Opšti horoskop

ASTROLOGIJA - JARAC- KlJUČ USPEHA - IDEALNA LjUBAV - KAKAV DOM IM PRIPADA

 

ONA: Treba da vežbaju pred ogledalom zavodnički pogled, da skinu klasičnu crnu haljinu i obuku nešto veselo i neobavezno. Takođe bi trebalo da odbace religiozan odnos prema nepisanim zakonima i konvencijama.

ON: Ako već nisu u stanju da glume Don Žuana, onda bi trebalo da nauče da omekšaju izraz lica, da bi izgledao mnogo nežnije i poželjnije. Prvi sastanak treba da zakažu u nekoj diskoteci da bi neobavezna atmosfera istopila njihovo kruto držanje i rezervisanost i učinila ih ljupkim.

KAKVOG PARNERA ŽELE

ONA: Traže princa koji će da ih oslobodi iz ropstva predrasuda i koji će da im skine velove hladnoće, da bi otkrio nežnu i ljupku devojčicu koja čezne za nežnostima i istinskom ljubavlju.

ON: Želi dragu i milu ženu koja će ga obasipati nežnostima, pažnjom i koja će brinuti o njemu. Trebala bi da razume njegovo arogantno ponašanje koje je samo sastavni deo njegove igre. Vernost se podrazumeva, jer bi u protivnom provela život sa njim u hladnoj tišini.

VI I OSTALI ZNACI U LjUBAVI

JARAC I OVAN: Njihov odnos pre liči na borbu nego na vođenje ljubavi. To su dve osobe koje žive u dva potpuno različita sveta. Jarčevi umeju da vole, ali ne i da to pokažu, dok za Ovna život bez strasti nema smisla. Morali bi mnogo da se potrude da bi došli do kompromisa. Ova veza je daleko od idealne, jer se partneri nalaze u stalnom rivalstvu. Ovnovi su veliki ekscentrici, a Jarčevi konzervativci. Obe strane umeju i bolje da iskoriste svoje vreme.

JARAC I BIK: Njih dvoje su uspešan tim. Umeće da uživaju u radu, finansijskim ulaganjima i gomilanju bogatstva. S druge strane, Bik je taman toliko nežan i čulan koliko je i potrebno da u Jarcu probudi najluđe strasti. Jedno drugome će biti verni i privrženi, tako da že njihov brak biti dugog veka. U trezvenoj vezi, strasnom Biku imponuje Jarčeva sigurnost. Kombinacija može da funkcioniše zahvaljujući činjenici da su oboje dovoljno hladni, inertni i konzervativni. Mada je ljubavni čin dosta mlak, vrlo ležerno izlaze na kraj s tim problemom. Savet: malo vatre i razvrata neće škoditi!

JARAC I BLIZANAC: Retko se sreću, skoro kao i Blizanci i Škorpije. Mnogo se razlikuju u svakom pogledu. Čak i ako Jarac bude na svom poslu provodio puno vremena, a za to vreme se Blizanac ludo provodio, postoji opasnost da Jarca počne da nervira Blizančeva neozbiljnost. Ova veza može da bude dobra samo ako je žena Blizanac, a muškarac Jarac. U suprotnom - nema nade. Ljubavna veza je podnošljiva - uglavnom.

 

JARAC I RAK: Odlično će se slagati u većini slučajeva. Ukoliko je žena Rak, još bolje! Jarac je u stanju da Raku pruži zaštitu, sigurnost i materijalno blagostanje, dok će Jarac moći da se ponosi ženstvenošću i umešnošću Raka. Mogli bi da imaju divnu i dugotrajnu zajednicu. Uzbuđenje im je mlako, a za orgazam smatraju da je namenjen drugim ljudima, nikako njima samima.

JARAC I LAV: Lav će biti impresioniran Jarčevom ozbiljnošću, autoritetom, poslovnim uspesima, dok će Jarac pomalo zavideti urođenoj eleganciji i šarmu čime Lav zrači u svakom društvu. Ukoliko požele nešto više - ne bi valjalo, jer bez izgarajuće strasti Lav ne može da živi, a Jarac će, obuzet važnim poslovima, retko imati vremena da se zabavlja. U ovoj vezi nema sredine: ili vode ljubav ili se svađaju. Ako se Lav dovoljno potrudi, u Jarcu može da raspali snažan erotski plamen. Na svu sreću, ovaj par se ne sreće često, a kad se to i desi brzo okončaju vezu.

JARAC I DEVICA: Ovo je vrlo dobra kombinacija, ponekad i idealna. U ljubavnim odnosima Devica se prepušta Jarcu koji je znalački vodi. Obično se savršeno slažu na svim poljima, pa i na ljubavnom, tako da često dožive iorgazam u istom trenutku. Ljubav cveta i oboje su zadovoljni i srećni. Brzo će se u njima probuditi duboko međusobno poštovanje i razumevanje. U poslu će biti nenadmašni. Oboje su marljivi, ambiciozni i praktični i moći će da upornim radom postignu najviše ciljeve. U njihovoj vezi neće biti puno romantike, ali to im ionako nije važno.

JARAC I VAGA: Ova kombinacija je prosečna. Jarcu je potrebno nešto više vremena da se opusti, no, Vaga je sposobna da ga pokrene svojom jakom erotičnošću. Početak je bez neke natočite predigre, ali što vreme više odmiče veza je sve bolja. Uspe li ljupka Vagica da se uvuče pod kožu ozbiljnom, prezaposlenom Jarcu, nastupiće čudna vremena - za Jarca, naravno! Zamislite poslovnog čoveka preokupiranog brigama, koji se celog svog života odricao zadovoljstava kako bi tepao svojoj Vagici koja sa njim radi što joj je volja. Bilo bi lepo kada bi bilo moguće. A, na žalost, teško da je ostvarljivo, suviše su različiti.

JARAC I ŠKORPIJA: Izuzetnoi zanimljiva veza! Ova dva znaka se dobro slažu. Škorpija je dovoljno inteligentna, uporna i strastvena da u uzdržanom Jarcu probudi prikrivene strasti i da mu da svu onu toplinu i nežnost koja mu je neophodna. Jedina mana ove veze su Jarčeva konzervativnost i ozbiljnost. U ovoj vezi uzbuđenje je nešto što se dugo čeka. Partneri sa ovim znakovima više vole da se druže nego da uživaju u ljubavi.

JARAC I STRELAC: Oboje su jake i inteligentne ličnosti. Na žalost, najdublja emocija koja će da ih poveže biće jedino veliko poštovanje, a od strasti ni traga. Njih dvoje se veoma razlikuju. Jarac obožava da živi u sadašnjosti, onako marljiv, razuman i pametan, dok je Strelac nekonformista, slobodnjak, sa glavom u oblacima. Tako da, ovo je dosta loša kombinacija. Ovi partneri imaju osrednji ljubavni život. Relativno su verni jedan drugom. Ako Strelac posegne za avanturom, strpljivi Jarac to stoički podnosi.

JARAC I JARAC: Dobro se slažu i verni su jedno drugom. Imaju dobar ljubavni život koji je uglavnom sveden na zadovoljavanje intimnih potreba. Nije na odmet više emocija. Tako da, iako mogu da budu izuzetno uspešan par, iako će se odlično razumeti, iako će imati iste vrline, i njihove mane će biti duplirane. Sanjaće o uzbudljivoj vezi i potpunom predavanju, ali izvan ljubavne sfere, toga će malo biti.

JARAC I VODOLIJA: Konzervativni Jarac će biti šokiran kada upozna buntovnog i ekstravagantnog Vodoliju! Jarac, čovek realnosti i sadašnjosti koji se na jbolje oseća u svom vremenu neće moći da razume Vodoliju, čoveka daleke budućnosti, sanjara i idealistu. Ipak, ova veza može da prođe iako im je ljubavni život osrednjeg intenziteta. Jarac hoće emocije, a Vodolija vatru i brzinu.

JARAC I RIBE: Ovo je divna veza. Nežna i sentimentalna Riba uz ozbiljnog Jarca - dobar život. Poljubac im je nežanm a erotska veza kao najlepša pesma. Najbolje bi bilo da je Jarac muškarac. U tom slučaju, uživaće u umiljatosti i tananosti kojom zrači Riba, a pošto obožava da nekoga štiti, čuva i usmerava, naći će osobu koja će to jedva dočekati. Samo ukoliko se Jarav ne pretvori u despota, a Riba u razmaženu devojčicu, mogu da imaju predivnu vezu. Žena Jarac sa muškarcem Ribom ne bi bila srećna, jer ona ceni snagu, moć i uspeh, što joj Riba ne može priuštiti.

 

Portal EZO SVET

Tagovano
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…