnogo smetati.

Zdravlje - Ojačajte imunitet biljnim čajevima.

 

LAV

Posao - Nešto planirate o čemu nikome ne govorite. Osluškujete svoju intuiciju i na pravom ste putu ka uspehu. Žena u znaku Raka ili Bika velika vam je podrška. Dobijate pozive sa više strana, posebno od onih koji su vam uvek na neki način pomagali ili su prema vama bili darežljivi, bolećivi.

Ljubav - Na kraćim putevima lepo ćete se provesti, naročito ako povod bude romansa sa nekim koga ste svojevremeno upoznali na putu, a radi se o Vagi, Ovnu ili Blizancima. Možete planirati zajednički život, preseljenje, stupanje u brak ili zajednički posao sa osobom koja vam je draga.

Zdravlje - Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

 

DEVICA

Posao - Vreme je da odredite svoje ciljeve i da u tome budete krajnje realni. Imate smisla za poslove, posebno one u kojima je potrebno da pokažete prilagodljivost. Ukoliko radite u velikoj firmi, vi ste ona strana koja ima veliki uticaj na saradnike. Biće novca, i redovnog, i neočekivanog i onog kojeg s nestrpljenjem očekujete. Ako želite dobro plaćen posao, potrudite se i da ga dobijete. Upornošću možete to postići.

Ljubav - Partner vam često daje povod da se osećate uznemirenim i nikada vam ne pruža osećanje sigurnosti, ali vas kao da više deprimira činjenica da on ne shvata vaša osećanja, nego što vam smeta nedostatak pažnje. Naučite da budete otvoreniji i spontaniji. Neko čeka da mu se javite. Na vama je da napravite prvi potez.

Zdravlje - Obratite pažnju na sinuse. Morska voda bi vam dobro došla.

 

VAGA

Posao - Mnogima su potrebni vaši saveti i vi ćete biti vrlo prijatni u kontaktima sa onima koji mogu postati vaši potencijalni saradnici. Period je dobar za inspiraciju, umetnost i one oblasti u kojima je potrebno pokazati emocije. Troškovi se povećavaju, ali vas to mnogo ne uzbuđuje, jer tačno znate kako da dođete do ekstrazarade. Prihvatićete posao koji ste pre izvesnog vremena odbili.

Ljubav - Ako ste rođeni početkom znaka, vrlo ste aktivni na ljubavnom planu. Ako ste u vezi se nekim koga viđate na poslu, možete doći u situaciju da pogrešno procenite partnerovo raspoloženje. Ne budite strogi prema partneru.

Zdravlje - Moguća nesanica.

 

ŠKORPIJA

Posao - Ne volite kada ne znate na čemu ste, a upravo se tako osećate. Previše unosite emocije u posao, a u ljubavi ste racionalni. Kako bi bilo da napravite malu promenu i pokušate obrnuto? Vaša glavna preokupacija trenutno je novac, zarada, i naći ćete originalan način da uz pomoć saradnika u znaku Device, Bika i Riba to i ostvarite.

Ljubav - Izbegavate odgovore na direktna pitanja posebno kada ih postavi neko ko to ne radi iz znatiželje nego ga zaista zanimate. Vaš znak ima najburniji emotivni život ili bar najveće mogućnosti. Ako to propuštate, pravite krupnu grešku. Bik je potpuno opčinjen vama. previše ste opterećeni tuđim brigama. Mnogi gledaju da izvuku neku korist od vas. Budite mudriji.

Zdravlje - Obratite veću pažnju na ishranu, posebno smanjite slatkiše.

 

 STRELAC

Posao - U kontaktu ste sa kolegama koje su verzirane u svoj posao i čija uputstva bi bilo dobro da sledite, jer ste skloni hazardu i ishitrenim odlukama. Budite oprezni u radu sa osobama koje su po rangu iznad vas. Još malo pa stiže nešto novca. Uskoro se situacija popravlja.

Ljubav - Možda vam predstoji susret sa osobom koja vam je nekada bila draga ili ćete možda rešiti da je vi pozovete. Trebalo bi ipak da idete napred, i da ako mislite da je pomirenje ili ponovni susret sa njom moguć, vaš odnos postavite na nove osnove. U stvari, vi verovatno ni ne znate šta hoćete. Manje porodičnih rasprava bolje i za vas i za vaše bližnje.

Zdravlje - Čuvajte nervni sistem.

 

JARAC

Posao - Možete biti nervozni, nestrpljivi i skloni ishitrenim potezima. Nemojte se previše opterećivati obavezama, naročito u vezi sa javnošću. Trebalo bi da potražite savete Bika ili Škorpije. Dajete povoda ljudima da pričaju o vama svašta, posebno kada je novac u pitanju. Mnogi misle da zarađujete više nego što je to slučaj.

Ljubav - Nestrpljivi ste, romantični i verovatno vrlo zaljubljeni u nekoga sa kim nemate sličnosti. Vaša strastvena priroda najbolje se trenutno slaže sa osobom u znaku Vodolije, posebno ako je ta osoba poznata u javnosti ili se često susrećete na poslu. Vaga ili Bik bi takođe mogli da dođu u obzir.

Zdravlje - Izbegavajte sukobe i osobe koje vam se mešaju u život – bićete zdraviji.

 

VODOLIJA

Posao - Nalazite se u povoljnom periodu kada su u pitanju poslovni odnosi sa proverenim prijateljima. Ne bi trebalo da ulazite u neke aranžmane sa onima o kojima ne znate mnogo. Verujete da možete da zaradite više nego što je to bio slučaj do sada. Morate se truditi da u svemu što radite budete temeljniji da bi to naišlo na pravi prijem i da biste mogli da naplatite. Malo više ljubaznosti u odnosima sa poslovnim kolegama ne bi bilo na odmet.

Ljubav - Imate svoj svet u koji partner nema pristupa. U njegovom prisustvu se osećate stešnjenim i sputanim. Možda će vam se stvoriti osećanje griže savesti. Ako ste slobodni, možda ćete se upustiti u vezu sa osobom koja vam ni u čemu ne odgovara.

Zdravlje - Korigujte ishranu i ustalite obroke.

 

RIBE

Posao - Vaša radoznalost i prilagodljivost i velika potreba za izražavanjem svojih ideja dovodi vas u kontakt sa velikim brojem ljudi. Sa mnogima od njih možete doći u sukobe, ako niste spremni da se prilagodite njihovim potrebama i njihovim stavovima. Nemojte se nikome pravdati koliko zarađujete. Trebalo bi da budete mnogo mudriji kada su u pitanju finansije. Ne menjajte devize ako ne morate.

Ljubav - Vrlo ste odani partneru koji je prilično težak, možda pomalo i depresivan, ili prolazi kroz težak period. Na vama je da pokažete svoju snagu, da budete odlučni i postojani. Neka se okolina upravlja prema vama, ne obrnuto.

Zdravlje - Nemojte dozvoliti da vas bilo ko provocira. Sačuvajte hladnokrvnost i sačuvaćete nerve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal EZO SVET

Strana 1 od 179
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…